Šta je novo?

Youtube i ostali video linkovi 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@ djyova bilo je bar tri puta ...prelistaj malo;)

Gde je bilo? Može link do posta? Ja pregledah sve postove pre objavljivanja od nekih poslednjih dva meseca i nigde nisam video da je ovo objavljeno. Možda je bilo ranije, ili je postavljen samo link, a ne embedovano. Sa time se ne smaram, nevezano za to da li samo razgledam ili zato da ne bi bilo duplikat. Nisam stalni posetilac foruma. Uđem s vremena na vreme, pogledam šta je objavljeno, kako na ovoj temi tako na još nekima, po nekad nešto i zakačim, i to je to. Svakako može da se desi da nešto mahinalno i preskočim kad nisam tu kao vi koji ste svaki dan. Možda je post i obrisan iz nekog razloga. Baš me zanima ako ga stvarno ima, kako sam uspeo da ga previdim. Jel možeš da mi daš link?

Poslednja izmena:
Nije za osobe sa slabijim želucem!!

I ljudi koji znaju šta rade

Poslednja izmena:
Gde je bilo? Može link do posta? Ja pregledah sve postove pre objavljivanja od nekih poslednjih dva meseca i nigde nisam video da je ovo objavljeno. Možda je bilo ranije, ili je postavljen samo link, a ne embedovano. Sa time se ne smaram, nevezano za to da li samo razgledam ili zato da ne bi bilo duplikat. Nisam stalni posetilac foruma. Uđem s vremena na vreme, pogledam šta je objavljeno, kako na ovoj temi tako na još nekima, po nekad nešto i zakačim, i to je to. Svakako može da se desi da nešto mahinalno i preskočim kad nisam tu kao vi koji ste svaki dan. Možda je post i obrisan iz nekog razloga. Baš me zanima ako ga stvarno ima, kako sam uspeo da ga previdim. Jel možeš da mi daš link?

U pravu si, sad sam i ja pregledao unazad...bilo je sigurno, i to samo link, pa posle par postova embed, ali vise nema :D sry

Pa kažem ti. Baš sam se iznenadio da je bilo. Rekoh verovatno je onda bio samo link pa nisam otvarao...

Evo da dodam i klip da ne bide samo off topic. :)

[youtube]cD-7u_2MIgU[/youtube]

Toliko jednostavna ideja za klip, a ekstra je... :)

Poslednja izmena:
Nadam se da nije offtopic, ne znam vise gde da trazim...
Jel moze neko da preporuci dobar sajt za live stream utakmica? Fudbal, kosarka, tenis...?

Hvala svima.

Internet prezentacije i programi
Sajtovi, dizajn, hosting, online servisi, korisni internet programi, www, mail, chat itd.

BIlo je par topica nedavno, a uvek mozes postaviti novi

^^
B2DCBFD9-CDDC-422A-A1A1-882F662B1475_mw800.jpg

A u stvari sam hteo da objavim ovo ispod. Krenulo nešto novo od Državnog posla, pa reko aj da podelim.

Poslednja izmena:

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]rjAk9ihnI_I[/YOUTUBE]

Šta ti je omladina kriva, ti frustrirani čoveče?

:d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno