Šta je novo?

Youtube copyright

• Začetnik teme Začetnik teme Gizmo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Gizmo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
05.02.2008
Poena
625
Okacio sam video sa background muzikom ali je youtube mutovao pesmu zbog copyright claima.

This video contains an audio track that has not been authorized by all copyright holders. The audio has been disabled.

Your video, Barilla and Hannibal - Original Soundtrack, may have audio content from Put On by Young Jeezy that is owned or licensed by UMG.
As a result, your video has been muted.

Prvi put sam isho resolve Resolve Copyright Issue i objasnio da razumem da pesma nije moja i da razumem sta copyright znaci.Radio je zvuk jedan dan i sad su ga ponovo iskljucili.

Nisu mi jasni uopste. Znaci koliko ima stvari sa pesmama u pozadini to je nenormalno i sve sigurno krshe copyright,trebalo bi da obrishu pola youtuba. Mislim sta treba da uradim, da kontaktiram UMG i Jeezy-a da ga pitam da mi da prava da koristim njegovu pesmu kao background muziku...
Nije ovo velika stvar al stvarno iritira.

Selektivno moderiranje. S time se možeš sresti svakodnevno i na forumima... A sve je to u domenu selektivne pravde... 🙂

Pomiri se s tim.

Te silne procedure, pravila i licence i dozvole za koriscenje pesme ili njenog dela, su toliko opsirna i komplikovana, da mi je muka :S:

Poslednja izmena:
i postojaće sve dok se stvari budu kupovale 🙂

Okacio sam video sa background muzikom ali je youtube mutovao pesmu zbog copyright claima.

This video contains an audio track that has not been authorized by all copyright holders. The audio has been disabled.

Your video, Barilla and Hannibal - Original Soundtrack, may have audio content from Put On by Young Jeezy that is owned or licensed by UMG.
As a result, your video has been muted.

Prvi put sam isho resolve Resolve Copyright Issue i objasnio da razumem da pesma nije moja i da razumem sta copyright znaci.Radio je zvuk jedan dan i sad su ga ponovo iskljucili.

Nisu mi jasni uopste. Znaci koliko ima stvari sa pesmama u pozadini to je nenormalno i sve sigurno krshe copyright,trebalo bi da obrishu pola youtuba. Mislim sta treba da uradim, da kontaktiram UMG i Jeezy-a da ga pitam da mi da prava da koristim njegovu pesmu kao background muziku...
Nije ovo velika stvar al stvarno iritira.

Meni obrisali neko moje glupiranje sa drugom na Juicy Pen, obrisali mi sa Facebooka Rob Dougan - Clubbed To Death, al' bole me brige 🙂

Ja sam uploadovao neku stariju pesmu na youtube, i sad kad hocu da je pustim dobijem obavestenje:

YouTube je napisao(la):
This video is not available in your country.
We are unable to show you the original featured video for this channel due to age or location restrictions.
:S:

Ma i taj Youtube je poceo mnogo da se folira. Cim postane nesto popularno krenu nedace, pa tako i sa ovim. I ja sam naleteo 100 puta na to "This video is not available in your country". Kakva glupost!? Sta, nisu kupili prava da nesto prikazuju u Srbiji? Neko se odavde bunio? Budalastina.

Ma i taj Youtube je poceo mnogo da se folira. Cim postane nesto popularno krenu nedace, pa tako i sa ovim. I ja sam naleteo 100 puta na to "This video is not available in your country". Kakva glupost!? Sta, nisu kupili prava da nesto prikazuju u Srbiji? Neko se odavde bunio? Budalastina.

Njih su pocele ozbiljno da kace velike filmske, muzicke i tv kompanije tako da je ovo sto se desava sasvim normalno.

Pantic: 'Evo vam pare, dupe vam zinulo za parama' 😀

Taj problem se resava tako sto se instalira neka od starijih verzija flasha.

Naravno ceo problem krece i zavrsava se sa RIAA-om koja ne dozovljava da bilo ko ma malo samo slusne nesto sto podpada pod njihovo vlasnistvo a da to debelo ne plati. Sta ces, ljudi su siromasni pa moraju tako. A posto mi zivimo u maloj, boguizaledja Srbiji koja nema nikakvu prodaju diskova onda ne mozemo ni da gledamo americke spotove.

Naravno ceo problem krece i zavrsava se sa RIAA-om koja ne dozovljava da bilo ko ma malo samo slusne nesto sto podpada pod njihovo vlasnistvo a da to debelo ne plati. Sta ces, ljudi su siromasni pa moraju tako. A posto mi zivimo u maloj, boguizaledja Srbiji koja nema nikakvu prodaju diskova onda ne mozemo ni da gledamo americke spotove.

zato cemo da gledamo te spotove za dz .... :smoke:

probaj zvuk da stavish u neki nizak kvalitet, mislim da bi tako moglo da prodje (chitao sam davno nesto o tome pa ne mogu naci link da i ostali vide)
javi ako uspe 😉

Nazad
Vrh Dno