Šta je novo?

YouTube confirms three-strikes test for ad blocking, here's how it works

Pa i ne mozes bas tek tako, mada nisam gledao skoro.

Za uBlock Origin (U Firefox-u radi koliko vidim) imas par redova koje dodas i koji ti kao vrate ali nisam probao.

Skroluj u threadu ispod, fix je tu

To je to, hvala puno obojici.

meni su samo dva klipa po redu bila, sredio uz pomoć ublock

Kakva je ovo tema ? o cemu se ovde radi ? nista mi nije jasno , kad god sam video ovakve teme i postove mislio sam da se ljudi sprdaju da im nesto ne radi...

oduvek koristim chrome + ublock + poper block + sponsor block + enhancer bez ikakvih problema i dan danas

Malo ti je to dodaj još 😄

Блокатори огласа нису дозвољени на YouTube-у

počelo je ovo da mi se pojavljuje, doduše kad se zatvori nema više

I meni krenulo ponovo, zaustavljanje playbacka. Spasavajte po treci put, koristim Mozilu.

Koji blocker radi na chromu posto su me "provalili" na adguard......?

@dj90 @Kurttrasel samo uBlock Origin ali poslednja pre-release verzija (ne stable verzija). Naravno, morate "rucno" da je instalirate (sa Githuba npr).
I redovni update.

Nasao na Githubu medjutim nije pomoglo, vidim da je update bio pre 3 nedelje.
Mozda zato sto sam stari uBlcok Origin obrisao tik pre dodavanja ovog? Mozda je zaostao neki fajl od stare verzije addona?

Lose si nasao, kao sto rekoh, pre-release verzija, ne stable. Proveri ponovo, izbacena pre 4 dana.

Ko insistira da koristi Chrome, na kome uBlock Origin ne radi, rešenje je Tampermonkey + Goodtube skripta.

Uklonio mi se iz mozile ovaj pre release uBlocka pa sam ga opet instalirao. Jel to normalno?

Ko ima problema sa brojem videa u jednom redu, moze da koristi Chrome extenziju YouTube Row Fixer. Zauzima manje od 1MB, koristim je na Operi.

Meni Video Lite app na iOS za sada radi posao, mada bih voleo da je YT music optimizovan kao i sam YT. Za Android nema dileme: Revanced.

Nazad
Vrh Dno