Šta je novo?

YouTube confirms three-strikes test for ad blocking, here's how it works

Pa i ne mozes bas tek tako, mada nisam gledao skoro.

Za uBlock Origin (U Firefox-u radi koliko vidim) imas par redova koje dodas i koji ti kao vrate ali nisam probao.

Skroluj u threadu ispod, fix je tu

To je to, hvala puno obojici.

meni su samo dva klipa po redu bila, sredio uz pomoć ublock

Kakva je ovo tema ? o cemu se ovde radi ? nista mi nije jasno , kad god sam video ovakve teme i postove mislio sam da se ljudi sprdaju da im nesto ne radi...

oduvek koristim chrome + ublock + poper block + sponsor block + enhancer bez ikakvih problema i dan danas

Malo ti je to dodaj još 😄

Блокатори огласа нису дозвољени на YouTube-у

počelo je ovo da mi se pojavljuje, doduše kad se zatvori nema više

I meni krenulo ponovo, zaustavljanje playbacka. Spasavajte po treci put, koristim Mozilu.

Koji blocker radi na chromu posto su me "provalili" na adguard......?

@dj90 @Kurttrasel samo uBlock Origin ali poslednja pre-release verzija (ne stable verzija). Naravno, morate "rucno" da je instalirate (sa Githuba npr).
I redovni update.

Nasao na Githubu medjutim nije pomoglo, vidim da je update bio pre 3 nedelje.
Mozda zato sto sam stari uBlcok Origin obrisao tik pre dodavanja ovog? Mozda je zaostao neki fajl od stare verzije addona?

Lose si nasao, kao sto rekoh, pre-release verzija, ne stable. Proveri ponovo, izbacena pre 4 dana.

Ko insistira da koristi Chrome, na kome uBlock Origin ne radi, rešenje je Tampermonkey + Goodtube skripta.

Uklonio mi se iz mozile ovaj pre release uBlocka pa sam ga opet instalirao. Jel to normalno?

Ko ima problema sa brojem videa u jednom redu, moze da koristi Chrome extenziju YouTube Row Fixer. Zauzima manje od 1MB, koristim je na Operi.

Vrh Dno