stefkoss
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 14.12.2012
- Poena
- 170
Meni je 1.60.0Takodje proverite da je uBlock na poslednjoj verziji (trenutno 1.60.1.4).
Meni je 1.60.0Takodje proverite da je uBlock na poslednjoj verziji (trenutno 1.60.1.4).
Može sa rutovanjem koristeću ovo, a onda se instalira alternativna YouTube aplikacija iz custom store-a koja ima adblocker. Imaj na umu da ovo radiš na sopstveni rizik, a ako je uređaj nov, gubiš garanciju. Ja sam instalirao na moj matori LG49UM7000PLA i radi bez problema. Dok na mom LG C2 instalacija nije moguća jer je firmware patchovan.Može li nešto blokirati reklame na LG televizoru?
Kao što je milijardu puta do sada rečeno, reklame na youtube-u se ne mogu blokirati promenom DNS-a. Totalno beskoristan predlog.Može, neki DNS, lokalni. Recimo - https://dietpi.com/forum/t/privacy-router-pi-vpn-gateway-tunnel-ad-block-dns-server/5081
Ima rešenja, ali su skupa. Više se isplati uplatiti premium.Moj je A2 i ne bih da gubim garanciju. Pretpostavio sam da nema rešenja.
nije tacno. moze control d preko albanijeMože sa rutovanjem koristeću ovo, a onda se instalira alternativna YouTube aplikacija iz custom store-a koja ima adblocker. Imaj na umu da ovo radiš na sopstveni rizik, a ako je uređaj nov, gubiš garanciju. Ja sam instalirao na moj matori LG49UM7000PLA i radi bez problema. Dok na mom LG C2 instalacija nije moguća jer je firmware patchovan.
Kao što je milijardu puta do sada rečeno, reklame na youtube-u se ne mogu blokirati promenom DNS-a. Totalno beskoristan predlog.
Za desktop uBlock origin, nisam imao problema do sada u kombinaciji sa OperomSta koristite za blokadu reklama na YT?
Jel možeš da nam objasniš kako to radi ?nije tacno. moze control d preko albanije
Napisao ti je s03. Stavis da controld resolvuje youtube preko albanijeJel možeš da nam objasniš kako to radi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari