FreeTube za sada radiDa ali pričamo za PC i Windows...
Ja takođe ne bih nikad platio 7.5€ za YT, jednostavno nelogična cena za naše tržište.Ili će se naći neko rešenje ili će se gledati reklame, za većinu plaćanje ne dolazi u obzir.
Instalirao danas FreeTube. Radi dobro a najbolja stvar je ta da mi ne iskaču raznorazne Barbare Bobak i ostale kvazi veličine estradne scene
iskljucis Youtube history activity i searchujes samo ono sto ti treba, mislim da ces tako da se otkacis od tog problemaSad si me zainteresovao!
Moj problem sa YouTube-om je upravo sa tim push-ovanjem sadržaja koji je "popularan", a i onim koji je plaćen da cilja našu regiju. Reklame kao reklame ne vidim kao veći deo tog problema.
Ja ne pamtim kada mi je YT predložio nešto što ni u snu ne bih pustio (turbofolk npr.). Moguće da konzumiraš sadržaj koji je "sličan"(po YT algoritmu), pa ti zato predlaže to. Svakako im kažeš Not Interested i prestaće.Sad si me zainteresovao!
Moj problem sa YouTube-om je upravo sa tim push-ovanjem sadržaja koji je "popularan", a i onim koji je plaćen da cilja našu regiju. Reklame kao reklame ne vidim kao veći deo tog problema.
Upravo tako. Par puta me je YT čak iznenadio sa nekim solidnim stvarima, novitetima za koje prvi put čujem. U mom slučaju metal. Cece i Jece nisam na YouTube-u video pa brat bratu deset godina, ako ne i više.Ja ne pamtim kada mi je YT predložio nešto što ni u snu ne bih pustio.
Plejeri obavljaju posao za neke duže klipove, ali nekome će verovatno biti problem rezolucija. KMP je recimo ograničen na 720p, ili ja bar ne vidim opciju kako da namestim veću rezoluciju.A sa reklamama je praktično nemoguće odgledali više od 1-2 klipa tako da bukvalno te teraju da platis premium
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari