ide max do 17,5 download, od max 25.Jačina i kvalitet signala ? Taj modem ima slab radio. Povezuješ žicom ili WiFi ?
I jedno i drugo, za sada radi ok. Videcu posle 19h, mozda je uvece preopterecena mreza
ide max do 17,5 download, od max 25.Jačina i kvalitet signala ? Taj modem ima slab radio. Povezuješ žicom ili WiFi ?
Pa to ti je super. Sad znaš koja je mreža manje opterećena na tvojoj lokaciji. Pa po tome možeš odluku da doneses. I u NS u Sremskoj Kamenici gore A1 od policijske skole ima jako opterecenu BS (mislim da hvata skroz sa Popovice BS).Dobio sam neograničenu karticu na probu.
Pogledajte prilog 445855
To je preko 4 puta bolje nego naj bolja brzina A1koja se retko postiže (u glavnom ispod 10Mbps) na istoj lokaciji ispod Avale, hvata Košutnjak predajnik.
Mozda dva nova Globaltel broja sa po 200 Gb dobrodoslice na svakom broju ( potrebno je uplatiti frepaid paket koji kosta oko 1.000 dinara po broju) pa onda preko hot spota dalje.Pozdrav svima. Šta bi Vi uradili u mom slučaju, u pitanju je vikendica u kojoj ćemo biti mesec/dva dana (do prvih zima) i treba nam internet? Čitajući forum otišao sam u A1 ali su mi rekli da nema pokrivenosti i da ne mogu da kupim VikendNet paket. Probao sam A1 karticu na telefonu i stvarno su brzine oko 1Mbps. Yettel kartica ide do 50Mbps.
Najviše ćemo gledati Olimpijadu
Internet nam treba isključivo za zabavu, nema igrica, poneki YT crtani i ostalo je surf.
Da li uzeti neograničen internet kod Yettela pa preko RTS planete gledati olimpijadu ili postoji neka druga varijanta? I koji ruter kupiti, da li je dovoljan taj neki iz Yetela ili da motamo po radnjama nešto bolje?
Tačno nisam pametan šta uraditi...
Zar nije na prenos samo 200 GB a ne na Novi broj?Mozda dva nova Globaltel broja sa po 200 Gb dobrodoslice na svakom broju ( potrebno je uplatiti frepaid paket koji kosta oko 1.000 dinara po broju) pa onda preko hot spota dalje.
Jeste na prenos.Moguce da se covek pogresno izrazioZar nije na prenos samo 200 GB a ne na Novi broj?
Moja greska, misio sam da je i za novi broj.Jeste na prenos.Moguce da se covek pogresno izrazio
B525,B535 od mifi varijanti netgear ac810s moze da radi sa 18w usb a adapterom i bez baterije sa 220vA koji ruter bi preporučili?
Hvala na odgovoru.B525,B535 od mifi varijanti netgear ac810s moze da radi sa 18w usb a adapterom i bez baterije sa 220v
CAT4 ne valja nemas agregacije frekvencija a to treba i radi opterecenja a i radi brzeg neta.Ovi su cat6 ili jace AC810s mifi je cat11Hvala na odgovoru.
Ima u lokalnoj prodavnici da se kupi TP Link Archer MR200, da li to nešto valja?
nema limita za tetheringHocu nekad da koristim USB Tethering za internet sa telefona, posto imam neogranicen, a na selu je ADSL 10 puta sporiji od 4G-a. Jel Yetel paketi imaju neki limit za hotspot internet, ili tako nesto, ili mogu bez brige da koristim?
Cat 11 bi trebalo u praksi da koristi simultano 3 agregacije za download sto je za vecinu korisnika OK, ali kao i CAT 4 i 6 samo 50 upload imaju odnosno za razliku od cat7 gde je 100 mega upload. Pa kome treba više šta.CAT4 ne valja nemas agregacije frekvencija a to treba i radi opterecenja a i radi brzeg neta.Ovi su cat6 ili jace AC810s mifi je cat11
I dalje ništa?Da li sad imaju neke akcije ili popusti?
@CountMike jeli to Yettel-ov kucni net?Sad citam temu bidim sta sam pisao,kada sam uzeo istDobio sam neograničenu karticu na probu.
Pogledajte prilog 445855
To je preko 4 puta bolje nego naj bolja brzina A1koja se retko postiže (u glavnom ispod 10Mbps) na istoj lokaciji ispod Avale, hvata Košutnjak predajnik.
Da, kućni net 4G, prijatelj upravo bio dobio posao u Yettel-u i to je bila jedna od kartica koju su mu dali kada treba da rešava probleme sa net-om. Imao sam je nedelju dana i na slici je neki prosečan protok preko Huawei 535-333.@CountMike jeli to Yettel-ov kucni net?Sad citam temu bidim sta sam pisao,kada sam uzeo istvde optike nema samo MTS i,biraj pteko fiksnog samo Internet ili obicno svi uzmu BOX paket tj ADSL,po ugovoru citah kod sestrica ix familije MTS garantuje 10Mbps stvarno brzo+IRIS TV+mobilni na pretplatu...kako bilo placa fali koji dinar oko 5000d mesecno.Kod mene se samo promenilo ruter sada je HUAWEI b535-232 i ubutra promenio sa automatski na samo 4g mreze.Srecom Yettel poodavno bukvalno pored mene dize repetitor,i to radi super sad malopre mereno laptopom,ping je obicno 20 neznam otkud ispade 29.Nebitno bideh menjali pakete i telefon je u njihovoj mrezi.kad menjali i pakete za internet.Sada Total Internet ne postoji,postoji za mene ako bi menjali mogu da trazim raskid
sada je neki Mobilni internet Max puna 4g brzina i UP i DL i dobijas mesecno 1000Gb umeto 500Gb kao nekad.Ja i za telefon i Laptop potrosim do 80 ma nek bude i 100,i ostaje onih 900 .Cena tog zadovoljstva jerdrugo nema,je 2900d uz eracun izadje oko 250d vise,jer sad placam 2650d samo internet.
Pogledajte prilog 459986
Odlicno neznam postoji li neka razlika izmedju b535-232 i b535-333,ovaj moj b535-232 je CAT7 to mi rece @jason13 podrzava do 64 uredjaja konektovana na njega,Ima pozadi za 2 antene za napajanje,te ono malo za reset 4 bese za fiksni tacnije 3 takva,a 4ti je kombinovano moze i Lan kab pa u Lap.Probao sam i to,radi samo bije da ga ne ureknemDa, kućni net 4G, prijatelj upravo bio dobio posao u Yettel-u i to je bila jedna od kartica koju su mu dali kada treba da rešava probleme sa net-om. Imao sam je nedelju dana i na slici je neki prosečan protok preko Huawei 535-333.
535-333 ima 4 porta. To je jedina razlika.Odlicno neznam postoji li neka razlika izmedju b535-232 i b535-333,ovaj moj b535-232 je CAT7 to mi rece @jason13 podrzava do 64 uredjaja konektovana na njega,Ima pozadi za 2 antene za napajanje,te ono malo za reset 4 bese za fiksni tacnije 3 takva,a 4ti je kombinovano moze i Lan kab pa u Lap.Probao sam i to,radi samo bije da ga ne ureknem,malo me namucio nije bio konfigurisan pa sam morao da jurim zadnju verziju Ai Life apk,na Motoroli. Nadjem skinem i apk u sekundi napisa "Nekongufigurisan rutet" i sve vec pise SSID lozinka za login,unesem moj HUAWEI ID...resto je prosto samo sto sam kao sto napisah za pretagu koju mremu bira,umesto Automatski stavi 4g.Moram da ih pitam danas na sajtu pise za NET 400 maksimalna brzina kosta bese 2000d,a dole u tekstu kazu jok samo Mobilni internet Max najskuplji 2900d neograniceno uz 1000Gb mesecno i ajd sad sta je tacno sta ne.Ujedno cu da pitam ovog lika,dal bi se smilovali kao A1 bese 35% popusta,uz obnovu UO
![]()
imajte u vidu da te kartice imaju prioritet u odnosu na obicne korisnicke... znaci uvek ce imati max protok na toj lokaciji i uvek ce boje raditi nego na karticima obcnih korisnika@CountMike jeli to Yettel-ov kucni net?Sad citam temu bidim sta sam pisao,kada sam uzeo istvde optike nema samo MTS i,biraj pteko fiksnog samo Internet ili obicno svi uzmu BOX paket tj ADSL,po ugovoru citah kod sestrica ix familije MTS garantuje 10Mbps stvarno brzo+IRIS TV+mobilni na pretplatu...kako bilo placa fali koji dinar oko 5000d mesecno.Kod mene se samo promenilo ruter sada je HUAWEI b535-232 i ubutra promenio sa automatski na samo 4g mreze.Srecom Yettel poodavno bukvalno pored mene dize repetitor,i to radi super sad malopre mereno laptopom,ping je obicno 20 neznam otkud ispade 29.Nebitno bideh menjali pakete i telefon je u njihovoj mrezi.kad menjali i pakete za internet.Sada Total Internet ne postoji,postoji za mene ako bi menjali mogu da trazim raskid
sada je neki Mobilni internet Max puna 4g brzina i UP i DL i dobijas mesecno 1000Gb umeto 500Gb kao nekad.Ja i za telefon i Laptop potrosim do 80 ma nek bude i 100,i ostaje onih 900 .Cena tog zadovoljstva jerdrugo nema,je 2900d uz eracun izadje oko 250d vise,jer sad placam 2650d samo internet.
Pogledajte prilog 459986
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari