Šta je novo?

Yettel Kucni net - ex. Telenor Home

Krivi su oni koji nisu otkazivali na prvo poskupljenje pre 10 godina.
Sada ne samo da se povecavaju najmanji paketi, nego eto dobijas se NISTA, samo veca cena.

Neki ljudi bas previse ocekuju :)

I gde sam mogao da odem n'o nazad u djavolju jazbinu.
49acfb7dbe47a28ebf5f7e05a779bdc8.jpg
6031436f6f8a35e16c90e0768dcf996e.jpg

Sent from my motorola one using Tapatalk

Zar ti ne sredise taj VIP KN??

Jesu. Trajalo je par dana. sada sam opet na staroj b.s.

Jel ima neko problema sa internetom?

imaju danas nekih problema koliko vidim u telenor postpaid temi. mada sam ja bio danas u ns i nisam primetio nista, ali nisam mnogo koristio telefon, 10tak poziva i malo surfa na brzinu.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Moze li neko da mi kaze da li je normalno na ruteru da RSRQ pokaze drugu brojku kad god stistnem refresh. Od -4 do -12 dB?

Šta plaćam kada raskidam ugovor za Telenor Home?

Imam onaj prvi paket (1250din, 100gb neograničena brzina a posle toga po 2mb/s (što su sad ukinuli)). Ugovor na dve godine, ostalo mi je još 6 meseci UO, do oktobra. Imam njihov ruter koji sam dobio (kao šatro 50% popusta na pretplatu ako uzimaš ruter pa ti pretplata bude 625 + 625 rata za ruter).

Placas puno. Svih 6 meseci koliko ti je ostalo. Moze da se racuna i od početka ali se tebi to ne isplati jer si bliže kraju ugovora.

Sent from my iPhone using Tapatalk

BOlje vidi da li neko hoce da preuzme ugovor, posto je taj matori, verovatno se nekome isplati bar tih 6m (a mozda mu je i super jer mu ne treba vise).

Uh, onda jedino ova druga opcija sto je @alfaunits predlozio.

Po isteku ugovora ruter ostaje meni s obzirom da sam ga isplatio kroz 24 rate? Za koliko bi mogao da se proda polovan Huawei B315s sa jednom antenom?

Šta plaćam kada raskidam ugovor za Telenor Home?

Imam onaj prvi paket (1250din, 100gb neograničena brzina a posle toga po 2mb/s (što su sad ukinuli)). Ugovor na dve godine, ostalo mi je još 6 meseci UO, do oktobra. Imam njihov ruter koji sam dobio (kao šatro 50% popusta na pretplatu ako uzimaš ruter pa ti pretplata bude 625 + 625 rata za ruter).
Otplatiš preostale rate za ruter (6 meseci x 625 dinara) i to je to. Ništa više. Kao kod kupovine telefona na rate kod njih. Ista ti je i ovde situacija.

Ovo ti je proverena informacija.
Po isteku ugovora ruter ostaje meni s obzirom da sam ga isplatio kroz 24 rate? Za koliko bi mogao da se proda polovan Huawei B315s sa jednom antenom?
Ruter ostaje tebi.

Ja sam svoj B315s (bez antena) prodao na KP pre mesec dana za 3000 dinara (posle pola sata). Max 4k RSD bi možda mogao da izvučeš (po meni).

Poslednja izmena:
E pa ako je "samo" 6x625 onda druga priča... To i nije tako strašno.

Ne znam kako je on sračunao da platis samo 625 [emoji23][emoji23]. Tebi ide i rata tako da bi ja rekao da ti je 6x 1250.

Sent from my iPhone using Tapatalk

placa se samo preostali broj rata za uredjaj. provereno u prodavnici i call centru.

Hahaha provericu svakako jos. Sam sam kriv sto nisam na vreme reagovao kad su poslali ono pismo obavestenja za ukidanje onog protoka 2mb/s posle potrosenih GB iz paketa. Tada sam mogao za dz raskinuti ugovor, tj mesec dana od prijema tog obavestenja.

Pozdrav! Da li se preko Telenor home neta moze konektovati na drugi racunar pomocu nekog od VNC viewer-a?

Vnc je direktna veza, ne može. Probaj TeamViewer, on ide preko nekog servera, pa bi trebalo da može kroz NAT.

Da li je neko ko ima Telenor više, uspeo da poveže i Telenor Home paket uz osnovni voice broj?

Telenor uveo promotivnih 10 GB za korisnike Kućnog Interneta koji se opredele na E-račun:

es6jvU4.png

Naravno, u klasičnom PPF smislu, samo prvi mesec ;)

Tel.png

Obavestenje za racune koje salju na mail
Znaci li ovo da ce stari korisnici ostati na definitivno istoj ceni ali i na istim uslovima - nema gasenja neta posle potrosenih 100/150GB

Vrh Dno