Što je puno, puno je.Paket / nova veća cena:
Telenor kućni net 100 / 1599 RSD
Telenor kućni net 150 / 1999 RSD
Što je puno, puno je.Paket / nova veća cena:
Telenor kućni net 100 / 1599 RSD
Telenor kućni net 150 / 1999 RSD
Korisnicima koji su zaključili ugovor za Telenor kućni internet 100 ili 150 do 14.04.2019. promenjeni su nazivi tarifnih paketa tako da se sada nazivaju Telenor kućni internet 100 2018 i Telenor kućni internet 150 2018. Sadržaj tarifnih paketa kao i uslovi koriscenja ostaju nepromenjeni.
4G+.Jesu. Trajalo je par dana. sada sam opet na staroj b.s.
Sent from my motorola one using Tapatalk
Zali se na Twitteru, zali se na FB - daj ovde link, napravicemo da se zali gomila ljudi.Jesu. Trajalo je par dana. sada sam opet na staroj b.s.
Otplatiš preostale rate za ruter (6 meseci x 625 dinara) i to je to. Ništa više. Kao kod kupovine telefona na rate kod njih. Ista ti je i ovde situacija.Šta plaćam kada raskidam ugovor za Telenor Home?
Imam onaj prvi paket (1250din, 100gb neograničena brzina a posle toga po 2mb/s (što su sad ukinuli)). Ugovor na dve godine, ostalo mi je još 6 meseci UO, do oktobra. Imam njihov ruter koji sam dobio (kao šatro 50% popusta na pretplatu ako uzimaš ruter pa ti pretplata bude 625 + 625 rata za ruter).
Ruter ostaje tebi.Po isteku ugovora ruter ostaje meni s obzirom da sam ga isplatio kroz 24 rate? Za koliko bi mogao da se proda polovan Huawei B315s sa jednom antenom?
+1placa se samo preostali broj rata za uredjaj. provereno u prodavnici i call centru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari