- Učlanjen(a)
- 22.10.2018
- Poena
- 20
Sad ce i ostali da se usrece sa Vipovim KN.

@ugljesa93 Izgleda da je "velika seoba" korisnika u Vip opustošila ovu temu. [emoji88]
Ima li "preživelih" ovde? [emoji1787]
Na šta prelazite kad raskinete Ugovor?
U Zr-u ima orion wifi 10/2 prebacio sam se na to za1300 din, za sada lepo radi
Username i password za logovanje na ruter, ili za podesavanje parametara internet konekcije?Da li neko koristi TP Link Archer MR200 i sta je kucao u polja:
Username:
Password:
Дакле, то је модем од Теленора и на њему имаш ~90 мбпс? Који су други модеми у које си убацивао картицу?Huawei B525.
Ne. Telenorov je B311s. Ovo je iz Vipa. Probano i u MF283V isto iz Vipa. Zovem sutra korisnicki i nadam se da ce se javiti neko normalan.Дакле, то је модем од Теленора и на њему имаш ~90 мбпс? Који су други модеми у које си убацивао картицу?
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
мало је вероватно да обарају брзине ако се конектујеш са уређаја који није купљен код њих.. Не знам шта би могло бити, шта има од подешавања на модемима, да ли су свуда параметри исти (нпр Proxy, port, итд..)?
Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
^Respect za coveka koji vec koji put ne cuti ili se zali samo na forumu, vec istraje i kod providera!Evo, sredili mi, javio se neko ko konačno zna o čemu pričam i podesio mi.
Nije neogranicen u smislu brzine ili GB?
Ja trenutno imam huawei lte/4g cube E5180, kakva su vam iskustva sa njim? Ja sam do sada na podesavanju rutera video samo 4G da pise nikad 4g+, inace medju prvimasam uzeo to i bbrzina je bila neogranicena po njima, i dobijao sam 80/50-60 max speed. Onda je krenulo sve gore, zbog mreze.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari