Šta je novo?

Yettel Kucni net - ex. Telenor Home

Da, zaboravio sam da je vlasnik Čeh/Slovak, šta već

Oni se baš mnogo drogiraju. Povećali cene govornih Total paketa i smanjili GB. Osakatili pakete za kućni net, poskupeli dodatak od 50GB. Mnogo se drogiraju. Moraju da shvate da je ovo Srbija, a ne neka razvijena zemlja.
Cek, vama je tek sada ovo kao neko neposteno poskupljenje jer je jadna zemlja? :D
A kada su vremenom ubijali korisnike najmanjih paketa (gro korisnika!), kojima ni ti najmanji nisu trebali, ma OK, moze se?

Naravno da je neposteno jer nema logike ovoliko povecavati usluge a ne vrsiti unapređenje iste (tipa VOLTE) a pogotovo u drzavi gde je skoro fiksni kurs dinara u odnosu na evro vec skoro 2 godine. Gotivio sam telenor jer je stvarno imao kvalitetnu mrezu (uz nesto visu cenu) u odnosu na ostale ali sad su preterali. Ugovor mi je za sad povoljan do kraja godine a posle dovidjenja. Vise se isplati i da predjem na pinkov globaltel koji uopste nije los (testirano)...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Upravo tako, ranije su bar manje primetnije i manje kurvinjski poskupljivali, onako pilićarski poluneprimetno.
Daleko od toga da sitničarim, mene lično ne bi toliko oštetila ova promena finansijski, ali ima ljudi koji sa pravom mogu da se žale i ljute, a ovo sad je toliko očigledno, da taj PPF umesto da im poboljša poslovanje i odnos sa korisnicima, samo je pogoršao sve.

I verujem da ova priča koju vodimo o poskupljenju treba da stojiu ovoj temi, da bi se svi mučenici i nesrećnici koji bi eventualno uzeli kućni net prvo upoznali (bar ovde) sa činjenicom da više ne postoji neograničen pristup od 2Mb/s i sa tajnim poskupljenjem dodatka od 50 GB, pošto na sajtu ne stoji ta nova cena.

Inače, provalite listu svih novosti: https://www.telenor.rs/sr/privatni/podrska/obavestenja-za-korisnike/
Sve novosti su im vezane za neko poskupljenje.

Tema je telenor kućni net

Oni se baš mnogo drogiraju. Povećali cene govornih Total paketa i smanjili GB. Osakatili pakete za kućni net, poskupeli dodatak od 50GB. Mnogo se drogiraju. Moraju da shvate da je ovo Srbija, a ne neka razvijena zemlja. Jedva čekam da raskinem sve što imam kod njih.

Gde si našao info o kućnim net paketima i poskupljenju dodatka od 50GB? Na sajtu je sve šturo prikazano,postoje samo Prenesi i Total paketi. A kada uđem u aplikaciju da promenim paket, nudi mi sve stare i plus Prenesi 300 i 400 i Total Premium paket (kojih nema na sajtu).

Sta telenor dobija sa ovim potezom?

Oni zele da smanje broj korisnika sto je totalno ludilo..

Sad kad pocnu da se u oglasima pojavljuju 4g ruteri [emoji1]

Da li je neko podnosio zahtev za raskid ugovora?
Jesu li vam nudili neke pogodnosti za odustanak od raskida?

Još uvek mi Telenor nije ugasio Internet, stoga evo one last speed test sa Huawei B525 modemom... https://www.speedtest.net/result/8119258280 Ili je modem jedno 2.5x bolji ili su toliko ljudi napustili Telenor da se mreža znatno rasteretila... Inače modem jeste 4G+ ali nisam siguran da koristi dve frekvencije na mojoj lokaciji.

edit: greška, ipak se kači na 4G+.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    380.4 KB · Pregleda: 152
Poslednja izmena:
Da li nova pravila važe i za onaj prvi Home paket od 1250rsd, gde je bilo 100GB po max protoku, a potom 2/2mbps?

Takođe, s obzirom da je uz taj paket bilo moguće povezati voice broj, da li bi bilo omogućeno isto ako preuzmem ugovor od prijatelja?

Nova pravila važe i za prvi telenor Home, koji sam uspešno raskinuo pre 3 dana, iako je ostalo još 11 meseci do isteka. Što se tiče voice broja povezivanje bi bilo moguće svakako, samo su u medjuvremenu ukinuli povezivanje za taj najmanji paket, pa je tako sada najmanji paket za povezivanje sa voice brojem telenor HOME 150.
Za tu opciju ih treba direktno pitati, jer je sa starim paketom moglo nekada.

@Bandzi8

Taj prvobitni TH paket od 1250 din je imao mogućnost povezivanja sa postpejd brojem. Trebalo bi da to i dalje može. Takođe, ovo ukidanje smanjenog protoka posle "brzih" GB važi i za taj paket.

Poslednja izmena:
@Bandzi8

Taj prvobitni TH paket od 1250 din je imao mogućnost povezivanja sa postpejd brojem. Trebalo bi da to i dalje može. Takođe, ovo ukidanje smanjenog protoka posle "brzih" GB važi i za taj paket.

Hvala, taj paket definitivno bio najbolji bez obzira na cenu i količinu GB (zbog protoka i mogućnosti povezivanja).

Na koji nacin moze da se raskine ugovor zbog promene uslova?
Mora li da se ide u poslovnicu ili moze nekako online, internet se vodi na majku a ona trenutno nema vremena da ide do grada da bi pokrenula raskid ugovora?

Raskinuo je Telenor meni ugovor, na osnovu potpisano dokumenta poslatog na mail, posle tačno 15 dana (juče).

https://forum.telenor.rs/thread/2252

Naravno, obavezno napiši u napomeni, da je raskid zbog promene uslova.

Odgovor od Telenora na moje pitanje koje sam im jutros na Twitter-u poslao kad sam i ovde postavio pitanje:

"Zahtev za raskid ugovora vlasnik broja može podneti u svakom trenutku, a za to je potrebno da poseti poslovnicu, uz ličnu kartu. Ukoliko nisi u mogućnosti da posetiš poslovnicu, drugo lice može da podnese zahtev umesto tebe ukoliko poseduje ovlašćenje overeno kod notara ili u opštini."

Onda sam ih pitao za mogucnost koju si mi predlozio. Na sta oni odgovaraju:

"Kao što sam te uputio, ukoliko nisi u mogućnosti da posetiš poslovnicu, zahtev za raskid može da podnese drugo lice uz overeno ovlašćenje. Možeš da pošalješ zahtev za raskid ugovora kolegama na [email protected] i proveriće da li je ta opcija dostupna."

:) Mislim jesu oni uvek drski ovako na Twitter-u ili samo kad raskidas ugovor.

@zarkostanisic Batali ti njih, nisu oni uvek upućeni u sve stvari... [emoji6] Nemoj gubiti vreme bezveze, uradi onako kako su ti petarbgd i MilanKragujevic rekli... [emoji1]

Poslednja izmena:
Hocu, nego sam paralelno pustio ovde na forumu i tamo pitanje. Koja je forma tog zahteva sto treba da napisem? Ako neko moze ukratko:) po stavkama da napise?

Na šta prelazite kad raskinete Ugovor?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Meni Vip radi brzinom sporosti opet, tj. 1-3 Mbps download i upload 0.01 - 0.1 Mbps. Ne znam šta više da radim sa njima...

Zar nis' ti raskun'o sa njima??

Vrh Dno