@dani b
Ono sto znam da ne treba da radis je kupovina ovih jeftinih antena na KP, a meni je pomogla kupovina boljeg rutera, imas sve u ovoj temo na ovoj i predhnodnoj strani... Veruijem da bi kupovine dobre spoljne antene resila proble dobrog prijem 4g signala jer ocigledno postoji potencijal da imas dobar prijem. Moze biti da negde u kuci imas dobar prijem, samo treba da ispitas i nadjes to mesto... Isto imas na predhodne dve strana o tome kako to da uradis, kojim programom u telefonu, samo treba strpjenja za to.
Nikakva refernaca ti nije moguća. Jer ja u studentskom gradu kad nema studenata. Imam i 300 Mbps, kad dođu studenti bude oko 50 Mbps na istom mestu. Ali recimo da tu gde ti je antena telefon u klasi rutera bi trebalo da ima sličnu brzinu u zavisnosti od opterećenjaZnaci ruter moze da hvata bolji signal od telefona? Ne znam sta da koristim za referencu kakva ce mi biti brzina
Yetel i Mts rute ne moze nego 5~7x slabiji prijem signala u odnosu na A52s 5g... Ja sam kupio bolji ruter Huawei B528s-23a koji ispe da dobaci do 2/3 onog sto moze mobilni.Znaci ruter moze da hvata bolji signal od telefona? Ne znam sta da koristim za referencu kakva ce mi biti brzina
@whose pa to je prosto mislim raskidi UO iako ti istekne 24meseca,imaces uslugu ali prakticno po punoj ceni (ako ne gresim) gubis popust koji je bio pod UO.E sad bilo koga od provajdera briga bas jednostavno odes u najblizu poslovnicu i kazes "Raskid ugovora za to",ako ti UO istice recimo 3ceg u mesecu nemozes je raskinuti pre,samo posle 3ceg,ali svejedno oni ce ti naplatititi ceo mesec,iako te kaci samo 3dana.Ja sam 07.10 raskinuo ugovor u A1 a istekao poodavno,i nista oni odmah u poslovnici u Arandjelovcu registrovali broj uz raskid ujedno...i naplatili mi ceo mesec.Platio racun i to je to,broj je sada na dopuni i teraj dalje.A ko je kao ja SBB Total Tv ili mSAT i slicno korisnik,mora cak i opremu da im vrati.Sta je potrebno za prestanak koriscenja usluge. Dugo koriscen kucni net sa meseca na mesec posle isteka ugovora.
Da li je njima potrebno unapred javiti. Modem je otplacen. Da li je dovoljno javiti krajem meseca telefonomm
pa to je bas problem. ja ne zelim da im placam taj mesec. Ne bi trebalo naplacivati uslugu koja nije koriscena.@whose pa to je prosto mislim raskidi UO iako ti istekne 24meseca,imaces uslugu ali prakticno po punoj ceni (ako ne gresim) gubis popust koji je bio pod UO.E sad bilo koga od provajdera briga bas jednostavno odes u najblizu poslovnicu i kazes "Raskid ugovora za to",ako ti UO istice recimo 3ceg u mesecu nemozes je raskinuti pre,samo posle 3ceg,ali svejedno oni ce ti naplatititi ceo mesec,iako te kaci samo 3dana.Ja sam 07.10 raskinuo ugovor u A1 a istekao poodavno,i nista oni odmah u poslovnici u Arandjelovcu registrovali broj uz raskid ujedno...i naplatili mi ceo mesec.Platio racun i to je to,broj je sada na dopuni i teraj dalje.A ko je kao ja SBB Total Tv ili mSAT i slicno korisnik,mora cak i opremu da im vrati.
Pa to ti je najveci problem sto plaćas do uslugu. A to moze biti bilo koja brzina do te. Jedino ako bas odstupa mnogo onda bi trebalo da ti dopuste raskid bez penala.pa to je bas problem. ja ne zelim da im placam taj mesec. Ne bi trebalo naplacivati uslugu koja nije koriscena.
Takodje mi je brzina cesto veoma losa iako je neogranicena usluga. Kako bih trazio neku naknadu zbog toga posto ne dobijam placenu uslugu.
Mora da se vrati oprema mts i uzme idp kako bi presao u yettel.Samo ce da zakace svoj ruter i ont na istu infrastrukturuimam mts optiku na mojoj adresi za koju neću produžiti ugovor, i stanar koji je kod mene hoće da uzme yettel kućni net na svoje ime, što svima odgovara, ali su mu u yettelu rekli da ne mogu da mu instaliraju dok skroz ne istekne ugovor sa mts? kakve veze yettel ima sa tim ugovorom, i šta imaju da instaliraju?
sad sam pokušao da razjasnim...uzeće neki yetell net paket na svoje ime, nije u pitanju kućni net, ali je mene bunilo da je to uopšte moguće...znam da ranije nisi mogao da uzmeš te ugovore na svoje ime ako nisi vlasnik stana...sad izgleda da može...meni je samo bitno da to ne bude na moje ime i da ja nemam ništa s tim...Mora da se vrati oprema mts i uzme idp kako bi presao u yettel.Samo ce da zakace svoj ruter i ont na istu infrastrukturu
To je hipernet optika moze da se uzme na svoje ime ne traze dokaz samo mora da se uradi sa idp procedurasad sam pokušao da razjasnim...uzeće neki yetell net paket na svoje ime, nije u pitanju kućni net, ali je mene bunilo da je to uopšte moguće...znam da ranije nisi mogao da uzmeš te ugovore na svoje ime ako nisi vlasnik stana...sad izgleda da može...meni je samo bitno da to ne bude na moje ime i da ja nemam ništa s tim...
Pisi im da trazis otkup ugovorne obaveze , dace ti dve mogucnosti skuplju i povoljniju. A povoljnija je da platis razliku od pune cene do 2649 x meseci koje si koristio.Zdravo ljudi, pisaću u ovoj temi nadam se da je adekvatno. Prvo je pitanje, a drugo je oglas.
Pitanje - kakve su šanse da raskinem ugovor koji traje do maja 2026. jer je internet baš spor na obe lokacije koje sam planirao da koristim (malo mesto na zapadu Srbije, prodavac i ja gledali mapu pokrivenosti, kao biće solidan net, očajan je, no dobro sa tim sam se pomirio). Druga lokacija je stan u Bgu i takodje očajne brzine, skoro sam se preselio, imam i SBB, tako da ovaj em je loš signal em ga ne koristim. Može li se ikako raskinuti ugovor bez plaćanja penala, mada mi je i penal jeftiniji nego da plaćam još godinu i po dana nešto što ne koristim.
A sad ide oglas, ako ne može da se raskine ugovor, ako nekome treba da preuzme taj paket i da koristi internet, znači neograničen je paket što se tiče količine podataka, i max 4g brzina, 2649 dinara. 😆
internet baš spor na obe lokacije koje sam planirao da koristim
Bas sam bio uporan da skontam o cemu se tu radi, i uz malu pomoc prijatelja sa foruma uspeo da od 26mbps sa Yetel osnovnim ruterom koji kosta 1din da dodjem do 64mbs sa Huawei B528s-23a i posle traznje hot spot-a, i ping se gotovo prepolovio. Primetio sam da rez nije ovako dobar ako je SINR na nizim vrednostima pa sam bukvalno jurio gde je SINR njaveci jer ostali parametri su manje vise isti.
Javi se na PM.Zdravo ljudi, pisaću u ovoj temi nadam se da je adekvatno. Prvo je pitanje, a drugo je oglas.
Pitanje - kakve su šanse da raskinem ugovor koji traje do maja 2026. jer je internet baš spor na obe lokacije koje sam planirao da koristim (malo mesto na zapadu Srbije, prodavac i ja gledali mapu pokrivenosti, kao biće solidan net, očajan je, no dobro sa tim sam se pomirio). Druga lokacija je stan u Bgu i takodje očajne brzine, skoro sam se preselio, imam i SBB, tako da ovaj em je loš signal em ga ne koristim. Može li se ikako raskinuti ugovor bez plaćanja penala, mada mi je i penal jeftiniji nego da plaćam još godinu i po dana nešto što ne koristim.
A sad ide oglas, ako ne može da se raskine ugovor, ako nekome treba da preuzme taj paket i da koristi internet, znači neograničen je paket što se tiče količine podataka, i max 4g brzina, 2649 dinara. 😆
Ne skida. Koristim pa znam.Njihov 4g na telefonu, Total 40 paket, radi znatno bolje i stabilnije na istoj lokaciji. Svakako cu probati nesto.
Zna li neko; da li uz ove nove Mobilni internet pakete skida net iz paketa kada se koristi Yettel TV? Pre je bilo da nema potrosnje iz paketa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari