Šta je novo?

Yettel Hipernet

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Зашто би захтев морао да се поднесе у пословници? У општим условима СББ се помиње раскид писменим путем (не знам да ли се ту подразумева и електорнска пошта), код Јетела није ништа специфично наведено.

Sestra upravo u poslovnici Yettela podnosi zahtev za raskid ugovora zbog poskupljenja, kažu joj rok za odgovor je 7-15 dana, nakon čega će javiti za vraćanje opreme?!? Ja trazio na telefon dotičnog i rekao mu da to ne moze tako u ovom slučaju, jer vi menjate uslove ugovora na koji mi ne pristajemo i po zakonu možemo da ga raskinemo odmah, bez otkaznog roka, znači sa današnjim danom, a ne da naplatite još dodatnih 7-15 dana. On se pravda kako oni imaju takve instrukcije i da on ne može da kaže drugačije. Kakva su vasa iskustva?

Ma oni to kazu da ce te zvati zbog pokusaja da ostanes. .mene su zvali sutradan, i posto smo se natezali, ona u jednom momentu kao nista, moracu da ugasim uslugu... Znaci ide to odmah. Meni su u poslovnici rekli da ce me zvati u roku od 30 dana. Nema otkaznog roka i znaju to dobro.

Sestra upravo u poslovnici Yettela podnosi zahtev za raskid ugovora zbog poskupljenja, kažu joj rok za odgovor je 7-15 dana, nakon čega će javiti za vraćanje opreme?!? Ja trazio na telefon dotičnog i rekao mu da to ne moze tako u ovom slučaju, jer vi menjate uslove ugovora na koji mi ne pristajemo i po zakonu možemo da ga raskinemo odmah, bez otkaznog roka, znači sa današnjim danom, a ne da naplatite još dodatnih 7-15 dana. On se pravda kako oni imaju takve instrukcije i da on ne može da kaže drugačije. Kakva su vasa iskustva?
nazalost tako je ja sam podneo zahtev u poslovnici i posle 4 dana niko nije zvao pa sam pozvao tehnicku podrsku gde mi oni kazu da to traje izmedju 15-30 dana 😆, naravno odmah sam postao da kazem onako bezobrazan sobzirom da mi imamo do kraja meseca da raskinemo ugovor tu su mi objasnili da ce ici brze. ubrzo posle 3 sata me zvali uz jako dobru ponudu gde sam samo online obnovio ugovor

koja je to jako dobra ponuda?

Nisam ni ja bolji, proslo 8 dana niko ne zove

Mislim se da odem sutra ujutro u poslovnicu i odnesem im opremu

Bas cudno, mene su bukvalno zvali u 11 ujutru dan nakon podnosenja zahteva prethodno vece u 21:45 pred zarvaranje poslovnice....

Npr. imali ste 18m po dinar, trenutno ste u 17-tom mesecu - i sad kad hoćete da raskinete oni ponude obnovu što znači startuje ovog meseca novi ugovor npr. 12m po dinar ponovo?

Pa nije baš tako. Oni će promeniti uslove tek 1.7. i po zakonu nemate pravo da raskinete do tada, jer do tada su uslovi isti.
Drugim rečima, teoretski, ako neko podnese zahtev za raskid 30.6., morali bi tog dana da omoguće raskid, a ako neko podnese zahtev 11.6. imaju pravo da ga drže pod ugovorom do 30.6. jer u tom periodu nisu promenjeni uslovi

Zvali danas i ponudli 12m za dinar i 12m po 4400 din sto mu prosečno izadje 2200 din, kod A1 2187,50 din tačno 😁, s tim sto kod Yettela ostaju 2 Box-a po ovoj ceni, dok kod A1 ide doplata za drugi box 300 din sto izadje onda skuplje za toliko. Sestra prihvatila ponudu.

Oba paketa nude po 12m za 1din posle zahteva za raskid...

Nazad
Vrh Dno