Šta je novo?

Yettel Hipernet

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Зашто би захтев морао да се поднесе у пословници? У општим условима СББ се помиње раскид писменим путем (не знам да ли се ту подразумева и електорнска пошта), код Јетела није ништа специфично наведено.

Sestra upravo u poslovnici Yettela podnosi zahtev za raskid ugovora zbog poskupljenja, kažu joj rok za odgovor je 7-15 dana, nakon čega će javiti za vraćanje opreme?!? Ja trazio na telefon dotičnog i rekao mu da to ne moze tako u ovom slučaju, jer vi menjate uslove ugovora na koji mi ne pristajemo i po zakonu možemo da ga raskinemo odmah, bez otkaznog roka, znači sa današnjim danom, a ne da naplatite još dodatnih 7-15 dana. On se pravda kako oni imaju takve instrukcije i da on ne može da kaže drugačije. Kakva su vasa iskustva?

Ma oni to kazu da ce te zvati zbog pokusaja da ostanes. .mene su zvali sutradan, i posto smo se natezali, ona u jednom momentu kao nista, moracu da ugasim uslugu... Znaci ide to odmah. Meni su u poslovnici rekli da ce me zvati u roku od 30 dana. Nema otkaznog roka i znaju to dobro.

Sestra upravo u poslovnici Yettela podnosi zahtev za raskid ugovora zbog poskupljenja, kažu joj rok za odgovor je 7-15 dana, nakon čega će javiti za vraćanje opreme?!? Ja trazio na telefon dotičnog i rekao mu da to ne moze tako u ovom slučaju, jer vi menjate uslove ugovora na koji mi ne pristajemo i po zakonu možemo da ga raskinemo odmah, bez otkaznog roka, znači sa današnjim danom, a ne da naplatite još dodatnih 7-15 dana. On se pravda kako oni imaju takve instrukcije i da on ne može da kaže drugačije. Kakva su vasa iskustva?
nazalost tako je ja sam podneo zahtev u poslovnici i posle 4 dana niko nije zvao pa sam pozvao tehnicku podrsku gde mi oni kazu da to traje izmedju 15-30 dana 😆, naravno odmah sam postao da kazem onako bezobrazan sobzirom da mi imamo do kraja meseca da raskinemo ugovor tu su mi objasnili da ce ici brze. ubrzo posle 3 sata me zvali uz jako dobru ponudu gde sam samo online obnovio ugovor

koja je to jako dobra ponuda?

Nisam ni ja bolji, proslo 8 dana niko ne zove

Mislim se da odem sutra ujutro u poslovnicu i odnesem im opremu

Bas cudno, mene su bukvalno zvali u 11 ujutru dan nakon podnosenja zahteva prethodno vece u 21:45 pred zarvaranje poslovnice....

Npr. imali ste 18m po dinar, trenutno ste u 17-tom mesecu - i sad kad hoćete da raskinete oni ponude obnovu što znači startuje ovog meseca novi ugovor npr. 12m po dinar ponovo?

Pa nije baš tako. Oni će promeniti uslove tek 1.7. i po zakonu nemate pravo da raskinete do tada, jer do tada su uslovi isti.
Drugim rečima, teoretski, ako neko podnese zahtev za raskid 30.6., morali bi tog dana da omoguće raskid, a ako neko podnese zahtev 11.6. imaju pravo da ga drže pod ugovorom do 30.6. jer u tom periodu nisu promenjeni uslovi

Nazad
Vrh Dno