Šta je novo?

Yettel Hipernet

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samo da javim . Ostajem u Yetelu .
Bio juce do poslovnice i podneo zahtev za raskid ugovora .
Zvali pre pola sata i ponudili 12 x 1 din i 12 x 53000 -druga godina ugovora . Tako da cu ipak ostati u Yetelu zbog kanala koje gleda zena . Moci cu da placam ako zelim pola iznosa iz ugovora za drugu godinu . To je ovaj jaci paket .
ps Moderatorima izvinjenje ako je ovo mimo pravila pa onda neka obrisu post , ali bez dodatnih poena molicu Vas
Ček ček posle svih onih silnih postova u Yettel digitalna televizija ti na kraju ostaješ u Yettel? Pa ti si stvarno mazohista. 🤣

Ček ček posle svih onih silnih postova u Yettel digitalna televizija ti na kraju ostaješ u Yettel? Pa ti si stvarno mazohista. 🤣
Da su najgori najgori su , posle SN , ali svi kanali koje gledam i za te pare nemam nigde , plus hoces li ti da ratujes sa mojom suprugom kada bude vristala , " sta si ovo uzeo , nema sta da se gleda "🫣

Ako se prelazi sa SBB na Yettel, da li se korisnik smatra novim? Konkretno bih zbog poskupljenja na SBB eventualno prešao samo na Yettel optički net pa me to zanima , i eventualna akcija po tom pitanju.
Ovo i mene zanima?

Takođe, da li neko zna da li koriste istu infrastrukturu? Trenutno sam na SBB-u, na sajtu Yettela proverih tehničke mogućnosti, izbacilo da nije dostupno na adresi?

Zahtev podnet danas oko 10h. Zvali odmah oko pola 1 i nudili 12m pi dinar ostatak po novoj ceni. Odbio. Urovor raskinuli odmah sa danasnjim danom. Uzeo A1 opticki net dogovorio se odmah. Hvala i dovidjenja. 🙂
Raskid si tražio online ili u poslovnici?

Ponude su fenomenalne. Javis se na firumu u odgovarajucoj temi i dobijes vise ponuda. Svideceti se sigurno 😉

daju 9m za din ako imas a1 optiku, a ne mts... to su meni nudili pre 20dana mozda

Zdravo, da li su nekoga zvali ko je na sbb-u (koaks, nema optike) podneo zahtev za raskid sa ponudom za ostanak i sta su nudili?
Moze i u dm, EON premium + paket

Ja sam prekjuce podneo zahtev za raskid ugovora, danas me zvali i ponudili 12x1rsd i ostatak puna cena, sto sam odbio i ide gasenje usluge odmah (zamolio sam ih da prolongiraju do 16h 😀 ).

nisu ti dali vise od toga?

Ja sam prekjuce podneo zahtev za raskid ugovora, danas me zvali i ponudili 12x1rsd i ostatak puna cena, sto sam odbio i ide gasenje usluge odmah (zamolio sam ih da prolongiraju do 16h 😀 ).
Ista prica. Juce otisao u poslovnicu i podneo zahtev za raskid ugovora. Danas zovu za hipernet 500/250 mbps i nude 12 meseci po 1RSD, a drugih 12 meseci 4300RSD. Trazio sam im da mi ukljuce i Boost interneta na 1GBps, cekam odgovor...

Ja sam danas podneo zahtev u Yetelu, A1 nudi samo 6m po 1 din sacekacu neku bolju ponudu ili nastaviti yetel sa 12m po 1 din.

pitanje koliko sam razumeo cena je poskupela i valjda mogu da raskinem na osnovu toga bez placanja penala ili gresim? Ja sam dobio bas dosta meseci prosli put fazon 16 na 2godine i bukvalnom islim da mi od ovog mesece istice po dinar i da trebam da pocnem da placam punu cenu, da li to znaci ako odem podnesem zahtev za raskid bukvalno im ne dugujem nista ?

pitanje koliko sam razumeo cena je poskupela i valjda mogu da raskinem na osnovu toga bez placanja penala ili gresim? Ja sam dobio bas dosta meseci prosli put fazon 16 na 2godine i bukvalnom islim da mi od ovog mesece istice po dinar i da trebam da pocnem da placam punu cenu, da li to znaci ako odem podnesem zahtev za raskid bukvalno im ne dugujem nista ?
Bukvalno je tako!

samo jos jedno pitanje e to vazi za samo ljude koji su na SBB yettelu ili i ko je na yettel opticu oduvek, i ovima kojima nude 6meseci opet besplatno e to 6 meseci na 2 godine? to mi deluje kao losa ponuda

Ja danas zvao kazu mozemo da vam ostavimo staru cenu a ugovor mi istice za 4 meseca jako lose poslovanje a u zgradi svi moguci operateri 😆

Pozdrav svima! Upisao sam se prvo na SBB temi, pa sada moram i ovde, jer imam Net TV Premium u vikendici.

1.6. nakon što sam saznao za poskupljenje prvo na forumu, otišao sam u Yettel poslovnicu i podneo zahtev za raskid zbog poskupljenja.

Danas su me zvali i prvo pitali da li postoji još neki razlog za raskid pored poskupljenja, da li sam zadovoljan uslugama i slično. Rekao sam da sam generalno zadovoljan, ali da sada razmišljam i o konkurenciji. Čak mi je i brži net u vikendici nego u stanu iako sam i u stanu na Premium SBB paketu, prosto optika kida.

Pitao me je čak i da li želim da smanjim paket, na to sam odgovorio da mi je Premium ok paket. Nakon toga je usledila odmah ponuda od 12 meseci za 1 dinar, preko mejla sam odmah potvrdio i od danas mi je krenula nova ugovorna obaveza.

Ugovor za vikendicu sam prvi put potpisao u decembru 2025. na prvih 6 meseci 50%, jer je tada mts pustio yettel u selo iako je optika tamo dostupna par godina.

Moram da pitam... Ako vam se isplate novi ugovori... pa koliko ste do sada placali? Ja sam na onom starom, najjacem paketu - 500/250 Hipernet Trio L i placam mesecno nesto iznad 1600. din, i ne vidim racunicu da raskidam ugovor i da predjem na bilo koji drugi paket.

Nazad
Vrh Dno