Pitanje za tebe od kad se racuna 12x1din od januara ili ?Zbog poskupljenja
Ugovor mi isticao pocetkom Januara 2027 , a imao sam pogodnosti sa placanjem do tada .
Pitanje za tebe od kad se racuna 12x1din od januara ili ?Zbog poskupljenja
Ugovor mi isticao pocetkom Januara 2027 , a imao sam pogodnosti sa placanjem do tada .
Od ovog meseca - 02. 06. 26.Pitanje za tebe od kad se racuna 12x1din od januara ili ?
Ček ček posle svih onih silnih postova u Yettel digitalna televizija ti na kraju ostaješ u Yettel? Pa ti si stvarno mazohista. 🤣Samo da javim . Ostajem u Yetelu .
Bio juce do poslovnice i podneo zahtev za raskid ugovora .
Zvali pre pola sata i ponudili 12 x 1 din i 12 x 53000 -druga godina ugovora . Tako da cu ipak ostati u Yetelu zbog kanala koje gleda zena . Moci cu da placam ako zelim pola iznosa iz ugovora za drugu godinu . To je ovaj jaci paket .
ps Moderatorima izvinjenje ako je ovo mimo pravila pa onda neka obrisu post , ali bez dodatnih poena molicu Vas
Da su najgori najgori su , posle SN , ali svi kanali koje gledam i za te pare nemam nigde , plus hoces li ti da ratujes sa mojom suprugom kada bude vristala , " sta si ovo uzeo , nema sta da se gleda "🫣Ček ček posle svih onih silnih postova u Yettel digitalna televizija ti na kraju ostaješ u Yettel? Pa ti si stvarno mazohista. 🤣
Ovo i mene zanima?Ako se prelazi sa SBB na Yettel, da li se korisnik smatra novim? Konkretno bih zbog poskupljenja na SBB eventualno prešao samo na Yettel optički net pa me to zanima , i eventualna akcija po tom pitanju.
Raskid si tražio online ili u poslovnici?Zahtev podnet danas oko 10h. Zvali odmah oko pola 1 i nudili 12m pi dinar ostatak po novoj ceni. Odbio. Urovor raskinuli odmah sa danasnjim danom. Uzeo A1 opticki net dogovorio se odmah. Hvala i dovidjenja. 🙂
Kakvu si ponudu dobio ako nije tajna za A1 ?Zahtev podnet danas oko 10h. Zvali odmah oko pola 1 i nudili 12m pi dinar ostatak po novoj ceni. Odbio. Urovor raskinuli odmah sa danasnjim danom. Uzeo A1 opticki net dogovorio se odmah. Hvala i dovidjenja. 🙂
Ista prica. Juce otisao u poslovnicu i podneo zahtev za raskid ugovora. Danas zovu za hipernet 500/250 mbps i nude 12 meseci po 1RSD, a drugih 12 meseci 4300RSD. Trazio sam im da mi ukljuce i Boost interneta na 1GBps, cekam odgovor...Ja sam prekjuce podneo zahtev za raskid ugovora, danas me zvali i ponudili 12x1rsd i ostatak puna cena, sto sam odbio i ide gasenje usluge odmah (zamolio sam ih da prolongiraju do 16h 😀 ).
Bukvalno je tako!pitanje koliko sam razumeo cena je poskupela i valjda mogu da raskinem na osnovu toga bez placanja penala ili gresim? Ja sam dobio bas dosta meseci prosli put fazon 16 na 2godine i bukvalnom islim da mi od ovog mesece istice po dinar i da trebam da pocnem da placam punu cenu, da li to znaci ako odem podnesem zahtev za raskid bukvalno im ne dugujem nista ?
Nisu, trazio sam 12x1+ 12x50%.nisu ti dali vise od toga?
si podneo zahtev za raksid, dok ne podneses zahtev uvek nude neku bla bla ponuduJa danas zvao kazu mozemo da vam ostavimo staru cenu a ugovor mi istice za 4 meseca jako lose poslovanje a u zgradi svi moguci operateri 😆
Pitao za raskid kaze u poslovnicu sa uredjajima .si podneo zahtev za raksid, dok ne podneses zahtev uvek nude neku bla bla ponudu
Prvo podneseš zahtev za raskid u poslovnici, pa čekaš poziv od njih, pa tek posle poziva u poslovnicu sa uredjajima.Pitao za raskid kaze u poslovnicu sa uredjajima .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari