Šta je novo?

Yettel Hipernet

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svaka ti čast kad imaš živaca da se dokazuješ sa njima.

Evo jednog lošeg iskustva sa yettelom. Podneo sam zahtev za preseljenje optike 22.04, instalacija je bila zakazana za danas. Međutim niko me nije zvao ni obavestio, da bih saznao nakon 7 poziva na broj 0639000, da postoje "smetnje" na lokaciji i da dok telekom to ne otkloni usluga neće biti realizovana. Sramota za yettel, sada ne bih uzeo kod njih ni da mi daju 48 meseci za dinar.

Uskoro istice Yettel Sve M paket, tacnije 28.06. Planiram da od 28.05. trazim raskid ugovora kako bi zvali sa boljom ponudom. Koliko je realno za ocekivati nekih 50% na tako nesto ili mozda besplatne mesece? Prosle nedelje sam na drugom broju potpisao Yettel M na 6 meseci po 1 dinar i 50% 18 meseci

cekaj, dobio si 6m za dinar + 18m po 50%? Jesi li podnosio zahtev za raskid?

Ako je nekome bitna informacija ja sam krajem decembra obnovio novu UO sa Yettelom i dobio 12 meseci za 1RSD za Yettel L paket samo internet i posle drugih 12 meseci 4000RSD.

cekaj, dobio si 6m za dinar + 18m po 50%? Jesi li podnosio zahtev za raskid?
Trazio prenos u A1 na prepaid nakon sto sam otplatio ugovor i onda su zvali, uz natezanje od oko 10 minuta i njihovih ponuda od 30-40-50%, na kraju su pristali na tu sto sam ja trazio a to je 6m dinar + 50% 18m. Mene sad interesuje koliko je realno traziti i ocekivati za Yettel Sve M paket koji sam potpisao bio po ceni od 5299 pre dve godine, a sad je 7700 puna cena

Nazad
Vrh Dno