Šta je novo?

Yettel Hipernet

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Istice mi ugovor krajem maja. Danas zvali i nude 12x1rsd + 12x5k (za jaci paket). Jel to to ili moze jos dole? 🙂 Razmisljam se da trazim da dodaju staticku adresu pride, jer je i ona izgleda skocila sa cenom.

To ti je top super ponuda s obzirom da su te samoinicijativno unapred zvali.
Mesečni prosek: 2500 din
Statički ip je i dalje 480 din mesečno

To ti je top super ponuda s obzirom da su te samoinicijativno unapred zvali.
Mesečni prosek: 2500 din
Statički ip je i dalje 480 din mesečno
kod mts ako sam dobro primetio 680 din je statička?

Ljudi je l moze da se izvuce nesto povoljno na nove korisnike ( net i tv)? Koleginici nude max 5 meseci dinar?

Prastaj. Jedino da pises u temi da ti se javi neki terenski agent, oni nude najvise kod svakog operatera.

Koleginica pitala na vise mesta i kod nekog akvizitera itd... 6mx50% i tjt... Bas s*anje.

mene danas zvali za obnovu (istice u junu/julu), nudili 9m 50% za net + tv ili 6m 50% samo net

Ja ih mozda pozovem. IMam opticki net, jos malo pa godinu dana. Vreme je za krecenje stana, a opticki kabal koji su postavili u stanu i dalje visi sa plafona. Zalio se vise puta, isao u poslovnicu, zvao na telefon kako su mi rekli. Dodelili nekog lika da mi resi problem, tj. samo da dodje i ponovo postavi optiku, kako treba, a ne kako su je postavila deca koju su poslali. Medjutim, taj lik nije znao sta znaci to da u stanu nema nikoga do 17h, pa me je danima zvao i pitao moze li u 14h, moze li u 15h, moze li u 16h. Da ga ne ocrnim do kraja, jednom, ali samo jednom je nazvao i rekao da moze da dodje oko 17 i 15, ali taj dan nikoga nije bilo u stanu do 19h. A subotom i nedeljom njemu nije odgovaralo, tako da optika i dalje visi sa plafona. Pa, mozda ako narucim hipernet, mozda dodju da promene ruter, sta vec, pa ujedno odrade i kablove. Ja to, naravno, ne diram. Nije moj posao, nisam za to placen, a nisam placen ni da radim za drugoga. Jos bitnije, ako se nesto zezne, sta god, recimo crkne ruter, bice da je to sto sam ja postavio kablove, sto sam ih dirao. I zaista bi se to moglo ocekivati od Yettel kompanije, posto su za optiku koja visi sa plafona optuzili moju macku, da je ona izvukla kabal iz vodjice/kanala, kako to vec neko zove. Zanimljivo, macka koja levitira, njenom kao zilet ostrom kandzicom izvuce opticki kabal iz vodjice a da ga ne osteti. Yettel, profi, sta reci?

Dobio ponudu od Yettel agenta za opticki net -

Net Premium (500/250) po ceni Net Basic - 3.199 RSD (24 meseca ugovor)

Koga zanima, mozda znaci sta nude.

Tako je, samo opticki net je u pitanju.
Net Premium (500/250) po ceni Net Basic - 3199 rsd - nista za dinar ili neki popust, samo ovo...
Mislim nije samo, kapiram da je ok ponuda.

Zasto Yettel - pa imaju njihovu optiku par komsija u zgradi i sljaka odlicno (Mts vise nikad u zivotu, ni cackalicu od njih, a A1 sta znam, ostao mi je u losem secanju pre dosta godina...)

Jel yettel daje novu opremu za net i tv?Sad sam na supernovi i dobio sam stari koriscen i ruter i smart box,samo ga resetuju i vozi.Pre toga sam bio kod sbb-a gde sam dobio sve novo i zapakovano.

Jos nekom da se YT raspada veceras?

Potpisao ugovor sa Yetelom pre nedelju dana, ali nisam bas zadovoljan...koliko para da otkazem ugovor, verovatno moram da platim troskove ugradnje?

Potpisao ugovor sa Yetelom pre nedelju dana, ali nisam bas zadovoljan...koliko para da otkazem ugovor, verovatno moram da platim troskove ugradnje?
Koje si uslove dobio, ako nije tajna? Inače mislim da ako nije zaključen u poslovnici ugovor, može da se raskine besplatno.

Ako neko zna kako ide procedura za to?

@urke
Nista posebno,skuplji ugovor po ceni jeftinijeg

Da li još neko ima problema sa Yettel internetom počev od 14h ?

Da li zna neko da objasni zasto se to desava - vec je bilo pisano o tome, uglavnom vecernji sati - zalaguje, nikad ne pukne skroz, ali bas ping skoci - i to nasumicno, nema pravilan obrazac javljanja. Neko je, cini mi se, pitao, i rekli su mu da se tad radi odrzavanje - ali to ne bi smelo da se oseti na nasoj strani. Takodje, da li bi staticka IP nesto promenila. Ako postoji neko ko ima odgovore - neka odgovori. Hvala

Nazad
Vrh Dno