Šta je novo?

Yettel Hipernet

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mene zvala neka devojka pre par dana, nudi neku glupost tipa 1 ili 3 meseca 50%, nisam ni zapamtio jer je nebitna ponuda. Danas me zvao neki decko, 12m dinar, posle 5k. Tacnije 12 meseci 350 jer imam 3 boxa, a posle toga 5350. Neki novi premium paket. Ugovor mi istice tek za 3 meseca. Ponuda za tekuci ugovor je bila zaista sjajna, a ovo sada je pitanje da li cu uzeti. Mozda okusam srecu u a1, ostale sam sve koristio.

Izgleda da im je sad (verovatno do Nove godine) ponuda 12 meseci po 1 dinar. Ja sam upravo produžio, pošto mi je otkaz ugovora komplikovan.

Mene zvala neka devojka pre par dana, nudi neku glupost tipa 1 ili 3 meseca 50%, nisam ni zapamtio jer je nebitna ponuda. Danas me zvao neki decko, 12m dinar, posle 5k. Tacnije 12 meseci 350 jer imam 3 boxa, a posle toga 5350. Neki novi premium paket. Ugovor mi istice tek za 3 meseca. Ponuda za tekuci ugovor je bila zaista sjajna, a ovo sada je pitanje da li cu uzeti. Mozda okusam srecu u a1, ostale sam sve koristio.
Zato i "love" jer znaju da ih je A1 zeznuo sa realnijom cenom. Mislim da su se jako zeznuli sa preuzimanjem SBB i da ce otreznjenje tek da sledi.

1600 dinara je bila akcija u januaru L po ceni M-a.

To sam i ja uzeo ali prva akcija , a posle je bila druga ta koju si rekao cela UO po 1600 din , ja zadnja 2 meseca platiću po 4300
Samo se nadam da će nam promeniti uslove pa da se rastanem sa njima .
Nznm kakva je tv kod A1 ali ću i za to da se raspitam i vidim kod komsije , ako do toga dođe ranije .

Eh... taman sam se u ponedeljak obradovao kad sam video da su svi kanali na Yettel-u otključani u sklopu novogodišnje akcije, iako još nije zvanično izašla vest o tome. Počeo sam da gledam novu jer je EON aplikacija nešto mnogo počela da brlja na Yettel box-u. I onda PRC! Od jutros nema više N1 i Nove! A bitno je da je tu 10 kanla za odrasle 🙄
Ne znam kome bi baš ta dva kanala toliko zasmetala🤔 Yettel-u, malo si bezobrazan👎

Eh... taman sam se u ponedeljak obradovao kad sam video da su svi kanali na Yettel-u otključani u sklopu novogodišnje akcije, iako još nije zvanično izašla vest o tome. Počeo sam da gledam novu jer je EON aplikacija nešto mnogo počela da brlja na Yettel box-u. I onda PRC! Od jutros nema više N1 i Nove! A bitno je da je tu 10 kanla za odrasle 🙄
Ne znam kome bi baš ta dva kanala toliko zasmetala🤔 Yettel-u, malo si bezobrazan👎
🤣😂🤣Malo😂🤣😂

Kako da resetujem stb na početna podesavanja Sada sam se igro i zeznuo kanale , sve mi se izmesalo

Sto bi STB vratio na fabricka, uradi to sa aplikacijom - Podesavanja, Sistemska podesavanja, Aplikacije, Yettel... Obrisi kes, pa podatke, pa deinstaliraj azuriranja. Ali prvo probaj samo sa kesom.

Zna se kome je zasmetalo... _ _ _ Nije samo Yettel-u. Pozdrav.

NIsam mislio da ce mi trebati pomoc ali izgleda da sam pogresio...
Sta god podesio na zte ruteru ne prikazuje mi se 2.4Ghz mreza...cak sam iskljucio onu koju su oni podesili i kreirao novu, sacuvao i nema je nigde.
Neophodna mi je radi povezivanja onih MI uredjaja (sijalica, ovlazivaca itd)...

Imenuj ih razlicito,za pocetak.

Ne znam kako je kod njih reseno ali ja ne mogu da iskljucim/obrisem tu sto je dosla sa ruterom ali mogu da dodajem nove. Mozda si gasenjem njihove,ugasio 2,4 frekvenciju. Upali njihovu ,dodaj svoju pa vidi.

Moze mala pomoć
Kada palim stb uvek ide ona njihova početna stranica Yetel tv . Moze li se namestiti da kada ukljucis stb da se ukljuci na zadnje gledani kanal
Hvala

Moze mala pomoć
Kada palim stb uvek ide ona njihova početna stranica Yetel tv . Moze li se namestiti da kada ukljucis stb da se ukljuci na zadnje gledani kanal
Hvala
Prosto, ne iskljucujes stb svaki put, vec samo tv

Prosto, ne iskljucujes stb svaki put, vec samo tv
Ako STB ostane da radi sa ugašenim TV, zaglupi se i mora da se restartuje. Ovo je utvrdjeno više puta i na različitim lokacijama. Vreme potrbno da se ovo desi ne znam, ali ako radi preko noći, dešava se obavezno.

@crveni baron, samo pritisni TV dugme na STB daljinskom odmah po paljenju.

@RazbojNick
Kod mene ne, desi se da bude zamrznuta slika na tom kanalu, dok ne prebacim na sledeci npr, ali onda proradi normalno..hocu reci nije potreban restart

Ako STB ostane da radi sa ugašenim TV, zaglupi se i mora da se restartuje. Ovo je utvrdjeno više puta i na različitim lokacijama. Vreme potrbno da se ovo desi ne znam, ali ako radi preko noći, dešava se obavezno.

@crveni baron, samo pritisni TV dugme na STB daljinskom odmah po paljenju.
Ja sam to primetio da se desi kad gledam neki kanal unazad pa kad ga ugasi da se zaglupi ali ko što reče @Bassnectar91 dovoljno je da se promeni kanal da proradi nema potrebe za restartom. Dok ako se ostavi kanal uživo pri paljenju slika bude na trenutak zamrznuta na zadnjem kadru pre gašenja ali vrlo brzo sam krene sadržaj.

Imam mts optiku, ali vidim da u zgradi postoji Yettel internet (vidim preko wifi). To znači da može preko MTS infrastrukture bez ikakvih bušenja?

Јетел само преко мтс оптике и ради.

Јетел само преко мтс оптике и ради.
Mislio je na svoj stan.
Imam mts optiku, ali vidim da u zgradi postoji Yettel internet (vidim preko wifi). To znači da može preko MTS infrastrukture bez ikakvih bušenja?
Da, tako je. Bukvalno samo povezu ONT na MTS opticku kutijicu. Da znas da ti treba +1 uticnica jer je kod Yettel odvojen ONT od rutera.

Ja sam to primetio da se desi kad gledam neki kanal unazad pa kad ga ugasi da se zaglupi ali ko što reče @Bassnectar91 dovoljno je da se promeni kanal da proradi nema potrebe za restartom. Dok ako se ostavi kanal uživo pri paljenju slika bude na trenutak zamrznuta na zadnjem kadru pre gašenja ali vrlo brzo sam krene sadržaj.
U mojim sluč;ajevima nije bilo važno da li se premotavalo ili uživo. Kada se ostavi da radi duže (npr. preko noći), obavezno je bio zamrznut i nije reagovao na daljinski ni u kakvom kapacitetu.

produzih ugovor, uslovi su 9m po 1din i posle 5k sto mi dodje u proseku 3125din za jaci paket, prihvatljivo.
pitanje jedno, dobija se pristup jednoj od apliakcija deezer, hbo max i jos neka treca. mogu li da koristim recimo deezer na tv i mobu, ili moze samo na jednom uredjaju
i mogu li da aktiviram jednu aplikaciju, pa ako mi se ne svidi deaktiviram i aktiviram drugu?

Jesi li podnosio zahtev za raskid ugovora ili su te zvali sami? Mozes da koristis deezer i na tv i na telefonu i mozes da deaktiviras, ali da novu mozes da koristis tek od pocetka narednog meseca ako se ne varam.

produzih ugovor, uslovi su 9m po 1din i posle 5k sto mi dodje u proseku 3125din za jaci paket, prihvatljivo.
pitanje jedno, dobija se pristup jednoj od apliakcija deezer, hbo max i jos neka treca. mogu li da koristim recimo deezer na tv i mobu, ili moze samo na jednom uredjaju
i mogu li da aktiviram jednu aplikaciju, pa ako mi se ne svidi deaktiviram i aktiviram drugu?

ja sam izvukao 12m po dinar doduše slabiji onaj paket, 4100din . 2 puna ugovora sam njihov korisnik i tako plaćam sve vreme. god dana dinari, narednih 12meseci punu cenu. Tri puta su me zvali i natezali, i na kraju prihvatili iste uslove kao i ranije.

Možeš da koristiš dizer i na mobu i na tv. Ne znam koliko uređaja prima istovremeno.

Poslednja izmena:
Jel i u Yettelu kao u A1, može na 3 TV-a ali daju samo 1 TV box, ostali ako trebaju se plaćaju, 300 din je u A1?

yettel je davao 2 stb i imas mogucnost da na jednom tv se ulogujes preko aplikacije, sto mu dodje 3 tv-a,
sad sam produzio ugovor i ostali su mi isti uslovi, sad ne znam za nove korisnike da li daju jos neku pogodnost.

Nazad
Vrh Dno