crveni baron
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.10.2022
- Poena
- 125
I to je vise nego sto nudi MTS
Da li se isplati čekati septembar da bi se dobilo više, ili ne jer samo može da bude gore u ovom smislu?Drugaru ponuđeno 6m po 50%, to je sve.
Nemam pojma, iskreno. Ja sam produžio ugovor sa SBB-om pa sad i ne pratim toliko, ali ovo za 6m po 50% je informacija od juče kad ih je drugar zvao.Da li se isplati čekati septembar da bi se dobilo više, ili ne jer samo može da bude gore u ovom smislu?
Vidi se da posluju kao jedna firma, jedni daju 3m po dinar, a drugi 6m po 50% što je otprilike istoNemam pojma, iskreno. Ja sam produžio ugovor sa SBB-om pa sad i ne pratim toliko, ali ovo za 6m po 50% je informacija od juče kad ih je drugar zvao.
I kod mene isto, sam se update-uje, 3,4 dana razlike je bilo izmedju 2 box-a.Kod mene jedan box update-ovan na novu aplikaciju, a drugi je i dalje zakucan na staru. Ima li nacina da ga nateram na update ili sta da mu radim ?
Yettel definitivno ima najbolje montere od svih provajderaJa san par dan pre poskupljenja dobio 6 meseci 50%,,nisma mogao da cekam a i bolje jer su od kraja jula nove cene ,uzeo paket M.Iskreno tv mi nije bio mnogo bitan ali evo vec skoro 20 dana ja nemam bas nikakav prigovor.Brzina nikad nije ispod 290/140,tv ne baguje tako sto se toga tice ja sam zadovoljan.Monteri bili korektni i ljubazni,montirali za pola sata
Tražio i ja, nema. Ali mi je u na forumu u temi "Digitalna TV" rečeno, da nadjem Hipernet TV. Kada nadješ, ugasi automatsko ažuriranje play prodavnice.Moze neko da zakaci link do zadnje verzije aplikacije za AndroidTv?
2.13.3 je kod mene verzija na EON boxuProvericu pa javim
Nemoj da apdejtuješ, hoće preko ApkPure, ali onda se prebaci na Yettel TV i neće da radi.Uspeo sam nekako da instaliram 2.34 ali nema update-a. Ne mogu da instaliram YettelTv apk
izbegao bih to, pre bih video da iskoristim neki powerline uredjaj i time iskoristio kabliranje od struje za mrezuPozdrav svima. Da li neko mozda ima iskustva sa yettel wifi satelitom, tipa stabilnost veze, latencija, kvalitet signala itd?
Imam problem sa jacinom signala u jednoj od soba. Tipa u 95% sobe je protok tipa do 10/10 i signal puca, medjutim u jednoj tacki u toj sobi protok je odlican - speed test, ping 6ms, 250/250 od punih 500/250. Problem je do ''oblika'' stana i zidova izmedju itd.
Kabl nije opcija, dakle mora da bude kompletno wifi resenje, a iskustva sa extender-ima, repeater-ima, ap-ovima itd. nemam pa pitam ovde za to ''fabricko'' (yettel wifi satelit) resenje. Bitno mi je da latencija ostane relativno niska zbog posla, jer radim daljinski u software-u nalazi na serveru.
Ako postoji bolje resenje, bio bih zahvalan da me uputite na neku temu za mreznu opremu da ne zatrpavamo bezveze temu ovde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari