Šta je novo?

Yettel Hipernet

Mislim da je pitao vec neko, ali nisam video odgovor.
Novi TV paketi na Yettelu, da li dolaze sa EON ili starom Yettel aplikacijom?

Nova Yettel aplikacija.

Kod mene jedan box update-ovan na novu aplikaciju, a drugi je i dalje zakucan na staru. Ima li nacina da ga nateram na update ili sta da mu radim ?

Kod mene jedan box update-ovan na novu aplikaciju, a drugi je i dalje zakucan na staru. Ima li nacina da ga nateram na update ili sta da mu radim ?
I kod mene isto, sam se update-uje, 3,4 dana razlike je bilo izmedju 2 box-a.

Ja san par dan pre poskupljenja dobio 6 meseci 50%,,nisma mogao da cekam a i bolje jer su od kraja jula nove cene ,uzeo paket M.Iskreno tv mi nije bio mnogo bitan ali evo vec skoro 20 dana ja nemam bas nikakav prigovor.Brzina nikad nije ispod 290/140,tv ne baguje tako sto se toga tice ja sam zadovoljan.Monteri bili korektni i ljubazni,montirali za pola sata

Druga nova telefonska ponuda za ostanak na Yettelu (UO ističe 30.10):
NET TV BASIC
9 meseci: 50% = 1999RSD
15 meseci: 4099 RSD

Ja san par dan pre poskupljenja dobio 6 meseci 50%,,nisma mogao da cekam a i bolje jer su od kraja jula nove cene ,uzeo paket M.Iskreno tv mi nije bio mnogo bitan ali evo vec skoro 20 dana ja nemam bas nikakav prigovor.Brzina nikad nije ispod 290/140,tv ne baguje tako sto se toga tice ja sam zadovoljan.Monteri bili korektni i ljubazni,montirali za pola sata
Yettel definitivno ima najbolje montere od svih provajdera

koje su ponude aktuelne za nove korisnike kod yettela za optiku + tv pored ovih sa sajta?

Pozdrav svima. Da li neko mozda ima iskustva sa yettel wifi satelitom, tipa stabilnost veze, latencija, kvalitet signala itd?
Imam problem sa jacinom signala u jednoj od soba. Tipa u 95% sobe je protok tipa do 10/10 i signal puca, medjutim u jednoj tacki u toj sobi protok je odlican - speed test, ping 6ms, 250/250 od punih 500/250. Problem je do ''oblika'' stana i zidova izmedju itd.
Kabl nije opcija, dakle mora da bude kompletno wifi resenje, a iskustva sa extender-ima, repeater-ima, ap-ovima itd. nemam pa pitam ovde za to ''fabricko'' (yettel wifi satelit) resenje. Bitno mi je da latencija ostane relativno niska zbog posla, jer radim daljinski u software-u nalazi na serveru.
Ako postoji bolje resenje, bio bih zahvalan da me uputite na neku temu za mreznu opremu da ne zatrpavamo bezveze temu ovde.

Moze neko da zakaci link do zadnje verzije aplikacije za AndroidTv?

Mozes da peoveris? Ja probao par komada i pise da ne moze da se instalira

Na EON box-u je instaliran i Hipernet TV i Yettel TV. Hipernet je sideload-ovan, ne može se naći na Play Store-u. Yettel TV je skinut sa Play Store-a, v2.43. Auto update je ugašen. To je zadnja verzija koja se nudi, nema novije.

Uspeo sam nekako da instaliram 2.34 ali nema update-a. Ne mogu da instaliram YettelTv apk

Jedino ako je za noviji Android... Ja imam onu stariju verziju EON box-a. Na play store-u mi se pojavljuju samo bugarski i jos neki YettelTv

Ako nece preko X-plore onda mora preko adb, adb install-multiple i putanja do svakog fajla u zipu.

Pozdrav svima. Da li neko mozda ima iskustva sa yettel wifi satelitom, tipa stabilnost veze, latencija, kvalitet signala itd?
Imam problem sa jacinom signala u jednoj od soba. Tipa u 95% sobe je protok tipa do 10/10 i signal puca, medjutim u jednoj tacki u toj sobi protok je odlican - speed test, ping 6ms, 250/250 od punih 500/250. Problem je do ''oblika'' stana i zidova izmedju itd.
Kabl nije opcija, dakle mora da bude kompletno wifi resenje, a iskustva sa extender-ima, repeater-ima, ap-ovima itd. nemam pa pitam ovde za to ''fabricko'' (yettel wifi satelit) resenje. Bitno mi je da latencija ostane relativno niska zbog posla, jer radim daljinski u software-u nalazi na serveru.
Ako postoji bolje resenje, bio bih zahvalan da me uputite na neku temu za mreznu opremu da ne zatrpavamo bezveze temu ovde.
izbegao bih to, pre bih video da iskoristim neki powerline uredjaj i time iskoristio kabliranje od struje za mrezu

Nazad
Vrh Dno