C crveni baron Cenjen Učlanjen(a) 05.10.2022 Poruke 942 Poena 125 Juče u 17:39 #4,111 I to je vise nego sto nudi MTS
nagard Čuven Učlanjen(a) 06.03.2004 Poruke 3,590 Poena 755 Juče u 20:04 #4,112 VeljkoKG je napisao(la): Drugaru ponuđeno 6m po 50%, to je sve. Kliknite za proširenje... Da li se isplati čekati septembar da bi se dobilo više, ili ne jer samo može da bude gore u ovom smislu?
VeljkoKG je napisao(la): Drugaru ponuđeno 6m po 50%, to je sve. Kliknite za proširenje... Da li se isplati čekati septembar da bi se dobilo više, ili ne jer samo može da bude gore u ovom smislu?
V VeljkoKG Cenjen Učlanjen(a) 14.04.2013 Poruke 74 Poena 170 Juče u 20:24 #4,113 nagard je napisao(la): Da li se isplati čekati septembar da bi se dobilo više, ili ne jer samo može da bude gore u ovom smislu? Kliknite za proširenje... Nemam pojma, iskreno. Ja sam produžio ugovor sa SBB-om pa sad i ne pratim toliko, ali ovo za 6m po 50% je informacija od juče kad ih je drugar zvao.
nagard je napisao(la): Da li se isplati čekati septembar da bi se dobilo više, ili ne jer samo može da bude gore u ovom smislu? Kliknite za proširenje... Nemam pojma, iskreno. Ja sam produžio ugovor sa SBB-om pa sad i ne pratim toliko, ali ovo za 6m po 50% je informacija od juče kad ih je drugar zvao.
nagard Čuven Učlanjen(a) 06.03.2004 Poruke 3,590 Poena 755 Danas u 12:08 #4,114 VeljkoKG je napisao(la): Nemam pojma, iskreno. Ja sam produžio ugovor sa SBB-om pa sad i ne pratim toliko, ali ovo za 6m po 50% je informacija od juče kad ih je drugar zvao. Kliknite za proširenje... Vidi se da posluju kao jedna firma, jedni daju 3m po dinar, a drugi 6m po 50% što je otprilike isto
VeljkoKG je napisao(la): Nemam pojma, iskreno. Ja sam produžio ugovor sa SBB-om pa sad i ne pratim toliko, ali ovo za 6m po 50% je informacija od juče kad ih je drugar zvao. Kliknite za proširenje... Vidi se da posluju kao jedna firma, jedni daju 3m po dinar, a drugi 6m po 50% što je otprilike isto
Z zlatibor5 Poznat Učlanjen(a) 26.01.2021 Poruke 18 Poena 45 Pre 18 minuta #4,115 Mislim da je pitao vec neko, ali nisam video odgovor. Novi TV paketi na Yettelu, da li dolaze sa EON ili starom Yettel aplikacijom?
Mislim da je pitao vec neko, ali nisam video odgovor. Novi TV paketi na Yettelu, da li dolaze sa EON ili starom Yettel aplikacijom?