Šta je novo?

Yettel Hipernet

Mene su zvali i ubeđuju me da je na mojoj lokaciji dostupna optika a ja im objašnjavam da nije, jer u zgradi nisu sprovedeni nikakvi radovi. To što je optika prošla kroz ulicu ne znači da je neki objekat prikačen na nju.

isto sam i ja imao za jedan objekat, reko aj vazi daj... dosao monter i kaze "ali ovde nije uvedeno u zgradu uopste, morate da zovete MTS da im trazite da uvedu optiku u zgradu pa tek onda mi mozemo da dolazimo"

Imam SBB optiku, ističe mi ugovor u septembru. Da li može da se uvede jetel. Zanima me samo internet. U zgradi nema MTS optike

Danas su me zvali iz Yettl-a i najavili integraciju sa SBB i nove kanale, ponude ... E sad, živim u kući i svuda mi je razvedena koaksiona SBB instalacija, preko potkrovlja, sprata do prizemlja, Kroz ulicu je provedena optika i sad razmišljam da se prebacim. Osoba koja me je zvala iz Yettel mi je savetovala da ostanem na SBB instalaciji jer razvlačenje ptike podrazumeva bušenje i rušenje. Da li neko ima konkretna iskustva, kako razvlače instalaciju unutar kuće/stana?

Danas su me zvali iz Yettl-a i najavili integraciju sa SBB i nove kanale, ponude ... E sad, živim u kući i svuda mi je razvedena koaksiona SBB instalacija, preko potkrovlja, sprata do prizemlja, Kroz ulicu je provedena optika i sad razmišljam da se prebacim. Osoba koja me je zvala iz Yettel mi je savetovala da ostanem na SBB instalaciji jer razvlačenje ptike podrazumeva bušenje i rušenje. Da li neko ima konkretna iskustva, kako razvlače instalaciju unutar kuće/stana?
Koja li te je to budala zvala iz Yettela😂
Na koju foru da ti instaliraju optiku kroz koaksijalac😂
Nema rušenja nikakvog, samo malo bušenja uskih rupa. Ništa strašno.
Znači hteli su da ostaneš na buđavom coaxu, a da plaćaš njima umesto sbb-u. Teška budalaština.
Sa bandere tanak kablić do zida najbližeg mestu gde će da ti stoji ruter i onda ulazak u kuću, hodnik, gde god. Meni je mts provukao sa bandere kroz rupu od klime, ušli tako u hodnik i odatle kanalicama do zida od sobe, znači samo jedna rupica je bušena i zakrpljena.
Lan kablove do 2 stb-a sam već imao sprovedene, yettelovi stb- ovi rade i bežično.

Poslednja izmena:
Iskreno ne znam, nije me do sada ni zanimalo jer je samo SBB bio u ponudi. Kad čujem ponudu koju imaju pozvaću ih da dođu da snime stanje pa da mi kažu šta i kako.

Koja je aktuelna akcija za nove korisnike za optiku? Ako neko ima broj promotera, moze u dm...

Trebace meni izuzetnu kombinaciju da naprave da bih ja ostao u MTS-u.
Skoro 5000 placam za 200 mbit/sek a eno u ponudi za nove korisnike je 3200 din i to nakon 6 meseci popusta od 1600 din za duplo brzi paket.
Poslao sam im mail da koriguju oba, i brzinu i cenu. Ako ne, od novembra eto mene na yetelu.

edit.
Interesuje me koliko brzo od trenutka kada raskinem sa MTS-om mogu da dobijem uslugu Yettela na primer?
Brine me da bi moglo da bude duze od nedelju dana..

Poslednja izmena:
Trebace meni izuzetnu kombinaciju da naprave da bih ja ostao u MTS-u.
Skoro 5000 placam za 200 mbit/sek a eno u ponudi za nove korisnike je 3200 din i to nakon 6 meseci popusta od 1600 din za duplo brzi paket.
Poslao sam im mail da koriguju oba, i brzinu i cenu. Ako ne, od novembra eto mene na yetelu.

edit.
Interesuje me koliko brzo od trenutka kada raskinem sa MTS-om mogu da dobijem uslugu Yettela na primer?
Brine me da bi moglo da bude duze od nedelju dana..
Meni je izuzetna kombinacija, pisao sam u mts box paketi temi. Ništa ti ne raskidaš sa mts-om i nemaš prekid usluge, yettel ti instalira svoje i tada vraćaš opremu mts-u. Dakle, obraćaš se yettelu a ne mts-u po novom.

Sestra treba da uvede, ponudili su joj 6m 50% ostalo 3300. Kao nema vise onih boljih ponuda jer sad stize eon i "novi kanali".

Meni je izuzetna kombinacija, pisao sam u mts box paketi temi. Ništa ti ne raskidaš sa mts-om i nemaš prekid usluge, yettel ti instalira svoje i tada vraćaš opremu mts-u. Dakle, obraćaš se yettelu a ne mts-u po novom.
Samo da vidim da li sam razumeo - dakle ako mi se ovi slepci iz MTS-a ne jave, ja po isteku usluge mogu direkt da se javim yettelu i predjem kod njih, u cijem slucaju ce samo doci kod mene i instalirati novu opremu, nakon cega ja vracam staru MTS-u?
Zar nije bilo ono da moras da im javis mesec dana unapred prekid pretplate? Ili sam ja to pomesao sa postpaid mobilnom pretplatom...

Samo da vidim da li sam razumeo - dakle ako mi se ovi slepci iz MTS-a ne jave, ja po isteku usluge mogu direkt da se javim yettelu i predjem kod njih, u cijem slucaju ce samo doci kod mene i instalirati novu opremu, nakon cega ja vracam staru MTS-u?
Zar nije bilo ono da moras da im javis mesec dana unapred prekid pretplate? Ili sam ja to pomesao sa postpaid mobilnom pretplatom...
Pomešao si sa sbb-om. Ovde postoji idp broj za tu namenu koji se više ne uzima od mts-a nego to yettel reguliše. Ostalo si dobro razumeo.

Ovde je najveće pitanje šta će biti sa nama koji smo već postojeći korisnici @Yettel Srbija ? Meni je u poslovnici u TC Merkator u Beogradu juče rečeno da samo dobijam nove kanale bez ikakve doplate/uvećanja cene ili bilo čega sličnog. Da li je tako ili nije, jednostavno pitanje?
@Yettel Srbija
Molimo Vas za DA/NE odgovor, link ka saopštenju smo imali već pre našeg pitanja i da nam je ono samo bilo dovoljno jasno ne bismo Vas ovde pitali.
@Yettel Srbija
Danas je pretposlednji radni dan pre uvođenja novih kanala, možete li nam sad odgovoriti DA/NE na gore postavljeno pitanje?

Da li ce korisnici Sbb dobiti tv kanale koji se emituju na Yetelu nekih oko 20 kanala i da li ce Cartoonito dobiti srpski audio i preci u hd u Sbb.
Zaboravih i da pitam da li cemo u Sbb pored Voyo dobiti SkyShowtime kao i njihova dva tv kanala.

Poslednja izmena:
Ističe mi ugovor sa SBB-om uskoro, da li postoji neki razlog zašto da ne pređem u Yettel? Ionako će se u nekom vremenu u budućnosti integrisati. Imam uslova za optiku. Jedino što mi pada na pamet je bolja finansijska ponuda (veći popust ili meseci po 1 din) kod SBB-a.
Da li može da se izvuče bolja ponuda od 50% popusta prvih 6 meseci (što mu dođe 3 meseca po 1 din) kod Yettel-a?

Pa da, jedino finansijska razlika. Meni je Yettel nudio 6m po 50% i uz to EON light paket. Ali sam, nakon podnetog zahteva za raskid ugovora kod SBB-a, dobio ponudu od 9m po dinar + izvukao brzinu neta 1000/500 (jer sam već na SBB optici). Tako da sam to prihvatio.

Ja sam im pismeno pocetkom jula, najavio da cu da raskinem ugovor i da cu da im vratim opremu dan posle isteka, 28. jula. Vratili su me sa opremom u ruci i sad treba da cekam do mesec dana da mi neko odobri raskid necega sto je vec isteklo. Imaju li pravo na to ili me prave budalom?

Pa da, jedino finansijska razlika. Meni je Yettel nudio 6m po 50% i uz to EON light paket. Ali sam, nakon podnetog zahteva za raskid ugovora kod SBB-a, dobio ponudu od 9m po dinar + izvukao brzinu neta 1000/500 (jer sam već na SBB optici). Tako da sam to prihvatio.
Neverovatno koliko se svi prave ludi i koliko te teraju da postanes bezobrazan boreci se za svoja fer prava i cenu.

Zna li neko možda da li je nešto skorije izbačeno iz programske šeme? Tražim razlog da raskinem prevremeno ugovor bez penala.

Zna li neko možda da li je nešto skorije izbačeno iz programske šeme? Tražim razlog da raskinem prevremeno ugovor bez penala.
Biće nekih promena sa Arenama, tj. neke će se plaćati sa čim nisi bio upoznat prilikom sklapanja ugovora, a baš zbog tih si ti stupio u ugovorni odnos.
Zezaće te i neće odobriti na prvu tako ide pretnja žalbom, onda ako treba žalba RATEL-u i na kraju će morati da te otpuste bez penala.

Biće SBB cene (M = EON Full, L = EON Premium) a da li će da se zovu M i L ili će promeniti ime, ne znam... (obaveštenje eksplicitno kaže "na nivou cena SBB"), a samo L će imati sve Arene.

Ne izmisljajte nema sanse da ce biti premium paketa za arene premium I adrenalin I arena tenis sbb je imao sve sk kanale I to bez posebnih paketa sk 4 do sk 10 si imao u hit paketu jer budem li video da su premium arene zakljucane nece biti Dobro za sbb jer hocu da imam sve arene kao sto Sam imao sa sport klub kanalima

Da ti ne kvarim žurku. Kod SBB-a će Premium arene biti u Premium TV paketu već od sutra. Ako izjednačuju ponudu Yettel/SBB, bar za nove korisnike biće samo u premium.

Vrh Dno