crveni baron
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.10.2022
- Poena
- 125
To je aplikacija na LGju i nzm , nema za titlove u programu . U podesavanjima sam odradio kako je receno - za celu apk
Pa bez problema mogu da pružaju i VDSL, ima dosta gradova u Srbiji gde optika nije razvijenaCena zakupa mts xDSL-a. A i ko bi uzeo ADSL (akcenat je na ADSL-u, ne pominje se VDSL) u današnje vreme a da ne mora? Još uzmeš OTT televiziju na ADSL-u od 5/1, 10/1Mbps? Kako?
znam da daju u poslovnicama 6m za dinar, i da moze da se dobije i 12m za dinar preko agenata mislim.
da li moze nesto bolje u ovom trenutku, nisam siguran...
I znam da mts daje za box2 50% 10meseci, box3 100% 14meseci
Ako imaš SIP telefon, u ruteru setuješ VLAN 711 za LAN port na koji priključuješ telefonKredencijale za SIP sam izvukao preko dekriptovanog config fajla, ali nisam siguran kako bi funkcionisao VLAN. Koliko sam uspeo da pronadjem na netu Cisco SPA112/122 kao i Linksys PAP2T imaju neku opciju setovanja VLAN-a, ali nisam siguran da li to tako funkcionise ili moram praviti novi WAN interffejs na Cisco ruteru sa VLAN tagom 711.
Pogledajte prilog 492467
Svakako ako neko ima iskustava sa slicnom tematikom zahvaljujem unapred.
Nije moguće jer si CG NatovanDa li je na Hipernetu moguće otvaranje portiva bez statičke IP adrese?
Ja jesam. Klimnes u aplikaciji "produzi ugovor" par sati nakon toga usledice poziv od yettela i ponuda 12m po 1 rsd. Mozes i da predjes na veci paket (Sa M na L)Da li je neko obnavljao UO za Hipernet?
Pozdrav, kada si odradio produzenje ugovora preko aplikacije da li ovaj mesec, i da li su ti odmah ponudili 12 meseci po dinarHvalaJa jesam. Klimnes u aplikaciji "produzi ugovor" par sati nakon toga usledice poziv od yettela i ponuda 12m po 1 rsd. Mozes i da predjes na veci paket (Sa M na L)
Pa onda promena provajdera i rešiš stvariNema toga vise od aprila meseca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari