Šta je novo?

Yettel Hipernet

To je aplikacija na LGju i nzm , nema za titlove u programu . U podesavanjima sam odradio kako je receno - za celu apk

Na lg aplikaciji nema za taj kanal i mozda jos neki, znam jer i kod mene je tako godinama. Inace na aplikaciji za android ima.

Kao korisnik Total TV-a, zbog promene vlasništva i dopisa od strane Sbb-a o prestanku rada Eon aplikacije, prinuđen sam da pređem kod drugog operatera. U Yettel-u imam ugovor na mobilni i internet (svuda m) gde bih dodao i TV ukoliko se isplati ponuda u odnosu na SBB (koji nudi i dalje Eon), ali po znatno većoj ceni. Da li postoji mogućnost da se kontaktira neko od agenata iz Yettel-a radi dobijanja ponude. Zanima me da li se ima pristup aplikaciji ukoliko se instaliraju dva boxa, a pri tome program prati na jednom od ta dva i uporedo na telefonu sa druge wi-fi konekcije.

Сигурно је он убацио на тај сајт. То је слично википедији свако ко се региструје може да мења.

Nisam znao da yettel ima ADSL za biznis korisnike, šta ih sprečava da nude i za fizička lica kao alternativu optici?

Cena zakupa mts xDSL-a. A i ko bi uzeo ADSL (akcenat je na ADSL-u, ne pominje se VDSL) u današnje vreme a da ne mora? Još uzmeš OTT televiziju na ADSL-u od 5/1, 10/1Mbps? Kako?

Mogu da pruzaju ali bez problema i VDSL ne idu u istoj recenici, pogotovo na Telekom infrastrukturi, tako da niko pametan ne bi to pruzao ako ne mora...

Apsolutno se slažem sa time, samo je pitanje da li im se isplati. Uslovi zakupa GPON-a kod Telekoma su bolji za podprovajdere od uslova koje imaju podprovajderi za xDSL.

Takođe Telekom zahteva da imaš fiksni kod njih da bi pustili DSL, ne nude "naked DSL" servis.

znam da daju u poslovnicama 6m za dinar, i da moze da se dobije i 12m za dinar preko agenata mislim.
da li moze nesto bolje u ovom trenutku, nisam siguran...

I znam da mts daje za box2 50% 10meseci, box3 100% 14meseci

Voleo bih da me kontaktira neki agent ako imaju aktivne neke promocije za internet

znam da daju u poslovnicama 6m za dinar, i da moze da se dobije i 12m za dinar preko agenata mislim.
da li moze nesto bolje u ovom trenutku, nisam siguran...

I znam da mts daje za box2 50% 10meseci, box3 100% 14meseci

javi ako ti neko sredi 12m po 1din kod Yettela, mislim da toga vise nece biti...

Cao svima, potrebna mi je dodatna pomoc oko nekih podesavanja pa mozda je neko imao slican problem/potrebu.
Izbacio sam iz svoje mreze ZTE ruter i kompletno se prebacio na svoj Cisco RV345 ruter (WAN sa VLAN 710 sa mojim kredencijalima) sa mesh wifi sistemom iza i sve funkcionise besprekorno.
Problem je u tome sto sam iskljucio fiksni telefon iz cele te price i sada supruga pravi problem oko toga.
Ne bih da vracam ZTE zbog toga pa se pitam koje opcije imam da dodam fiksni telefon natrag u mrezu preko cisco rutera.
Gledao sam nesto poput LINKSYS PAP2T ali nisam siguran da li mi to zavrsava posao (pogotovo sto telefonska linija treba da pakuje u VLAN 711).
Nije mi preterano vazno ni ako treba da dokupim novi telefonski aparat (tipa VOIP ili nesto slicno) ako moze tako.

Svaka pomoc je dobrodosla. Veliki pozdrav,

Pored sto VoIP ide na VLAN 711, tu verovatno imaju i neki kredencijali za SIP (SIP ID, SIP Password, SIP Registrar), pa ti je to komplikacija... U prevodu ne znam dal mozes saznati SIP kredencijale.

Poslednja izmena:
Kredencijale za SIP sam izvukao preko dekriptovanog config fajla, ali nisam siguran kako bi funkcionisao VLAN. Koliko sam uspeo da pronadjem na netu Cisco SPA112/122 kao i Linksys PAP2T imaju neku opciju setovanja VLAN-a, ali nisam siguran da li to tako funkcionise ili moram praviti novi WAN interffejs na Cisco ruteru sa VLAN tagom 711.

1747511178327.png

Svakako ako neko ima iskustava sa slicnom tematikom zahvaljujem unapred.

Kredencijale za SIP sam izvukao preko dekriptovanog config fajla, ali nisam siguran kako bi funkcionisao VLAN. Koliko sam uspeo da pronadjem na netu Cisco SPA112/122 kao i Linksys PAP2T imaju neku opciju setovanja VLAN-a, ali nisam siguran da li to tako funkcionise ili moram praviti novi WAN interffejs na Cisco ruteru sa VLAN tagom 711.

Pogledajte prilog 492467

Svakako ako neko ima iskustava sa slicnom tematikom zahvaljujem unapred.
Ako imaš SIP telefon, u ruteru setuješ VLAN 711 za LAN port na koji priključuješ telefon

Ja jesam. Klimnes u aplikaciji "produzi ugovor" par sati nakon toga usledice poziv od yettela i ponuda 12m po 1 rsd. Mozes i da predjes na veci paket (Sa M na L)
Pozdrav, kada si odradio produzenje ugovora preko aplikacije da li ovaj mesec, i da li su ti odmah ponudili 12 meseci po dinarHvala

Vrh Dno