Šta je novo?

Yettel Hipernet

Rajko mi je sinoc poslao kredencijale brze nego Yettel i svaka mu cast na tome, a Yettel sam toliko smarao da su na kraju posustali i poslali putem maila :) ZTE izbacen, povezan Mercusys MR47BE.
Ono sto je primetno u odnosu na MTS, jeste da su azurni gde god da im pisete. Bilo to na FB, mail ili poziv call centru gde se veza sa operaterom dobija gotovo odmah. MTS nocna mora, ceka se po sat vremena na operatera, juce mi odgovorili na zahtev za IDP na messenger... rasulo. Nadam se da ce Yettel ostati tako azuran i u buducnosti kad se poveca broj korisnika.

idi na apkcombo i skini verziju od 44mb
Ona se instalira, pokrene, i kada kliknem na zeleno dugme "Započni Yettel iskustvo" ili tako nešto slično, otvori mi se web browser i strana www.google.com. I toliko od nje.

Ona se instalira, pokrene, i kada kliknem na zeleno dugme "Započni Yettel iskustvo" ili tako nešto slično, otvori mi se web browser i strana www.google.com. I toliko od nje.
***, mačka u džaku, pogotovo taj hakovani HP4024, ne znam ni kako si uopšte i uspeo da ga otključaš :) Mi Stick 4k je jeftin i na njemu ima app na playstoru.

A može li neko da mi potvrdi da li mogu 3 uređaja i smart aplikacija da rade u isto vreme?
Ističe mi ugovor na kraju meseca sa mts-om a dobio sam korektnu ponudu od Yettela pa moram da se odlučim..

Pa pitaj Yettel, tj trebao si. mada, pitaj ih kad opet sa njima budeš razgovarao.
To, čini mi se, individualno daju (možda grešim, ali prateći ovde forum, imam takav utisak).
Kucni im privatnu poruku, to ti je najbolja opcija.. :)

2 yettel boxa i smart tv je potvrdjeno, a sa 3 yettel box-a ne znam sta se desava, ako ima neko toliko boksova nek napise. A pretpostavljam da i njihova podrska nema pojma.

Evo probao sam app za mob i dva TV-a i radi :) što je najbolje yettel boxovi rade na bilo kom netu. Sutra nosim kod dede koji ima SBB da mu namestim da gleda arene :) dobio sam dva boxa a ne koristim nijedan, sve preko aplikacije

Pravi derbi je u Londonu trenutno ⚒️

Pozdrav svima, ako moze broj nekog akvizitera za Beograd, bio bih zahvalan. Novi sam korisnik i planiram yettel optiku i tv da uvedem.

Ja sam tako uradio i ponudili su mi dve godine net i tv za 1650. Teško da može bolje od toga.

Yettel najbolja firma 😁🖖

Ma nek izbace neki paket net, tv i mob i da završavam to. Samo kabl da mi ne sklanjaju i da mi istave eon boxove. One njihove digitrone neću u kuću.

Ma nek izbace neki paket net, tv i mob i da završavam to. Samo kabl da mi ne sklanjaju i da mi istave eon boxove. One njihove digitrone neću u kuću.
Imaju takav paket i zove se yettel sve, ali u njega guraju najveci mob paket tako da je cena prevelika u odnosu na pojednicane akcije.
mob 50% i net+tv za 1600

Da li zna neko kako podesiti box da kada se upali odmah radi normalno. Naime, kada god ga upalim, ne mogu ići levo desno, čuje se zvuk ali bez slike?

Jel može neko da mi razjasni da li se u okviru paketa "Yettel kod kuće L" dobijaju sve aplikacije ili mora da se bira?
Na sajtu piše: "Vojo, Deezer, SkyShowtime ili Max i HBO kanali bez nadoknade".
Buni me ovo "ili". Da li to znači da ne može i SkyShowtime i Max istovremeno?

Za dodatke "Voyo", "SkyShowtime", "Max i HBO kanali" i "Deezer" stoji ovo:

Bez naknade*
Uz Yettel kod Kuće i Yettel TV pakete
*U okviru mesečne pretplate moguće je aktivirati jednu aplikaciju po izboru.

Dakle, bira se 1 od ta 4.

Da da, hvala na razjašnjenju.
Mada malo čudno da su za doplatu dostupni samo hbo i cinemax a nisu ostali dodaci

Dostupni su i ostali uz doplatu. Ne vidi se cena na sajtu ali ima u ytl aplikaciji. Npr. Skyshowtime je 499rsd uz doplatu.

Samo WI FI radi box na Telekom mrezi nece preko kabla .Ili ne umem da namestim 😁
Na koji port mts-ovog rutera si povezao Yettel box?

LAN1 i LAN4 portovi kod mts-a obezbeđuju pristup internetu. Yettel boxu treba pristup internetu.
LAN2 i LAN3 portovi kod mts-a obezbeđuju pristup internoj mreži telekoma koja se koristi samo za Iris.

Možda tu grešiš?

Dobih ponudu od predstavnika Yettel-a za pridužetak ugovora
Yettel Net M godinu dana po dinar druga godina 2699.
Da li je to ok ponuda ili da se cenkam jos sa njima,varijnata da drazim ponudu od Mts?

Vrh Dno