Šta je novo?

Yettel Hipernet

Internet generalno radi stabilno, pod uslovom da CG-NAT nije prepreka za tvoje potrebe.

Što se TV-a tiče, mišljenja zavise i od prethodnog iskustva korisnika. Ako do sada nisi koristio MTS TV ili SBB TV, verovatno ćeš biti zadovoljan Yettelovom TV uslugom :).

Trenutno koristim Yettel Internet a pošto im je TV krš... sada koristim "EON TV van SBB mreže" na Yettel Internetu.
EON FULL TV paket- dobio sam 10 meseci po dinar uz to idu dva STB uređaja, jedan nalog za smart TV i dva naloga za mob. telefon.

Međutim, važno je naglasiti da je EON TV van SBB mreže svetlosnim godinama ispred – u pogledu funkcionalnosti, stabilnosti i korisničkog iskustva, postavlja potpuno novi standard na tržištu koji konkurencija ne može da dostigne. Ima intuitivnu platformu, izuzetno brz rad bez kašnjenja, bogat izbor kanala i sadržaja na zahtev, kao i opcije poput premotavanja, snimanja i gledanja unazad, koje rade besprekorno. Uz to, EON TV aplikacija omogućava uživanje u svim prednostima usluge na različitim internet provajderima, bilo gde da se nalazite. Sve ovo čini da EON TV dominira kao najbolji izbor za one koji žele vrhunsko TV iskustvo, daleko ispred konkurencije.
SBB jesi li to ti?

Yettel, mts i Supernova imaju otprilike isti izbor kanala. E sad svi oni gde imaju mogućnost, razvlače optiku do zgrade/kuće a posle idu koaksijalnim kablovima. Bio sam kod SBB-a preko 10 godina, posle još više od 4 god kod SN. SN mi je dovukla optički kabl do stana i imali su STB-ove sa koaksijalnim kablovima. Yettel ima Android box-ove koji nemaju koaxijalni priključak nego ili ide sa UTP kablom ili na WiFi. To može da bude smetnja ako imate više prepreka (zidova) do drugog A-boxa. A onda morate doplatiti za njihov mesh. Što se tiče NET-a bilo je i kod jednih i kod drugih po dan-dva prekida signala, ali uglavnom stabilno. Sada sam kod Yettel-a i što se tiče NET-a do sada nije bilo prekida, ali sam iza CG NAT-a. Dobro je što su kod Yettel-a A-boxovi otključani i na njima možete instalirati apk po želji, mada nije neki jak uređaj i nema mnogo memorije. Dok su kod SN, bar dok sam ja bio kod njih zaključani pa se morate dovijati (ima posebna tema o tome ovde na forumu).

Stavi SD karticu u yettelov box i dobiješ 'novi' uređaj 😉

Možeš da instaliraš više aplikacija bez da ostane bez storage mesta.
Npr stremio se instalira bez problema. I još gomila aplikacija za gledanje video sadržaja.
4gb koje stb ima je premalo za video aplikacije

kakve su mogucnosti trenutno da se sa Super nove optike predje na yettel.

Zvali me juce iz Yetela. Istice mi ugovor za 3m pa mi nude novi na 24m. 12m po 1 rsd a cena sa popustom je valjda oko 3200 rsd plus cini mi se 350 rsd za dodatni stb uredjaj.
Nisam prihvatio ponudu. Iksren da budem nisam ni ocekivao da ce da zovu pa da se kao nesto cenjkam tj da probam.

Mislim da ne treba da žuriš, stižu novogodiđnji popusti i novoodišnje ponude.

Mene danas zvali, da predjem u Yettel sa SBBa, 14m x 1din, posle 3.600 Tv+net. Ispadne oko 1.500 mesečno.
Za prenos mobilnog broja daju 6m free, pa posle.2.800 (50gb) - posle gledam sajt, nema vise tih paketa na sajtu.
Ovo izadje 1.500 + 2.100 mesecno.
Plašim se samo kakva im je usluga.

Moze li se na yettelovoj mrezi (i stb) gledati (i instalirati) eon bez vpn? Ako moze, dobra ponuda.

Mene danas zvali, da predjem u Yettel sa SBBa, 14m x 1din, posle 3.600 Tv+net. Ispadne oko 1.500 mesečno.
Za prenos mobilnog broja daju 6m free, pa posle.2.800 (50gb) - posle gledam sajt, nema vise tih paketa na sajtu.
Ovo izadje 1.500 + 2.100 mesecno.
Plašim se samo kakva im je usluga.
Ja sam bio na SBB-u pa prešao na Yettel, Internet im je odličan ali TV katastrofa... nećeš moći da se navikneš na Yettel TV posle SBB TV usluge. Ako već imaš mobilni na ugovor onda gledaj "Yettel Sve M" ili "Yettel sve L". "Yettel Sve M" je 5.498 dinara mesečno pa ako ti daju 12 meseci po dinar za "Yettel Sve M" onda je to OK tj. onda bi plaćao za: mobilini, Internet i TV 24 * 2750 što je 66.000 za dve godine. Ako to ne dobiješ bolje da uzmeš BOX 4 kod mts-a... za prelazak sa SBB-a, mts daje 16 meseci po dinar.

PS Trenutno koristim Yettel Internet a pošto im je TV krš... sada koristim "EON TV van SBB mreže" na Yettel Internetu.
EON FULL TV paket- dobio sam 10 meseci po dinar uz to idu dva STB uređaja, jedan nalog za smart TV i dva naloga za mob. telefon.

Poslednja izmena:
Placas li mesecnu rentu od 290din za eon box(eve)?

Ne, to sam pitao i rekli su mi da se to ne plaća. Uzeo sam EON FULL TV on je 2.249 din/mes, sve ulazi u tu cenu tj. dobio sam 10 meseci po dinar... ali posle sam čuo, durgaru su dali 12 meseci po dinar za "EON TV van SBB mreže" što mu onda dođe 24 x 1125 a to je ukupno 25.000 dinara za dve godine....

PS Verovatno ako potpises ugovor pa onda hoces da raskineš pre isteka ogovora... oni onda naplaćuju tu rentu po mesecu... jer im nećeš vrati nove uređaje... ja sam dobio dva glanc nova EON boxa sa daljinskim... ali tokom ugovora i posle ugovorne obaveze nema toga.

Poslednja izmena:
VAŽNO obaveštenje za potencijane nove korisnike Yettel usluga.
Do 26og Novembra važi ponuda koja je 11 meseci po ceni 1 dinara.
A od tada kreće nova ponuda koja neće imati promo period već će biti 50% na pakete u trajanju od određenog vremenskog perioda.
Ako neko želi da pređe u Yettel po ovoj trenutnoj ponudi od 11 meseci po dinar neka me kontaktira u privatne poruke ostavi kontakt telefon kako bih ga mogla pozvati i zavesti u sistem kao zainteresovanog korisnika da može do 15 Decembra da se izvrši instalacija po trenutno aktuelnoj ponudi.
Srdačan pozdrav

Posto sam platio poslednji racun, stiglo mi je obavestenje od Ratela da mogu ugovor da raskinem bez penala.
Iako nisam imao dokaz da je do raskida ugovora doslo zbog pogresne informacije, Yettel je resio da troskove preuzme na sebe i novac mi je vracen.
Preporuka je da se ako imate ikakav problem obratite Ratelu.

Istekao mi je ugovor sa MTS-om, koristim BOX 4 paket (optika, TV i dva mobilna broja) za 5500 dinara mesečno. Razmišljam o prelasku na Hipernet(dakle samo internet), gde nude 18 meseci po 1650 dinara, a nakon toga puna cena. Zna li neko da li se Iris i EON mogu gledati preko aplikacija na smart TV-u preko njihovog neta naravno?

Istekao mi je ugovor sa MTS-om, koristim BOX 4 paket (optika, TV i dva mobilna broja) za 5500 dinara mesečno. Razmišljam o prelasku na Hipernet(dakle samo internet), gde nude 18 meseci po 1650 dinara, a nakon toga puna cena. Zna li neko da li se Iris i EON mogu gledati preko aplikacija na smart TV-u preko njihovog neta naravno?
Ajde u jos nekoj temi isto pitanje da se postavi
Odgovor je uvek isti

eon da, iris ne

još sci fi, i hrt kanali (pod obavezno) , to je fino upotpunjena ponuda

Dajte mi ovo odmah ako neko njihov čita... 😆😁
Ovo je za produženje već postojeće ugovorne obaveze BAŠ dobra ponuda.
kome da se obratim za tu ponudu? ja sma u fazonu da predjem na yunet ako ne dobijem nesto tako.
I pitnaje br 2 kako se raskida ugvovor u Yettelu, istice mi u decembru fazon 5tog pa da znam e trebam sad vec da raskidam ili kad, tj ugovor istice al ono kako ih obavestavam da ne zelim vise da produzim i kad im vracam opremu da li me istant gase cim ih obavestim ili sta

Poslednja izmena:
kako se raskida ugvovor u Yettelu, istice mi u decembru fazon 5tog pa da znam e trebam sad vec da raskidam ili kad, tj ugovor istice al ono kako ih obavestavam da ne zelim vise da produzim i kad im vracam opremu da li me istant gase cim ih obavestim ili sta
Moraš da podneseš zahtev za raskid ugovora. Od dana kad je podnet zahtev, teče otkazni rok od 30 dana, što će reći da si zahtev mogao podneti već 5. novembra. Opremu vraćaš 30 dana od trenutka podnetog zahteva.

A to nisam znao, znaci efwkrivno platicu i decembar sad kako god. Inace ako podnesem zahtev za raskid e ce mi ponude nesto bolje ili je to to, i tih 30 dana da li i dalje imam net?

U opstim uslovima ugovora koji ja imam kod Yettela za Hipernet duo paket, kaze da se ugovor moze otkazati nakon isteka ugovorne obaveze uz postovanje otkaznog roka od 15 dana od dana izjave. A za produzenje su sami zvali na broj telefona mesec dana pre isteka sa ponudom za produzenje (12 meseci dinar).

Pritom vidim da su poceli opet njihovi agenti da se setaju po komsiluku i nude za nove korisnike 24 meseca sa 50% popusta, ili neki smart televizor sa ratom 1 dinar na 12 meseci (onda logicno nema popust).

Nazad
Vrh Dno