- Učlanjen(a)
- 16.02.2021
- Poena
- 395
au kakva trešina, teški soc.
au kakva trešina, teški soc.
Jeste, ruter je skroz ok. DObar domet, i bez problema izvlači svih 500Mbps na wifi-juРутер је скроз ок за стандардне незахтевне кориснике, код мојих ради од прошлог лета без једног рестарта и ‘заглупљења’. И домет је добар.
Može. Ja sam prebacio bez problema.Da li kod yettel-a moze da se prabaci i fiksni telefon iz mts-a?
Reci mi samo koji to onda paket gledam na njihovom sajtu? Ne mogu nikako da se snadjem. Ja u mts-u imam srednji box 3. Koji je to pandan kod yettela?
Koliko vidim ne "pilićare" kako si naveo sa starim korisnicima, sa novima jesu.Zvali danas, ponudili 12 meseci po dinar, ugovor na 24 meseca, nisu pilićarili kao sa onima pre od 30, ili koliko već meseci
Dva meseca pre kraja ugovorne obaveze
CG NAT za jedno 95% korisnika nije bitan, a i to se može rešiti doplatomJa koliko mogu da procitam ovde bas su razlicita misljenja o yettelu. Neko je jako zadovoljan a neko jako ne zadovoljan. Jedni kazu da je tv katstrofa drugi da im super radi. Ne mogu samo da ukapiram da li je to do korisnika koji imaju prevelike ili preniske kriterijume ili zavisi kakva je mts infrastruktura koju yettel koristi na konkretnoj lokaciji. Cg-NAT svakako nije nesto sto je dobro ali nekome mozda ni to nije bitno.
adb shell settings put secure enabled_accessibility_services dev.vodik7.tvquickactions.free
adb shell pm grant dev.vodik7.tvquickactions.free android.permission.WRITE_SECURE_SETTINGS
Pa šta si mislio 😀au kakva trešina, teški soc.
Ja koliko mogu da procitam ovde bas su razlicita misljenja o yettelu. Neko je jako zadovoljan a neko jako ne zadovoljan. Jedni kazu da je tv katstrofa drugi da im super radi. Ne mogu samo da ukapiram da li je to do korisnika koji imaju prevelike ili preniske kriterijume ili zavisi kakva je mts infrastruktura koju yettel koristi na konkretnoj lokaciji. Cg-NAT svakako nije nesto sto je dobro ali nekome mozda ni to nije bitno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari