Šta je novo?

Yettel Hipernet

Sta su astronomski penali? I sta su zapravo penali?
Ako si imao broj meseci po 1rsd, onda moras to da otplatis. Ako si imao 8 meseci po dinar, sada ih dodjes recimo 3300x8 i raskines ugovor. Postoji i ona glupa fora za naplatu prikljucne takse, ali kolega par postova iznad rece da su odustali od naplate toga.
Inace nema nikakve fore jer bi je onda svi koristili od momenta kada im istekne besplatni period.

Sta su astronomski penali? I sta su zapravo penali?
Ako si imao broj meseci po 1rsd, onda moras to da otplatis. Ako si imao 8 meseci po dinar, sada ih dodjes recimo 3300x8 i raskines ugovor. Postoji i ona glupa fora za naplatu prikljucne takse, ali kolega par postova iznad rece da su odustali od naplate toga.
Inace nema nikakve fore jer bi je onda svi koristili od momenta kada im istekne besplatni period.
Mislio sam na varijantu, promene uslova, izbacivanje nekih kanala iz ponude i slično. Priključnu taksu bi tek bilo glupo da naplate, jer mi je optiku u stan uveo Telekom, a ne oni, i nisu imali nikakav effort po tom pitanju, osim što su samo nakačili svoju opremu.

Zar nije po ugovoru ako potpises nesto na 24 meseci da si u obavezi da placas 24 meseci. Penali stoje, to sto je po dinar moras i to da platis u punom iznosu, ali i valjda moras da platis i razliku do 24 meseci kolko je ugovor. Ne verujem da bez debelog razloga mozes tek tako da raskineš ugovor ako je recimo na dve godine, a ti hoces posle nekolko meseci. Mislim da je neko vec pisao da ne moze da se raskine ugovor. Mislim moze alo to ide onda kolko ti je meseci ostalo pa x 3300 din recimo plus ono sto si koristio po dinar penali.

Zar nije po ugovoru ako potpises nesto na 24 meseci da si u obavezi da placas 24 meseci. Penali stoje, to sto je po dinar moras i to da platis u punom iznosu, ali i valjda moras da platis i razliku do 24 meseci kolko je ugovor. Ne verujem da bez debelog razloga mozes tek tako da raskineš ugovor ako je recimo na dve godine, a ti hoces posle nekolko meseci. Mislim da je neko vec pisao da ne moze da se raskine ugovor. Mislim moze alo to ide onda kolko ti je meseci ostalo pa x 3300 din recimo plus ono sto si koristio po dinar penali.
Pisao sam ja dosta o tome na prethodnim stranicama, posto sam imao problema sa raskidom ugovora (u stvari problema nije ni bilo, ali su me lagali i pokusavali da me nateraju da potpisem novi ugovor).
Imas 2 varijante - da platis ono sto je ostalo ili ono sto si dobio kroz promociju. Uvek se naplacuje jeftinija varijanta.
Prikljucna taksa mora da se plati, jer je sada zovu drugacije.

Pisao sam ja dosta o tome na prethodnim stranicama, posto sam imao problema sa raskidom ugovora.
Imas 2 varijante - da platis ono sto je ostalo ili ono sto si dobio kroz promociju. Uvek se naplacuje jeftinija varijanta.
Aha, ok. Pa to je onda svakako neko kompromisno rešenje.

Usled promena uslova je moguće raskinuti ugovor. To je uglavnom promena cene i to važi samo u periodu od nekoliko dana nakon obaveštenja, a obaveštenje je sitno na računu sakriveno.
Mislim da izbor kanala nije osnov, možda ako bi se radilo o nekom većem paketu poput arene.

Ne moras. Ja sam 2 x raskidao sa TS uz pomoc Efektive.Jednom kada su izbacili Discovery i jednom oko promene cene paketa i nisam platio nista a koristio sam promo period i bio na polovini UO.Box paketi su bili u pitanju oba puta.

Ističe mi ugovor za Hipernet za koji mesec, nude produženje uz standardnih godinu dana bez pretplate pa u drugoj 3.400 dinara, drugim rečima to dođe 1.700 x 24. Ima li SBB ili Total TV neku sličnu cenovnu ponudu za TV + net?

U Total TV sam već bio, i sasvim su mi O. K. bili osim što nisu želeli nikakav popust da daju pa sam zato i prešao na Hipernet pre dve godine.

Koliko su nerealno otišle cene za svega 2 godine, taj paket hipernet m tv+net je bio prošle godine u ovo vreme godinu dana dinar pa posle godinu dana po 1999, ili 24 x1000.

Kako smo krenuli uskoro ćemo stići USA sa cenama...

Ističe mi ugovor za Hipernet za koji mesec, nude produženje uz standardnih godinu dana bez pretplate pa u drugoj 3.400 dinara, drugim rečima to dođe 1.700 x 24. Ima li SBB ili Total TV neku sličnu cenovnu ponudu za TV + net?

U Total TV sam već bio, i sasvim su mi O. K. bili osim što nisu želeli nikakav popust da daju pa sam zato i prešao na Hipernet pre dve godine.
Kod sbba ima eon light duo (tv+net) za isti novac.

Kako isti novac, ako yettel daje na tu cenu 12 meseci dinar a SBB 6 meseci dinar 🤔 Jedino ako imaju neke skrivene ponude.

Pa imaju, isto ko i yettel, pregovaras.

Za sve informacije u vezi Yettel paketa i naših promocija možete da me kontaktirate putem privatne poruke.
Svetlana agent prodaje u Yettelu.
12942_x.jpg

Koliko su nerealno otišle cene za svega 2 godine, taj paket hipernet m tv+net je bio prošle godine u ovo vreme godinu dana dinar pa posle godinu dana po 1999, ili 24 x1000.
Upravo tako,tada sam potpisao ugovor sa njima samo za internet,tv sam resio preko aplikacija.Sada se pitam gde i sta dalje?

Pisao sam ja dosta o tome na prethodnim stranicama, posto sam imao problema sa raskidom ugovora (u stvari problema nije ni bilo, ali su me lagali i pokusavali da me nateraju da potpisem novi ugovor).
Meni je neverovatno da njihovi agenti ne umeju da kazu koliko covek treba da plati.
Moja situacija - u Maju 2025 mi istice 30 meseci ugovora a zelim da raskinem ugovor u Martu i naravno platim mesec i po dana do zakonskog kraja ugovora.
Trojica agenata iz call centra ne znaju tacan iznos koji u tom trenutku trebam da platim i da li placam tu taksu ili ne (stari ugovor iz 2021).

Ne verujem da ne znaju, pre mi deluje da je to politika firme.
U suštini samo treba sačekati poslednji račun i onda se buniti ako ima potrebe.
Ja volim sve sto pre da rešim, ali eto.

Meni uskoro ističe ugovor, pa ću da vidim da li, i šta nude.

Mene su zvali, ističe mi uo u januaru, nudili 12 x 1 din +12 x 2699. U proseku 24 x 1350

Koji je najkasniji rok za placanje računa?

Samo net. Sada plaćam 1599, znači za 1100 dinara skuplje u 12 meseci

Internet je 2022. kostao RSD2800,00, pa onda kratko vreme u 2023. bilo na popustu 50%, danas je RSD2699,00. Da se opet ponovi popust 50% i 12 meseci za dinar je malo tezi slucaj.
Koji je najkasniji rok za placanje računa?
Dok traje UO, gase nakon 2 nedelje, od dospeca, a kad istekne UO nakon mesec dana, od dospeca.

Poslednja izmena:
Gledam Yetel ponudu . Uzeo bih Yetel sve , prebacio broj u Yetel + net + tv .
Buni me paket sve M gde ima osnovni kanali i pink filmski . Zanima me postoji li jača ponuda u okviru net + tv ili net + tv + mob .
Sa ovom ponudom Yetel sve M ponuda tv programa je baš uzasna .

Koji ruter (ont) ide uz "Yettel Sve L"?

ZTE ruter, nije ont, Yettel ima posebnu optičku kutiju, koja ide na WAN rutera

Hmm interesantno. Jel ruter bar wifi6?

I na netflix i na spotify imam tu funkciju "are you still watching/listening"
Na spotify cak ide i objasnjenje i izvinjenje zbog poruke. Streaming servisi tako rade.
Ti si zbog jednog malog besmislenog problema cak optuzio yettel za kradju podataka.
Zao mi je sto jiggler ne radi. Prvenstveno je za mac, onda windows, najmanje za android uredjaje.
Naredni korak bi mogao da bude arduino nano na kome bi napisao program za emulaciju misa. Tu bi mogao da gasis emulaciju gde bu se nakon pomeranja misa, oinasao kao da se mis vadi iz slota pa ne bi imao taj problem sa strelicom

Ima i na youtube, i na njemu je najiritantnije, jer se pojavljuje u random vreme.

Elem, Yettel je tim poduhvatom resio problem globalnih prekida TV servisa zbog preopterecenja serverske strane.

Tako da oni nece to “resevati”, jer je problem vec resen.

Dugo sam pokušavao da rešim problem sa Yettel TV-om, ali, nažalost, bezuspešno. Posle nekoliko meseci komunikacije sa korisničkom podrškom i stalnog dobijanja opštih odgovora poput: "Važno nam je da se poslovanje naše kompanije zasniva na pozitivnom korisničkom iskustvu", shvatio sam da stvarno rešenje mog problema nije prioritet za Yettel. Ovaj pristup, gde se korisnički problemi očigledno ne rešavaju u praksi, pokazuje ozbiljan nedostatak posvećenosti kvalitetu usluge i rešavanju problema.

Na kraju sam odlučio da pređem kod SBB-a, čiji mi je akviziter ponudio veoma povoljnu promociju za ugovor na 24 meseca – 10 meseci korišćenja "EON Smart Boxa van SBB mreže" po simboličnoj ceni od 1 dinar mesečno. Uz ovu ponudu dobio sam dva EON uređaja, pristup EON aplikaciji na pametnom televizoru, kao i dva naloga za mobilne telefone. Ono što posebno cenim jeste da EON uređaji besprekorno funkcionišu i na drugim mrežama, uključujući Yettel i MTS internet, i što nema stalnih prekida u gledanju. Tako da, sada koristim STB uređaje od SBB-a na Yettel optici. Yettelove STB uređaje sam stavio u fioku...

SBB je pokazao da ozbiljno shvata potrebe korisnika, pružajući stabilnu i kvalitetnu uslugu. Nasuprot tome, Yettel nije bio spreman da reši moj problem niti da poboljša korisničko iskustvo, što me je navelo da promenim provajdera. Kvalitetan proizvod i profesionalan odnos prema korisnicima ipak imaju vrednost, a ovo rešenje mi pruža upravo to.

Ugovor sa Yettelom mi uskoro ističe, i pošto sam konačno rešio pitanje televizije prelaskom na EON TV van mreže i njihovu televiziju, sada mi treba samo pouzdan internet. Yettelov internet trenutno radi dobro, ali svakako ću razmotriti šta nudi konkurencija. Nažalost, kod mene SBB nema optiku, već koaksijalni kabl.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno