Šta je novo?

Yettel Hipernet

To nema veze sa Yettel-om već sa tim kanalima koji se distrinuirajubiz Bugarske čini mi se, to kod svakog operatera imaš te reklame od Nac. Geografije do Discacery, History, itd. Te reklame ima i na Iris ali to nije do njih.

Naše, domaće, reklame? Sve ove gluposti koje smaraju na svakom domaćem kanalu, pa kad hoču da pobegnem da budem malo miran i svoj, da pogledam nešto pametno.. dočeka me SREĆIČICA, SREĆIČICA.. i ostale domaće glupe reklame .. i to nije jedna reklama, već to traje i traje.. 5minita, najmanje.

Tako je, naše domaće reklame se puštaju na tim kanalima, to traje već nekoliko godina.

Ја углавном гледам Viasat History, никакве посебне рекламе нисам приметио да је нешто различито од ЕОН нпр, ових дана паралелно користим обе апликације, и ради Хипернет скроз ок. Има своје мане, има и ЕОН, али далеко од катастрофе коју поједини покушавају да пласирају.

Ma gde nije katastrofa kad im ništa ne radi kako treba.

Poslednja izmena od urednika:
Пола сата гледам неке ванземаљце на Хисторију не бих ли налетео на те 'срећице' и једине рекламе су за њихове друге емисије, исто је и кад гледам Виасат и Дискавери.

Pa o tome govorim, ja te reklame nisam zapamtio na dokumentarnim kanalima, od kako sam uzeo njihovu televiziju. Ali evo sada i juče.. ubacuju reklame. Sada su bile na Discovery.

Dosta stranih kanala, a pogotovo svi Diznijevi (Star (bivši FOX) i njegovi derviati, Nat. Geo...), Discovery, 24 Kitchen itd. su lokalizovani za naše podneblje emituju se ili kod nas ili u drugim državama u okruženju i imaju naše reklame (ili u nekim slučajevima mešavinu naših i komšijskih reklama npr. pre neki dan baš videh telekom.mk reklamu a odmah posle nje srećičicu hahaha)

Ma nije tako bilo, na dokumentarnim kanalima njje bilo nikakvih reklama osim njihovih najava za sledeće epizode, što je cool.
A ovo đubre što su krenuli da uvaljuju je prevršilo svako strpljenje.

Ajde sada nas praviš budalama kao da smo tek sada po eli da gledamo te kanale, kažemo ti da to rade već godinama jer ti kanali puštaju kako naše reklame tako i reklame iz Makedonije, Crne Gore, Bosne, čak sam ranije vidjao i reklamu Hrvatskog T-Mobile. Prema tome ne pušta Yettel te reklame već regionalni distributera tih kanala, shvati to.

Svakako Yettel nije kriv za ovo, a ne bih rekao da nema reklama, evo isečka iz članka sa 021.rs iz 2014. god.

1705522120096.png
1705522246793.png
https://www.021.rs/story/Info/Srbija/89015/Protest-zbog-reklama-na-stranim-TV-kanalima.html epilog ovoga je bila obavezna registracija navedenih kanala u Srbiji (TV kanal i dalje može da se emituje iz inostranstva ako je reč o kanalu koji pokriva više država) i pošto su svi to ispoštovali reklame se i dalje emituju na History-u, Nat Geo, Discovery itd. :D

Nemam šta da shvatim, jer ja te reklame nisam viđao. Počele su da se pojavljuju od skoro.
Ako već tvrdiš da si u pravu i staješ u odbranu Yettel kompanije , kako objašnjavaš to da mi se na VIASAT History prikazuju emisije sa Pinka i Heppy televizije? Kačio sam već screenshot-ove. Stojiš na VIASAT History kanalu, a on pokazuje da je posle Provodadžija Baba gori a selo se češlja..kako to objašnjavaš, pošto vidim da imaš objašnjenje za sve kada se radi o mom novčaniku.

Poslednja izmena od urednika:
Pa ok ali su tvoja zapazanja opisana ovde starija od tvog clanstva, a i hiperneta. Sve je to vec prezvakano u drugim temama ovog foruma.

Nemam šta da shvatim, jer ja te reklame nisam viđao. Počele su da se pojavljuju od skoro.
Ako već tvrdiš da si u pravu i staješ u odbranu Yettel kompanije , kako objašnjavaš to da mi se na VIASAT History prikazuju emisije sa Pinka i Heppy televizije? Kačio sam već screenshot-ove. Stojiš na VIASAT History kanalu, a on pokazuje da je posle Provodadžija Baba gori a selo se češlja..kako to objašnjavaš, pošto vidim da imaš objašnjenje za sve kada se radi o mom novčaniku.
Ni blizu da stajem u odbranu yettelu, šta više dosta puta sam pričao o tome kako je hipernet televizija loša, ali kako god. Lako objašnjavam to što se prikazuju programi sa pinka i hepija, kao što se da videti i na tvom skrinšotu i pri korišćenju platforme, taj deo gde pišu informacije o programu su deo Hipernet aplikacije, a ne samog TV kanala. Po skrinšotu se vidi da je aplikacija zabola i prikazala info sa drugog kanala, ta greška je na račun Yettela i nema veze sa samim distributerima TV kanala. Suprotno od toga Yettel nema veze sa stvarima koje se dešavaju na streamu TV kanala kao što su u ovom slučaju reklame koje se emituju. Da uzmem primer Nacionalne geografije, Kompanija Dizni ima svoje predstavništvo u Srbiji i ima kanal Nacionalna geografija koji je namenjen našoj državi, znači nije u potpunosti isti kanal kao onaj što se emituje u recimo Turskoj. Dizni ovde nudi reklamiranje na svojim TV kanalima i sklapa lokalnu šemu emisija, određuje dužinu EPP bloka tj. reklama. Sasvim je moguće da su u poslednje vreme počeli da emituju češće EPP blok i još produžili njegovo trajanje pa si i sam to primetio (ovo je samo nagađanje). U svakom slučaju Yettel prilikom sklapanja programske šeme sklapa dogovor sa Diznijem o emitovanju Nacionalne geografije i od Diznija dobiju stream koji Yettel zatim implementira na svoju platformu za korisnike da gledaju. A ovaj deo poslednje rečenice nema smisla iskreno, na forumu smo i ovde smo da diskutujemo i razmenjujemo iskustva i mišljenja. Nisam ja ovde niti imam ikakvu nameru da objašnjavam bilo šta o tvom novčaniku. Ako ti nisi zadovoljan raskini ugovor, ako ti se ostaje ostani, tvoja stvar nemam ja nikakve koristi od toga koju tv platformu ti koristiš niti da znam na šta ti trošiš svoj novac. :D

Vec sam ti pisao, tvoja je greska sto se nisi bolje informisao i citao. Tema sa yettel televizijom postoji i tamo je sve napisao. Drugo sam si reko da su ti predlagali da uzmes hipernet internet i da uzmes sbb televiziju ali iz samo tebi znanih razloga si se odlucio za ovu konbinaciju.

Sto se mene tice svaka skola se u zivotu placa pa nisi ni prvi ni zadnji koji je pogresio u nekom trenutku zivota i doneo pogresnu odluku. Ako te vec toliko nervira, raskines uslugu platis penale i odes na drugo mesto gde je bolje. Za sve problem postoji resenje samo je pitanje koliko si ti spreman da se zrtvujes da ih resis?

Ako se uzima samo NET, da li daju neke pogodnosti za nov ugovor?

6 meseci za 1 dinar standardno.

1705681529089.png

U decembru je bila opcija 12 meseci za dinar pa 18 meseci po 2299din mesečno, i to preko agenata prodaje. Ne znam da li i dalje važi ta ponuda. Ako ti treba kontakt agenta preko koga sam ja uzeo to prošlog meseca javi da ti pošaljem pa vidi sa njima kakva je sad situacija.

Neka mi se javi u inbox ako cita neki agent Yettela, za Hipernet.
Hvala

Pozdrav, uzeo sam yettel pre par dana, da li je moguće da mi programi, tipa rts, ima lošiju sliku nego kod mts, ili mi se cini samo?

Nema razlike i kvalitetu.
Ali ćeš morati da podeliš TV malo.
Npr , ja na MTS nisam imao na TV aktivan HDR. Na Hipernetu mi je aktivan jer je slika lošija kad je isključen. TV je Sony, preko STB. Na lg preko app je slika vrh, nisam ništa dirao, HDR po difoltu bio uključen.
Radio sam i drugi setap TV, ali to je individualno.
Probaj, čačni malo stilove slike na tv

Nema razlike i kvalitetu.
Ali ćeš morati da podeliš TV malo.
Npr , ja na MTS nisam imao na TV aktivan HDR. Na Hipernetu mi je aktivan jer je slika lošija kad je isključen. TV je Sony, preko STB. Na lg preko app je slika vrh, nisam ništa dirao, HDR po difoltu bio uključen.
Radio sam i drugi setap TV, ali to je individualno.
Probaj, čačni malo stilove slike na tv
Da se nadovezem kada se vec pominje Yettel aplikacija za LG.
Povezao sam TV i Yettel ruter mreznim LAN kablom, mnogo bolje radi aplikacija nego preko wifi-ja.
Nema variranja u kvalitetu slike, radi perfektno!

Moze memory refresh - odakle skinuti hipernet app za tizen?

Ljudi onaj ko ima yettel digitalnu tv kakva vam je? Iscitah da nisu ljudi nesto zadovoljno,u cemu je caka?
Ja se vec sa njima cenkam oko nekih pogodnosti,ali ako im digitalna zeza onda ne zelim gubiti zivce?
Ja sam do sada kuci imao samo net i bio je skroz korektan.

Jel si koristio njihov hipernet 2g ?
Nisi imao problema sto si iza cgnata ?

Nazad
Vrh Dno