Roy Jones Jr.
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.01.2003
- Poena
- 645
Kakva je obrnuta situacija ako je neko testirao? Da li Hipernet TV aplikacija radi na SBB/IKOM mreži ili su blokirali kao MTS Iris?
Potpisao sam uo za hipernet samo u februaru. Tada je imala ponuda i za hn +tv, za paket duo m 12 po dinar + 12 x 1990.dali su mi ponudu za Duo paket 12 meseci po 1 pa nakon toga 18 meseci po 2999...
Uzmes internet a tv se snadjes preko nekoga pa dogovoris da mu placas nesto za pristup ili uzmes sbb. Mada onda nisi nista uradio ali tako je kod Yettela, internet radi super ali bez javne ip adrese koja se doplacuje ne razmisljaj ako su ti bitni torrenti ako nisu onda mozes i bez tog dodatnog troska.Sve je to lepo samo kada bi im TV bila dobra , rado bih uzeo posle mts njih , ali TV kolje
Pa sve zavisi koji paket odaberes. Ja imam 300/150 i nekada torrenti nisu mogli da prebace 3-4 Mbps dok kada sam uzeo javnu adresu sa njome idu oko 37 Mbps, dok upload ako si iza CGNAT mozes da zaboravis da ces na privatnim trakerima da vratis i jedan kilobajt a ne ono sto skines, meni upload ide tu do 17 Mbps ne u svaki put ali bilo je momenata da sam bio jedini seeder i to je odlicno.Koliko Yettel NAT utiče na torente? Jel baš neupotrebljivo? Trenutno sam na SBB i isto iza CGNAT, ali torenti rade ok, izvuku 5 do 10 megaBAJTA/s što na mrežnoj od 100 megaBita/s i nije loše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari