Šta je novo?

Yettel Hipernet

Plus da dodam u šoping centrima su najčešće povezani na neki lokalni net koji veoma često ima loše brzine te i to utiče na prikaz slike u poslovnicama
Nije tačno, šoping centri u Beogradu imaju direktne pristupe optičkom vodu, neki su preko sbb-a, neki preko Telekoma ili Oriona. To što je njima loša tv usluga i sama platforma nije do tuđeg interneta nego do njih samih jer u lokalima tc-a gde nemaju pristup telekom/yettel optici sve guraju preko 4g modema, ne koriste optički priključak onih drugih. A i tamo gde koriste yetel /mts optiku opet je to ta ista platforma prepuna bagova.

Poslednja izmena:
Hajde to nego što su smanjili sa 9 na 6 mjeseci promotivni period od po 1 dinar.

Hajde to nego što su smanjili sa 9 na 6 mjeseci promotivni period od po 1 dinar.
Pa vidiš iz komentara s prethodne strane da preko akvizitera i dalje daju 15m gratis na 26m ugovor (plaćaš samo 11m).
To što stoji zvanično je samo navlakuša za ljude kojima pare nisu bitne i neće da se cimaju da jure akvizitere.

ima li ko broj akvizitera da ga pitam može li mi što ponuditi pošto uskoro ulazi optika u zgradi

Углавном окаче и постере у згради кад одраде инсталацију. Ово је код мојих у улазу, па пробај да позовеш.

20230704_134106.jpg

Zna li neko gde je na xiaomi ruterima ta opcija za vlan da mogu da ukucam 710. Ruter je Xiaomi Mi Pro R3P ubih se i nista

Imam problem sa prevarantima (to je prvi poslovni naziv za jetel očigledno)
Prevarili su ženu. Uvalili su joj TV navodno obećavajući 12 meseci gratis i slične gluposti. Sad je prošlo 15 meseci i dug je 27 000.
Jel se može raskinuti. Nekako zaustaviti dalje globljenje. Jer su navodno isključili TV posle 12 meseci ali i dalje salju nove račune.
Ja ne mogu da verujem da su toliki ološ. Ali ako neko ima savet. Kako se ovo može rešiti... Ja iskreno sam koristio mts i sbb i a1 ali na ovakve prevarante nisam jos uspeo da naletim

Šta piše u ugovoru koji ste potpisali?
Boga dragog pitaj. Izgleda da je to telefonskim pozivom nešto nabedila ženu. I onda je to poštom stiglo. Ali ugovor se taj zagubio. Problem je sto su na mail slali racune na koje ona ne zna ni pogledati. Sad da li su oni maliciozno to uradili ili nisu znali lepo da joj objasne. Svakako prekinuli su uslugu. Nabili dug. I falje šalju račune iako usluge vec dugo nema. Da li je namerno ili ne namerno prevarena. Zena nije nikakav stručnjak za te stvari. Problem je sada sto oni i dalje gomilaju. A ja ne znam sta da preporucim da radi...

Ima li neko iz Sapca iskustva sa hipernetom? Nude mi 12 meseci za dinar pa bih ga uzeo zbog arene paralelno sa sbb dok ne istekne ugovor ili dok ne nandjem nacin da raskinem ranije ako bude neko poskupljenje i slicno.

Boga dragog pitaj. Izgleda da je to telefonskim pozivom nešto nabedila ženu. I onda je to poštom stiglo. Ali ugovor se taj zagubio. Problem je sto su na mail slali racune na koje ona ne zna ni pogledati. Sad da li su oni maliciozno to uradili ili nisu znali lepo da joj objasne. Svakako prekinuli su uslugu. Nabili dug. I falje šalju račune iako usluge vec dugo nema. Da li je namerno ili ne namerno prevarena. Zena nije nikakav stručnjak za te stvari. Problem je sada sto oni i dalje gomilaju. A ja ne znam sta da preporucim da radi...
Pa neko je morao da potpiše ugovor, moraš da pogledas ugovor. Drugo da li ste zvanicno raskinuli ugovor. Ne mogu da ti dalju racune ako ste vratili svu opremu i u poslovnici raskinuli ugovor. To su mts fore i oni se time bave.

Za Hipernet TV, znaci samo TV servis bez optickog interneta u paketu, moras vec da imas kod nekog internet uslugu da bi to radilo, ne moze da radi bez interneta.

Ne odgovara mi jer svakako hocu da menjam net. Na sbb coax mi je upload 9 na eon duo full paketu, a treba mi veci. Zato se i raspitujem za yettel.

Sto se tice Hipernet interneta to ide preko mts opticke mreze u celoj Srbiji, tako da nije toliko vazno na kojoj si lokaciji pod uslovom da je pokriveno naselje sa optickom mrezom.

Edit. Ako nema optika kod tebe, gledaj da ti ne uvale “Yettel kucni internet” preko 4G mreze uz TV, jer to je mnogo losija opcija od Hipernet optike.

Pa neko je morao da potpiše ugovor, moraš da pogledas ugovor. Drugo da li ste zvanicno raskinuli ugovor. Ne mogu da ti dalju racune ako ste vratili svu opremu i u poslovnici raskinuli ugovor. To su mts fore i oni se time bave.
Definitivno moraću da vidim sta se dešava. Rekao sam zeni da vrati obavezno opremu. I da gleda da raskinu ugovor. Sad je problem da li ce praviti problem oko raskidanja. Zbog duga. Posto joj je malo puno da iskesira odjednom 27 000 za nesto sto je mislila da ce imati za dinar a posle toga za 1200... Mislim njena je greska što veruje prevarantima... Ali sad aj da pomognem da se.izvuce iz daljeg zaduživanja... Još kakvi su pajseri da joj navale izvršitelja ili nešto... A ona je bila ubeđena posto su joj uvalili isto android neki bez google playa... I neki mail joj registrovali i slali račune na njega a to niko ziv nije znao niti je telefon obaveštavao... Tako da je ona bila ubeđena da ne salju račun prvih godinu dana. Mislim lopovluk legalan na vise nivoa... Treba se paziti jako... Nama je ovde to sve "smešno" jer znamo dobrano ali 95% su obični prosti ljudi koje je lako nasankati kad hoćeš..." Da ja nisam reagovao boga pitaj gde bi to otišlo na izvršavanje ili ako ne i na nešto gore....

Pa moguci scenario kada si pod ugovornom obavezom i ako neki od racuna nisu na vreme placeni, ( moras i racune od 1 dinar da platis na vreme ), da je doslo od prekida servisa zbog neplacenih racuna a da usled prevremenog raskida ugovora moras da platis po punoj ceni svaki mesec koji je bio obracunat po promotivnoj ceni (12 meseci promo cena).

To je neka praksa koju koriste svi provajderi kod nas, ako raskidas ugovor prevremeno, traze da platis svaki mesec po punoj ceni.

Sto se tice Hipernet interneta to ide preko mts opticke mreze u celoj Srbiji, tako da nije toliko vazno na kojoj si lokaciji pod uslovom da je pokriveno naselje sa optickom mrezom.

Edit. Ako nema optika kod tebe, gledaj da ti ne uvale “Yettel kucni internet” preko 4G mreze uz TV, jer to je mnogo losija opcija od Hipernet optike.
Ima optika i samo ona i dolazi u obzir. Za internet znam da nece biti problem, ali vidim da su oko tv-a pisali da obara rezoluciju kad je neka vaznija utakmica pa je preopterecen.

Nece biti isto kao D3 tv koji si koristio kod SBB. E sad kad ce i dal’ ces imati ceste probleme na Hipernet TV, to je onako nepredvidivo. Kod mene je rekord mesec dana, bez problema.

Pozdrav, ja bih da se nadovežem na temu aplikacije za smart tv u mom slučaju samsung. Naime jedno vreme sam se uspešno ulogovao preko stranice www.hntv.com, međutim sada to nije moguće, ne znam iz kog razloga. Link za aplikaciju naveden gore sam pokušao da instaliram prema uputsvu međutim tv ne omogućava da se instalira. Da li će skoro puštati novu jer su koliko sam shvatio ovo samo aplikacije za testiranje

Uputstvo i link za aplikaciju koju sam ja postovao i ovaj link od @rajkosto je za Android TV, tipa Sony, Philips, Xiaomi i slicno, a za Samsung TV (Tizen) pogledaj ovo uputstvo.

Ako ima Yettel promoter na forumu, moze da mi se javi - Novi korisnik je u pitanju.

Stari Grad, Bgd. Pa pokusajte vi da se javite...

Prilozi

• Screenshot_20231012-153812_Gallery.jpg
    Screenshot_20231012-153812_Gallery.jpg
    154.9 KB · Pregleda: 73
  • Screenshot_20231012-153730_Gallery.jpg
    Screenshot_20231012-153730_Gallery.jpg
    187.4 KB · Pregleda: 73
Vrh Dno