Šta je novo?

Yettel Hipernet

mislim da je UI malo subjektivna stvar,meni nije savrsen ali mi je i daleko od loseg, ako su zenski clanovi domacinstca uspeli odmah da ga ukopcaju msm da je ocajno previse jaka rec, dalje sortiranje kanala je vecim delom meni ovde smislenije nego sto je bilo na sbbu kod kog sam se vecito nesto trazio sa brojem kanala,ovde npr klinci krenu od 200 i samo vrte napred nazad i sl… da se razumemo niti branim niti hvalim ,nemam bas nista od toga, moje licno iskustvo i licni stav, i ne znaci da sam u pravu ;)

Ima li neko kontakt akvizitera da mi pošalje na PP?

Ističe mi uskoro ugovorna obaveza pa da vidim šta ću dalje.

Ja danas potpisao zahtev za raskid, ističe mi uo za 10ak dana. Imam ponudu od mts-a 16 meseci po dinar, pa ništa manje ne očekujem ni od njih, za sad je odnos 16:12 u korist mts-a.

Vidim da na listi kanala nema National Geographic Wild, a imaju njihov katalog.
Da li neko moze da bavi pogled na taj katalog, da li ima emisija sa NG wild? Hvala 🙂

Ja danas potpisao zahtev za raskid, ističe mi uo za 10ak dana. Imam ponudu od mts-a 16 meseci po dinar, pa ništa manje ne očekujem ni od njih, za sad je odnos 16:12 u korist mts-a.

Za nove korisnike Yettel nudi;

• Yettel kod kuce L po ceni M paketa 22 meseca (500/250 Mbps + HBO i Cinemax kanali u paketi), 22 meseca 50% M paketa - 1650 din i 2 meseca puna cena L paketa - 4299 din

Ovo je zaista sjajna ponuda za nove korisnike!

Međutim, stari korisnici ne mogu da iskoriste ovu promociju. Da bi došli do iste pogodnosti, primorani su da raskidaju postojeći ugovor, što je krajnje nepravedno i predstavlja nepoštovanje prema lojalnim korisnicima.

Umesto što fokus stavljaju na privlačenje novih korisnika, mogli bi bar delom tih resursa nagraditi lojalne korisnike. To je minimum fer odnosa.

Poslednja izmena:
Potpuno si upravu. Nikada mi nije bila jasna ta politika tih marketing stručnjaka, bilo da je to Yettel, A1, MTS..., koji ni jednog trenutka ne cene postojeće korisnike.

Na nekom kursu iz marketinga rekoše da je u proseku 4x skuplje privući novog klijenta nego zadržati starog.
Ne rekoše koliko košta povratiti izgubljenog... :unsure:

Yetel je imao bolju ponudu za ostanak - za stare korisnike, nego za nove. Nudili su 18 meseci po dinar. Mozda se sada nesto promenilo.

Pa dobro i mts je nudio i 20 meseci po dinar ko pređe sa sbb-a. Pijaca, pa ko da jeftinije.

Yetel je imao bolju ponudu za ostanak - za stare korisnike, nego za nove. Nudili su 18 meseci po dinar. Mozda se sada nesto promenilo.
Ovo je istina. Ranije sam bio na 14m 1din, a za obnovu sam dobio 18m 1din.
Ali izgleda da njihove najbolje akcije traju tokom Decembra, a da onda u Januaru utanje. Ali kao što neko reče sve je pijaca pa ko kako kad šta uspe da ispregovara, ali ako sam pažljivo razumeo ranije postove mnogi bez problema i sad dobijaju 12m 1din, nemojte onda bar da pristajete na ona 2 meseca puna cena kad ne morate.

oprosti,nisam procitao da su ikom to ponudili mislio sam ja je 22 maksimum jer mi ni ti isti nisu ponudili vise od toga ;)

Prođe godinu dana, ne izgleda loše.

Prilozi

• Ratel_test.jpg
    Ratel_test.jpg
    139.8 KB · Pregleda: 223
  • Speed_test.jpg
    Speed_test.jpg
    43.8 KB · Pregleda: 182
Al što zakidaju na upload, nikako mi nije jasno. A optika je u pitanju. Ja imam između 235 i 240 Mbps upload. Istaknuto je da su brzine 'do' npr 150 i 250, ali zašto 'do', zašto ne tačno, ili do, npr 1% odstupanja. Ovako imamo 'do' 10% manju brzinu upload, nikad nisam video da je veća brzina od deklarisane u paketu.
Jasno mi je na ADSL, ali zašto na optici...

Poslednja izmena:
Pozdrav drugari, nedavno mi je istekao ugovor sa MTS i želeo bih da pređem na Yettel. Prebacio bih svoj broj mobilnog na njih. Prvenstveno me zanima neki dobar paket s optičkim internetom u stanu i na telefonu. TV me ne zanima i ukoliko ne ide uz paket, ne bih je ni uzimao...
Da li neko ima savet koji paket bi bio najatraktivniji za nekog ko još nije pod ugovorom s Yetellom. Ili biste možda preporučili nekog drugog provajdera?

Najbolja opcija trenutno, je da uzmeš (ide i "TV"):
  • Yettel kod kuce L po ceni M paketa 22 meseca (500/250 Mbps + HBO i Cinemax kanali u paketi), 22 meseca 50% M paketa - 1650 din i 2 meseca puna cena L paketa - 4299 din (ovo važi samo za nove korisnike, za stare nema)
a mobilni prvo prebaci na Yettel prepaid, pa kada pređeš na Yettel prepaid, posle par dana će ti ponuditi da pređeš na bilo koji postpaid paket sa 50% popusta tokom 24 meseca.

za mobilni do kraja meseca imaš i A1
1736944474252.png

pa tako npr. ovaj paket možeš da dobiješ za 1500 dinara mesečno

A133.JPG

Ako te zanima A1, za agenta prodaje, pitaj na ovoj temi

Poslednja izmena:
Najbolja opcija trenutno, je da uzmeš (ide i "TV"):
  • Yettel kod kuce L po ceni M paketa 22 meseca (500/250 Mbps + HBO i Cinemax kanali u paketi), 22 meseca 50% M paketa - 1650 din i 2 meseca puna cena L paketa - 4299 din (ovo važi samo za nove korisnike, za stare nema)
a mobilni prvo prebaci na Yettel prepaid, pa kada pređeš na Yettel prepaid, posle par dana će ti ponuditi da pređeš na bilo koji postpaid paket sa 50% popusta tokom 24 meseca.

za mobilni do kraja meseca imaš i A1
Pogledajte prilog 476339

pa tako npr. ovaj paket možeš da dobiješ za 1500 dinara mesečno

Pogledajte prilog 476340

Ako te zanima A1, za agenta prodaje, pitaj na ovoj temi
Hvala puno na ovom odgovoru. Zapavo ugovor s MTS-om mi je istekao još oktobra i već treći mesec mi naplaćuju 5.379,00 din nesečno. za Omorika 16 paket. Treba li najpre da raskinem ugovor s njima a zatim da odem u Yettel?

Al što zakidaju na upload, nikako mi nije jasno. A optika je u pitanju. Ja imam između 235 i 240 Mbps upload. Istaknuto je da su brzine 'do' npr 150 i 250, ali zašto 'do', zašto ne tačno, ili do, npr 1% odstupanja. Ovako imamo 'do' 10% manju brzinu upload, nikad nisam video da je veća brzina od deklarisane u paketu.
Jasno mi je na ADSL, ali zašto na optici...
meni deklarisan na 250,ne silazi na manje od 300, uglavnom je oko 320

Hvala puno na ovom odgovoru. Zapavo ugovor s MTS-om mi je istekao još oktobra i već treći mesec mi naplaćuju 5.379,00 din nesečno. za Omorika 16 paket. Treba li najpre da raskinem ugovor s njima a zatim da odem u Yettel?

Prvo sve završiš sa drugim provajderom pa onda pa kada završiš ideš u mts da razužiš opremu. Pa tako ako hoćeš Optički Internet, prvo tražiš od MTS-a IDP broj, pa kada ti daju broj javiš se Yettel agentu prodaje... pa tek kada dobiješ Internet od Yettela, onda ideš da raskineš ugovor sa mts-om i vratiš im opremu (max jedan dan ćeš tako biti bez Interneta).

Isto tako, ako hoćeš Yettel mobilni, odeš u Yettel... pa kada Yettel sve završi... onda ideš u mts da platiš poslednji račun i raskineš ugovor...

Poslednja izmena:
18:16 u korist Yettela na kraju.

Prilozi

• IMG_20250115_194617.jpg
    IMG_20250115_194617.jpg
    178 KB · Pregleda: 176
18:16 u korist Yettela na kraju.
Bravo, nemojte nikad da odustajete, svi provajderi moraju da shvate smo mi MUŠTERIJE/KLIJENTI njima gazde, a ne oni nama.
Bez obzira koliko oni svi umišljaju da vrede njihove usluge, vrede samo toliko koliko smo MI NJIHOVE GAZDE spremni njima da platimo.

@miki92
Druže fali ti ipak jedna stvar u tom ugovoru, ja sam u mom ranijem pisaniju kao odgovor virke-tu (pre 2 strane) naglasio da morate akviziteru da naglasite da u ugovor stave stavku da budu gratis tv box uređaji (da vam ne bi naplaćivali 350 din mesečno rentu box uređaja), toga nema kod tebe u screenshot-u, kada je to ubačeno ugovor izgleda ovako (obrati pažnju na dno slike):

Prilozi

• Ugovor.jpg
    Ugovor.jpg
    94.8 KB · Pregleda: 170
Ja imam samo uslugu neta, ne koristim njihovu televiziju, iz tog razloga kod mene nema tog dela kao kod tebe, ali svakako dobro da si okačio da vide i ostali, nekome će značiti.

Ja imam samo uslugu neta, ne koristim njihovu televiziju, iz tog razloga kod mene nema tog dela kao kod tebe, ali svakako dobro da si okačio da vide i ostali, nekome će značiti.
I meni treba za prelaz iz MTS Box paketa, kojem je istekao ugovor, samo internet u Yettelu, eventualno mobilni, pa ako može neki kontakt ili uputstvo kako si "izboksovao" tih 18x1din za internet

Ovo yettel daje sa produženje uo, za nov ugovor ću ti poslati broj agenta pa se cenkaj sa njima.

...pa se cenkaj sa njima.
A za to cenkanje Vam je, verujte mi presudno da oni i od Vas, a i od moguće svog "tajnog agenta" u MTS-u/SBB-u/itd. saznaju da već imate kredibilnu jako dobru ponudu sa druge strane. Svi se strašno međusobno špijuniraju i nadgornjavaju, što nama i treba da bude cilj, a ne da se kartelišu. Tako da prvo sa MTS-om dogovori 16m, a onda izađi pred YE-ovce i traži da pariraju svojom ponudom.

Vrh Dno