Na kom modelu telefona? Testiram kod žene na Mate 20 lite i ne dešava se to.Jel primetio neko na Telenoru sa aktiviranim Volte-om prekide u toku surfovanja,nasumicno zabode offline i samo toggle band-ova pomaze za povratak veze,nesposobni su da rese problem,3g bez prekida,danas sam ih zvao da deaktiviraju volte i gle cuda nema prekida..
Pre 2h sam zvao da ga ponovo upale,evo nema problema za sad kuc.kuc.kuc,mozda je neki bug bio pri prvoj aktivaciji ko znaTestiraću na mom s21 ultra sledeće nedelje kada prebacim broj na Telenor, pa javljam rezultate.
Trenutno testiram mrežu (pokrivenost i brzine) na prepaid-u ali tu neće da mi uključe VoLTE.
Probaj i update software update. Izašao je pre nekoliko dana AUHD.I dzaba opet prekidi,permanentno sam ga deaktivirao cao
Isto tako je i na mts, i od sada radi VoLTE na mts i licno vidim na iph 11 da je modem firmware update-ovan na 3.00.00 dok je na 14.8 bio na 2.06.00iOS 15 Telenor VoLTE aktivacija funkcioniše.
Proverih takođe u General > About > Carrier je sada Telenor 47.0
Do pre pola sata na iOS 14 je bio na verziji 46.0
Znaci da ti ne radi i dalje VoLTE.Jel treba da se pojavi ikonica nakon aktivacije? Kontaktirao sam ih preko FB-a pre par dana i rekli su da je aktivirano, ali i dalje nemam ikonicu i prilikom poziva se prebaci na 3G (H+). Telefon je S20 Ultra i aktiviran je VoLTE u podešavanjima.

Probaj sa gašenjem telefona i vađenjem kartice i prebacivanje u drugi telefon na par minuta kod mene je tek onda proradioJel treba da se pojavi ikonica nakon aktivacije? Kontaktirao sam ih preko FB-a pre par dana i rekli su da je aktivirano, ali i dalje nemam ikonicu i prilikom poziva se prebaci na 3G (H+). Telefon je S20 Ultra i aktiviran je VoLTE u podešavanjima.
Ovako izgleda:Jel treba da se pojavi ikonica nakon aktivacije? Kontaktirao sam ih preko FB-a pre par dana i rekli su da je aktivirano, ali i dalje nemam ikonicu i prilikom poziva se prebaci na 3G (H+). Telefon je S20 Ultra i aktiviran je VoLTE u podešavanjima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari