Bratova cerka je iz a1 sa postpaid-a presla u yetel na prepaid nadajuci se da ce dobiti za potpis ugovora 50 posto na pretplatu na svih 24 meseca.Ali njoj ne nude nista u poslovnici.Kazu nema vise tih akcija.Pitao je brat u dve poslovnice u zarkovu i na banovom brdu i u obe poslovnice su mu isto rekli.Ne trazi da dobije neke mesece po dinar nego samo 50 posto na pretplatu svih 24 meseca i ovi u poslovnici kazu da to sada ne moze dobiti.
Da li je to tacno ili ne?Ona je presla pre nedelju dana iz a1 u yetel.Koliko znam potrebno je dva tri dana da ti se u aplikaciji pojavi popust na pretplatu ako izaberes neki postpaid paket.
Njoj su nudili neki paket sa 100gb,mislim da je to yetel 100 i deezerom jer joj je deezer bitan ali to kosta nekih 3100 dinara.
Ne produžavati ništa dok ugovor nije skroz istekao, jer tad najmanje daju. Net+TV su me cimali 2 meseca pre isteka i nudili nekoliko baš skromnih ponuda. Na kraju sam im rekao da se jave nakon isteka. Dali su mi 12 meseci za dinar i onda redovna cena. Nisam imao nameru dodatno da se cenkam.
Mobilni broj (jedan od nekoliko koje imam) je 6 godina kod njih. Poslednji paket je bio među skupljima, ali imao sam i telefon (zeznuh se). Sad sam tražio 50% popust na Yettel 30, ali nisu hteli da daju. Podneo zahtev za prenos u A1 (na onaj njihov ekvivalent paket - nudili ga 1680 za prenos, naspram 2000 koje mi je Yettel tražio).
Juče (subota!?) zovu da me ubede da ostanem i daju mi cenu od 1640rsd. Ja kažem ženi "pa što mi niste to dali kad sam tražio, već mi trošite vreme da idem kod ovih i podnosim zahtev - ona ćuti. "Hvala lepo, ali ja sam jako sujetan čovek
🤣 i zbog 40rsd ušete sad neću da ostanem jer me niste ispoštovali". Onda mi dade 6 meseci za dinar - i na to sam pristao. Da su mi inicijalno dali šta sam tražio - bilo bi im bolje (a i ja bih bio zadovoljan, iako sam sad prošao bolje, pomenuta sujeta me radi što sam morao da se drndam u A1).
Čekam još da vidim šta će da mi ponude za 2 smartić-satić istekla ugovora, kao i prepaid broj koji sam "skinuo" sa firme. Nemam problem da miksujem mreže ako dobijem-ispregovaram povoljniju ponudu.
"50% se više ne daje" je direktiva koje su poslovnice dobile da komuniciraju ka korisnicima. Sa druge strane, mučenici po poslovnicama su im postali toliko "#$#$%&$ strana (što od ljudi iz centrale, što od strane korisnika), da su i oni pregoreli načisto. Neki dan neće da rade plaćanje računa (iako je račun uredno dostavljen u aplikaciji) uz obrazloženje "tamo nešto možda neće da radi i nećemo da primamo plaćanje računa još dan-dva". Ok, možda je zaista postojao neki problem, ali to se onda korisniku komunicira civilizovanije i profesionalnije.