Ne mogu ovo da promenim, hocu da dam pristanak za specijalne ponude ali mi iskoci da ne mogu trenutno da obrade zahtev.@Stoudemire nisam te baš najbolje razumeo?
Ne diraj nista mora da prodje par danaNe mogu ovo da promenim, hocu da dam pristanak za specijalne ponude ali mi iskoci da ne mogu trenutno da obrade zahtev.
To bio neki stari pripeid broj ,tako daju i to je naj bolja ponuda ,mislim da taj paket se prenosi nepotrosenoZa samo 899 RSD mesecno predji na postpejd i zgrabi neverovatan paket sa 30GB neta i neogranicenim minutima.
Za vise detalja klikni na https://ytl.rs/ya/go-extra ili besplatno pozovi 063 79 99 037. Pozuri jer ponuda vazi do kraja februara.
Isto su nudili i u poslovnici .
Ukoliko imaš poteškoća prilikom davanja saglasnosti za obradu podataka, pozivamo te da nam podatke proslediš u DM, vrlo rado ćemo proveriti.Prešao sam danas na prepaid iz mts-a i ne mogu da promenim obradjivanje podataka u cilju dostavljanja personalizovanih ponuda? Dam pristanak ali trenutno nisu u mogućnosti da obrade zahtev. Da li je neko imao problem sa ovim?
Ja imam od proslog petka 17% vazi 15 danaDa li neko ima Gigatron promo kod preko Yettel aplikacije koji mu nije potreban i koji neće koristiti? Ako jeste, bio bih veoma zahvalan.
Hvala unapred!
Poslao sam ti na pp.Ако има још неко за Гигатрон, може мени у инбокс...
Nikad nije moglo da se razgovara za 50% ,elem pre podnosenja zahteva bukvalno sam 10 puta pricao sa njima i kao ne moze 50%, ne moze ovo, ne moze ono...
Podneo sam zahtev za prelazak u A1 mada u Yettelu imam 2 broja (Total 40 i Total 10), a i Internet 300... elem pre podnosenja zahteva bukvalno sam 10 puta pricao sa njima i kao ne moze 50%, ne moze ovo, ne moze ono... na kraju, kad sam podneo zahtev u A1 (ponudili Neo Super za 1500x24) zvali su me i ponudili Yettel Mbile M za prosecnih cca 1600 RSD (Prvih 6 meseci po 1 rsd, ostalih 18 po 2150). Takdje su nudili 45000 na kupovinu telefona uz uslove sa sajta. Ne uzimam telefon preko operatera, ali mislim da je Yettel mobile M bolja varijanta od Neo Super zbog aplikacija i zbog 3gb rominga mesecno (Kod A1 ide 24gb za ceo period)
Ko ugrabi Go extra plus , ti paketi se prenose tri meseca
Da li neko ima Gigatron promo kod preko Yettel aplikacije koji mu nije potreban i koji neće koristiti? Ako jeste, bio bih veoma zahvalan.
Hvala unapred!
Poslao sam 😊Ako neko slučajno ima još jedan, bio bih jako zahvalan. Ako može u inbox.
Hvala unapred puno.![]()
Za A1 trazis njihovog agenta prodaje. Kakva poslovnica.A1 ne da nista, sad pitah u poslovnici. Ponovise ponudu sa sajta, a ne daju 50% popusta za nove korisnike. Yettel je ponudio 50% manje a Mts ce javiti sta nudi da ostanemo kod njih. Natezanje.
Hvala. Kako da dodjem do agenta prodaje u A1?Za A1 trazis njihovog agenta prodaje. Kakva poslovnica.
Bookmate mozes da delis sa jos 2 osobe, dezzer ja mislim da ne moze da se deli, ostale aplikacije su vezane za jedan nalog ja mislim.da li aplikacije iz mobile m paketa mogu da se instaliraju na 2 tel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari