Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Meni neće da otvori kada sam ulogovan kako bih video ponudu tog paketa... Ulogovao sam se na svoj profil, kliknuo na link iz opisa ali me uvek vodi da kucam pin za logovanje i nakog toga se opet uloguje na moj profil.

Uspeo sam. Pošto mi je drugi broj prepaid, na njega kada prebacim dozvoljava mi da vidim i stoji kao ponuda taj paket. Ako neko bude imao isti problem, da zna. Samo za registrovane brojeve prepaid izgleda daje tu ponudu na portalu.

Ne mogu ovo da promenim, hocu da dam pristanak za specijalne ponude ali mi iskoci da ne mogu trenutno da obrade zahtev.
Ne diraj nista mora da prodje par dana
Za samo 899 RSD mesecno predji na postpejd i zgrabi neverovatan paket sa 30GB neta i neogranicenim minutima.
Za vise detalja klikni na https://ytl.rs/ya/go-extra ili besplatno pozovi 063 79 99 037. Pozuri jer ponuda vazi do kraja februara.
Isto su nudili i u poslovnici .
To bio neki stari pripeid broj ,tako daju i to je naj bolja ponuda ,mislim da taj paket se prenosi nepotroseno

Prešao sam danas na prepaid iz mts-a i ne mogu da promenim obradjivanje podataka u cilju dostavljanja personalizovanih ponuda? Dam pristanak ali trenutno nisu u mogućnosti da obrade zahtev. Da li je neko imao problem sa ovim?
Ukoliko imaš poteškoća prilikom davanja saglasnosti za obradu podataka, pozivamo te da nam podatke proslediš u DM, vrlo rado ćemo proveriti.

Juce doso kurir da potpisem za prelazak u Globaltel , Danas zvali iz Yetela koj razlog za prelazak trazim go extra plus i na kraju se dogovorimo , Da moze samo mora da cekam kurira za potpis i to bi bilo to, u poslovnicu ne moze a zasto neznam

Prilozi

• 1000022742.jpg
    1000022742.jpg
    65.5 KB · Pregleda: 181
Da li neko ima Gigatron promo kod preko Yettel aplikacije koji mu nije potreban i koji neće koristiti? Ako jeste, bio bih veoma zahvalan. :)

Hvala unapred!

Ако има још неко за Гигатрон, може мени у инбокс...

Ako nekom treba.

Prilozi

• Screenshot_20250214-205620_Opera.png
    Screenshot_20250214-205620_Opera.png
    220.8 KB · Pregleda: 141
I ja sam dobio isti kod.

Podneo sam zahtev za prelazak u A1 mada u Yettelu imam 2 broja (Total 40 i Total 10), a i Internet 300... elem pre podnosenja zahteva bukvalno sam 10 puta pricao sa njima i kao ne moze 50%, ne moze ovo, ne moze ono... na kraju, kad sam podneo zahtev u A1 (ponudili Neo Super za 1500x24) zvali su me i ponudili Yettel Mbile M za prosecnih cca 1600 RSD (Prvih 6 meseci po 1 rsd, ostalih 18 po 2150). Takdje su nudili 45000 na kupovinu telefona uz uslove sa sajta. Ne uzimam telefon preko operatera, ali mislim da je Yettel mobile M bolja varijanta od Neo Super zbog aplikacija i zbog 3gb rominga mesecno (Kod A1 ide 24gb za ceo period)

Podneo sam zahtev za prelazak u A1 mada u Yettelu imam 2 broja (Total 40 i Total 10), a i Internet 300... elem pre podnosenja zahteva bukvalno sam 10 puta pricao sa njima i kao ne moze 50%, ne moze ovo, ne moze ono... na kraju, kad sam podneo zahtev u A1 (ponudili Neo Super za 1500x24) zvali su me i ponudili Yettel Mbile M za prosecnih cca 1600 RSD (Prvih 6 meseci po 1 rsd, ostalih 18 po 2150). Takdje su nudili 45000 na kupovinu telefona uz uslove sa sajta. Ne uzimam telefon preko operatera, ali mislim da je Yettel mobile M bolja varijanta od Neo Super zbog aplikacija i zbog 3gb rominga mesecno (Kod A1 ide 24gb za ceo period)

Mnogo su bolji Yettel paketi nego A1.

Da li se u novin Yettel paketima nepotrosen net prenosi u naredni mesec? Mislim na ove manje tipa Yettel 20

Ne.

A1 ne da nista, sad pitah u poslovnici. Ponovise ponudu sa sajta, a ne daju 50% popusta za nove korisnike. Yettel je ponudio 50% manje a Mts ce javiti sta nudi da ostanemo kod njih. Natezanje.

Da li Go Extra plus ima neke aplikacije u okviru paketa? Konkretno me interesuje Deezer.

da li aplikacije iz mobile m paketa mogu da se instaliraju na 2 tel
Bookmate mozes da delis sa jos 2 osobe, dezzer ja mislim da ne moze da se deli, ostale aplikacije su vezane za jedan nalog ja mislim.
Ja imam bookmate koji je aktiviran, ali je kod zene na telefonu ulogovan preko yettela, mozes na primer to da uradis ako zelis

Nazad
Vrh Dno