Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

@totheleft
Ne bi pokusavali da im ne prolazi u solidnom broju nezainteresovanih korisnika.

Mozda koristi voip/video pozive? Ni ja ne koristim telefon nesto za "klasicne" pozive, to mi je tako demode. Samo ono sto mora i to su uglavnom dolazni pozivi. :p

mene ne moze da sastavi ni 500 minuta haha od a1.

Kod mene ovakva situacija.

Prilozi

• Screenshot_20250205-230321_Yettel.png
    Screenshot_20250205-230321_Yettel.png
    94.5 KB · Pregleda: 217
Ja radim od kuće, imam optiku, sva potrošnja mi je Spotify i slično dok šetam psa, bukvalno mi ne treba nikakav Total, daj mi paket s malom potrošnjom za male pare, ali daj mi za ostatak cifre aplikacije i net u regionu. Ali ne, moramo svi neograničeno, jer biznis ili tako nekako.

Prilozi

• Screenshot_20250206-095816.png
    Screenshot_20250206-095816.png
    64.7 KB · Pregleda: 148
Па они не желе да дају мале пакете за мале паре, него да ми платимо што више оно што нам заправо не треба...

Ja radim od kuće, imam optiku, sva potrošnja mi je Spotify i slično dok šetam psa, bukvalno mi ne treba nikakav Total, daj mi paket s malom potrošnjom za male pare, ali daj mi za ostatak cifre aplikacije i net u regionu. Ali ne, moramo svi neograničeno, jer biznis ili tako nekako.
… ovo je ista moja priča, ali bi oni uvek da plaćaš za nešto što ti ne treba… 899-999dinara za GoExtra+, za mene je više nego optimalno… ali, ne daju ga kao standardnu ponudu…

Mene su juče zvali da mi predstave ponudu (iako sam pre nekoliko meseci potpisao novi ugovor), a pošto se nisam javio, stigla mi je poruka da će me ponovo zvati...
Ne znam u čemu je fora da toliko insistiraju, ali mi deluje kao da se nešto sprema s njihove strane.

I ti imas male razgovore na mesecnom nivou..
Ja od ovih minuta koje trosim,70% privatno,30% posao..

Pa kad se sve obavlja aplikacijama... porodica mi je u CG, ako se zovem i s ljudima ovdje, ide preko videa... treba mi tih 10-15GB neta maksimum, 100 minuta, i isto toliko poruka, eto da budem siguran. I bukvalno daj mi još aplikacije preko mreže i to je to.

Mene su juče zvali da mi predstave ponudu (iako sam pre nekoliko meseci potpisao novi ugovor), a pošto se nisam javio, stigla mi je poruka da će me ponovo zvati...
Ne znam u čemu je fora da toliko insistiraju, ali mi deluje kao da se nešto sprema s njihove strane.
Представиће ти јачи пакет са неким екстра попустом само за тебе за 500-600рсд више, а тај пакет ти 99% не треба али се можда за.ебеш због доброг попуста.

I da li ti je u ponudi i GoExtra+?

Ja sam presao u Yetel 4.12.24. 50% se pojavilo posle par dana ali GoExtra+ nije jos uvek.
Meni ne treba ne planiram njihov postpaid sam prenosim iskustvo.
Na drugom starom 063 broju imam i dalje GoExtra+ i 50%

Ja sam presao u Yetel 4.12.24. 50% se pojavilo posle par dana ali GoExtra+ nije jos uvek.
Meni ne treba ne planiram njihov postpaid sam prenosim iskustvo.
Na drugom starom 063 broju imam i dalje GoExtra+ i 50%
I na unukin stari 063 ima Goextra, a na moj nema nista
Zvao Globaltel i kazu moze prenos sve onlajn. Oni posalju preko poste ja potpisem i cao

Kad je promenio pakete? U decembru pretprošle godine sam uzeo novi mob na Total 40.

… ne znam da li je tačno - operater je prijatelju preneo da broj bar 6 meseci mora biti na prepaidu, kako bi mu se učitala ponuda za GoExtra+…

I dalje nista od 50% ,zvao Globaltel dao podatke za prelaz, cekam postara oko tri radna dana do potpisa a oko deset dana di realizacije
Pita operater (globaltel) koliko si dugo na pripeid mora najmanje dva meseca.
1000022636.jpg

@kalin62 kod Globatela moraš da imaš WiFi mrežu, to jest da ti je uključen 4G da bi mogao da pozivaš i šalješ sms poruke ili ne?

Pitanje, u aplikaciji pise da mi ugovorna obaveza istice 17.03, imam Total 10 sa 50%. Danas stize poruka
1739205899058.png
jel ima logike da mi ugovorna obaveza sa 50% istice 17og a popust istice 1. marta?

Kad mogu da podnesem zahtev za prepaid?

Pitanje, u aplikaciji pise da mi ugovorna obaveza istice 17.03, imam Total 10 sa 50%. Danas stize poruka
Pogledajte prilog 480032
jel ima logike da mi ugovorna obaveza sa 50% istice 17og a popust istice 1. marta?

Kad mogu da podnesem zahtev za prepaid?
30 dana pre , 18/02 . tako je bilo i kod mene. Tih 17 dana naplaticeti plus

Na paket Go extra ne racunaj neces dobiti , ponudice ti Yetel 6 za 1399,50 din

Nazad
Vrh Dno