Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Kad predam za prelazak iz Yettel-a u A1 ili mts da bi dobio ponudu od 50% na pakete iz yettel-a, ako se slucajno ne javim kad me budu zvali, oce li po defaultu da prihvate prelazak na drugu mrezu ili ce da zovu jos neki put? I ako predam u subotu/nedelju, verujem da ce da zovu tek u ponedeljak?

najsigurnije je da predete na Yettel prepaid. Posle 2 dana na prepaidu otvorice se ponude sa 50% u app.

kada sam ja podneo zahtev za prelazak iz yettela na globaltel, pozvali su me posle 2-3 dana i ponudili ostanak uz 50% popusta. da se nisam tad javio, ne znam da li bi zvali jos koji put. ali ako si zahtev podneo za vikend, verovatno nece zvati pre ponedeljka.
sigurnija varijanta, kao sto kaze kolega, je da se podnese zahtev za prepaid, pa sve i da predjes na prepaid, opet ces imati ponudu da se vratis na postpaid za koji dan.

meni je bilo lakse da podnesem zahtev za globaltel, jer ne mora da se ide u poslovnicu, zavrsi se sve on line, a globaltel posalje svoju karticu postom.

Da ne sirim neke lazne informacije,ali ja jos nemam ni jedan popust od 50% u ap.
23/01 predo zahtev 27/01 zvali i nismo se dogovorili i preso na prepaid. Lik je bio malo nervozan sto necu da prihvatim njegovu ponudu, Jedino ako on nije tamo nesto blokiro da ne dobijem neku promociju
Sad cekam kraj marta i prelazim u drugu mrezu
1000022422.jpg
Ovako stoji na unukin broj
1000022423.jpg

Što se tiče te ponude koju možete da dobijete na 50% cene paketa, da li se to odnosi na ovu višu ili ovu donju već sniženu cenu, tj na koji iznos se obračunava? Pogledajte prilog 479066
Takođe me zanima, s obzirom da mi ističe ugovor na Total 40 početkom aprila, a imam ugovor za Yettel internet i TV, koji sam uveo pre nekih 7-8 meseci, gde sam dobio promo period prvih 9 meseci po 1 dinar, da li sada mogu da napravim novi ugovor u aprilu i da uzmem onaj njihov box paket, Yettel Sve-za 5500 dinara mesečno gde imam internet, TV i ovaj Mobile M paket, ili moram čekati da taj drugi ugovor istekne?
Meni je isticao mobilni postpaid paket, a TV i internet je bio u poslednjoj godini kada je proslo 12 meseci za dinar i uspeli smo da povezemo na 2 godine po 5200 Yettel sve M.

Isto iskustvo sam imao, kad sam na pultu rekao da zelim da predjem iz mts u Yettel mrezu na prepaid devojka iza pulta mi je nad*kanim tonom rekla "sto to hoces zaboga" i kako imaju "super promocije" za postpaid, ali sam gurao svoju pricu i dobio posle 2 dana postpaid sa 50% popusta.
Kod mene je bila totalno druga prica kada sam uzimao za drugi broj, odma sam rekao na prepaid pa cu saxekati 50% i ona devojka je bila skroz opustena rekla znas sve onda kako ide, vidimo se za par dana kada iskoci ponuda i tako je i bilo.

To po novom pravilniku jednostavno nije tačno. Možeš odmah da preneseš broj.

Da ne sirim neke lazne informacije,ali ja jos nemam ni jedan popust od 50% u ap.
23/01 predo zahtev 27/01 zvali i nismo se dogovorili i preso na prepaid. Lik je bio malo nervozan sto necu da prihvatim njegovu ponudu, Jedino ako on nije tamo nesto blokiro da ne dobijem neku promociju
Sad cekam kraj marta i prelazim u drugu mrezu
Pogledajte prilog 479218
Ovako stoji na unukin broj
Pogledajte prilog 479219
Ako si dobio poziv 27.1. šta su ti ponudili? Zar ti tad nisu ponudili 50% popust?

Verovatno je jer jetel sluzbenici izmisljaju da mora da čeka 2 meseca kad prebaci broj na prepaid da bi bilo šta radio dalje s brojem, tj preneo ga u drugu mrezu.
Probacu kod globaltela nista ne kosta
Ako si dobio poziv 27.1. šta su ti ponudili? Zar ti tad nisu ponudili 50% popust?
Jesu sve standarno po 50% ali ja sam hteo go extra plus a to ne daju ,

Taj paket ili globaltel mi odgovara , ja provodim pola godine u Srbiju a pola godine preko, nije zbog cene nego neki princip. Ako placam preko 7 eu za 150GB bez obaveze ,Onda je ovo van pameti

Poslednja izmena:
Znam da nije, nego kažem da su čoveka namerno pogrešno informisali jer im tako odgovara, i to i dalje rade.

Čak je meni službenik u yettelu rekao kako "sistem ne voli kad se mnogo čačka oko broja u kratkom roku", što je neverovatan nonsens, i nije im prošlo naravno.

Znam da nije, nego kažem da su čoveka namerno pogrešno informisali jer im tako odgovara, i to i dalje rade.

Čak je meni službenik u yettelu rekao kako "sistem ne voli kad se mnogo čačka oko broja u kratkom roku", što je neverovatan nonsens, i nije im prošlo naravno.
Da nije ovakog Foruma imali bi sasvim druge informacije, To nisam znao jos kaze da svaka mreza tako radi

Ovo mi je najjače, sistem ne voli hahahaha.

Meni je čak Globaltel, kad sam ih upitao nešto oko prenosa broja iz Yettel-a kod njih, poslao i sve informacije oko prenosa, gde kažu sledeće:

Ukoliko ste sa postpaid-a prelazili na prepaid, Vaš operater Vas tretira kao novog korisnika, a svi novi korisnici, da bi prešli u drugu mrežu moraju biti kod trenutnog operatera, minimum 2 meseca.

Ispada da sem što Yettel mulja i ne pusta, i oni odbijaju korisnike da prenesu broj kod njih odmah.

Ponuda na prepaidu se pojavi posle 2 dana kada se broj prenese iz druge mreze, kada se u istoj mrezi prenese sa postpaida na prepaid treba vise vremena da se pojavi ponuda.

Kolko sam ja ispratio GoExtra+ nije dobio niko ko je presao sa postpejda, niti prilikom poziva za ostanak u mrezi, ta ponuda je izgleda samo za one koji su na pripejdu i prvi put prelaze na postpejd...
Podneo zahtev za prenos broja u A1 u petak, danas me pozvali sa ponudom koju sam i prihvatio: Yettel 100 - 6 meseci po dinar, 18 meseci po 1899 = prosek 1424.5 dinara.
E ovo je dobra ponuda, znaci moze i tako da se pregovara...

Prvo je ponudila samo 50% popusta na pretplatu, ali je dodala i tih 6 meseci po dinar kad sam joj rekao da cu u A1 imati neograniceno sve za 1499 (Neo Super).

Sad bio u Yettelu, pošto mi ističe ugovor, pa da prebacim na prepaid. Isto su mi rekli da ne mogu odmah preneti broj u drugu mrežu,kao briše se staž, treba sačekati dva meseca.

Sad bio u Yettelu, pošto mi ističe ugovor, pa da prebacim na prepaid. Isto su mi rekli da ne mogu odmah preneti broj u drugu mrežu,kao briše se staž, treba sačekati dva meseca.
Dan nakon ugovora odes negde da zahtevas prenos, ako ne isti dan, odma sutradan ce te zvati da ti daju 50%. Mnogo laksa opcija nego traziti prvo prelazak na prepaid jer je ovde bilo slucajeva da su mesec dana cekali ponudu 50% u aplikaciji

Dan nakon ugovora odes negde da zahtevas prenos, ako ne isti dan, odma sutradan ce te zvati da ti daju 50%. Mnogo laksa opcija nego traziti prvo prelazak na prepaid jer je ovde bilo slucajeva da su mesec dana cekali ponudu 50% u aplikaciji
Da,tako ću i uraditi,kaže radnica, prebacivanje u pripejd zakonski može da potraje do mesec dana, ali bude i ranije.

Da li može i koliko ranije pre isteka ugovora da se napravi novi, ili mora da se sačeka da ugovor istekne?

ali naravno postoji rizik da ne pozovu

Nazad
Vrh Dno