Da tako je kod mene.glupo jeПисали смо пре страницу-две, на сајту се види, у апликацији од пре неки дан више не (ваљда је код свих тако).
Pozdrav, ja nisam pitao za 50% popusta, to me ne zanima, već da li mogu da pokrenem prebacivanje broja u poslednjem mesecu ugovorne obaveze ili moram da čekam da istekne ugovorna obaveza, pa tek onda da pokrenem prebacivanje?@Bojan1344
Vrati se par strana unazad i procitaj kako postojeci postpejd korisnici dobijaju
50% popusta na tarife.
Stvarno nema vise nikakvog smisla ponavljati na nedeljnom nivou jednu istu pricu.
@xSeptimus
Da li si sa nekog "malog" paketa u toku UO presao na "veci" pa bi sada da
se vratis na "mali" ?
Upravo tako, manji-veci-manji@xSeptimus
Da li si sa nekog "malog" paketa u toku UO presao na "veci" pa bi sada da
se vratis na "mali" ?
Dobro je znati da se ne cimam bzvz..thnxMoze samo prebacivanje na veci paket![]()
Sve super, možeš registrovati nekoliko uređaja, mislim da je do 3 ali ne drži me za reč. Mreža nema nikakve veze sa tim, ne moraju biti vezani za Yettel da bi koristio Bookmate na njima.Prebaciću jedan broj u Yettel, gledam ponude, pa vidim ove aplikacije koje idu uz tarife.
Bookmate me zanima.
Da li ste imali posla sa time i ako jeste kako vas služi?
Audio knjige me najviše zanimaju.
Da li sam osuđen samo na jedan uređaj i mora li taj uređaj biti onaj koji je vezan za Yettel?
Malopre zaposleni u call centru rece prvo moze ali cete morati do poslovnice da bi posle toga proverio i rekao da ipak ne moze da se vraca na paket iz ugovora ili slican.Meni bi bilo i logično da nakon izleta na veći paket za vreme trajanja UO možeš da se vratiš na paket uz koji su zaključio ugovor ali ne i da ideš na niži paket od toga... Ali odavno Yettelu i logika ne idu u istu rečenicu.
da možeš, ja sam sredinom novembra vraćen sa većeg paketa na manji za koji sam potpisao ugovor, samo sam morao do poslovnice da odem, i zadržao 50% popustaMalopre zaposleni u call centru rece prvo moze ali cete morati do poslovnice da bi posle toga proverio i rekao da ipak ne moze da se vraca na paket iz ugovora ili slican.
Sto se mene tice sutra do poslovnice kako red nalaze, a uskoro MNP i promena operatera![]()
Tako je! Skuplje nego redovna cena. Evo ponude, da ne bude da lažem. 100 din mesečno je skuplje nego cena na sajtu, bezobrazno, nema šta.Kako je to moguće da ti taj paket nude za taj novac kada je redovna cena sa ugovornom obavezom 1800din?
Tebi nude skuplje nego što je redovna cena sa UO?
Potpuno besmislena priča
Može ali videće i ostale brojeve u dropdown meniju.Napravi nalog na taj broj telefona i to je to.Taj broj joj je glavni za taj acc i on se prvi učitava pri logovanjuNisam probao pa da pitam: uzeo sam sestri postpaid broj u Y na moje ime. Tj prebacio moj neki prwpaid na post. Da li ona moze da aktivira Yetel aplikaciju (samo) za taj broj na svom telefonu?
Ako moze neko da odgovori, trebalo bi majci da uzmem ovaj paket.Ako sam dobro skapirao start paket 1500din sa 50% / 750din minus 100din e racun izadje 650din paket? Da li moze da se izkuka i neki mesec po dinar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari