Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Писали смо пре страницу-две, на сајту се види, у апликацији од пре неки дан више не (ваљда је код свих тако).

Pozdrav, kada mogu da pokrenem prebacivanje u drugu mrežu, da li moram da čekam da istekne ugovor ili mogu u toku poslednjeg meseca?
Meni ističe 27.01.2025, a vidim da mi u aplikaciji piše da piše nemam više popust na pretplatu pa me to malo buni.

Dok Bojan ceka svoj odgovor samo da pitam kako se smanjuje postpaid paket na default iz ugovora? Da li to uopste moze? U pitanju je 50% ugovor.

Prebaciću jedan broj u Yettel, gledam ponude, pa vidim ove aplikacije koje idu uz tarife.
Bookmate me zanima.
Da li ste imali posla sa time i ako jeste kako vas služi?
Audio knjige me najviše zanimaju.
Da li sam osuđen samo na jedan uređaj i mora li taj uređaj biti onaj koji je vezan za Yettel?

@Bojan1344

Vrati se par strana unazad i procitaj kako postojeci postpejd korisnici dobijaju
50% popusta na tarife.
Stvarno nema vise nikakvog smisla ponavljati na nedeljnom nivou jednu istu pricu.

@xSeptimus

Da li si sa nekog "malog" paketa u toku UO presao na "veci" pa bi sada da
se vratis na "mali" ?

@Bojan1344

Vrati se par strana unazad i procitaj kako postojeci postpejd korisnici dobijaju
50% popusta na tarife.
Stvarno nema vise nikakvog smisla ponavljati na nedeljnom nivou jednu istu pricu.

@xSeptimus

Da li si sa nekog "malog" paketa u toku UO presao na "veci" pa bi sada da
se vratis na "mali" ?
Pozdrav, ja nisam pitao za 50% popusta, to me ne zanima, već da li mogu da pokrenem prebacivanje broja u poslednjem mesecu ugovorne obaveze ili moram da čekam da istekne ugovorna obaveza, pa tek onda da pokrenem prebacivanje?
Možda pitanje nije dovoljno jasno ili si sam doneo sam zaključak da me interesuje 50% popusta, u svakom slučaju rešio sam kako ću.

Srećna nova godina svima.

… upravo ti savetujem, da otkupiš UO - to obično nije puno pri kraju ugovora i možeš da eventualno ugrabiš neku od novogodišnjih akcija kod drugog operatera…

Cekaj malo, meni su rekli da mozes da se vratis na inicijalni paket koji si sklopio ugovor, naravno, pod uslovom da je i dalje u ponudi, naravno samo u poslovnici. E sad ako su me zeznuli...

Meni bi bilo i logično da nakon izleta na veći paket za vreme trajanja UO možeš da se vratiš na paket uz koji su zaključio ugovor ali ne i da ideš na niži paket od toga... Ali odavno Yettelu i logika ne idu u istu rečenicu.

Prebaciću jedan broj u Yettel, gledam ponude, pa vidim ove aplikacije koje idu uz tarife.
Bookmate me zanima.
Da li ste imali posla sa time i ako jeste kako vas služi?
Audio knjige me najviše zanimaju.
Da li sam osuđen samo na jedan uređaj i mora li taj uređaj biti onaj koji je vezan za Yettel?
Sve super, možeš registrovati nekoliko uređaja, mislim da je do 3 ali ne drži me za reč. Mreža nema nikakve veze sa tim, ne moraju biti vezani za Yettel da bi koristio Bookmate na njima.

Meni bi bilo i logično da nakon izleta na veći paket za vreme trajanja UO možeš da se vratiš na paket uz koji su zaključio ugovor ali ne i da ideš na niži paket od toga... Ali odavno Yettelu i logika ne idu u istu rečenicu.
Malopre zaposleni u call centru rece prvo moze ali cete morati do poslovnice da bi posle toga proverio i rekao da ipak ne moze da se vraca na paket iz ugovora ili slican.

Sto se mene tice sutra do poslovnice kako red nalaze, a uskoro MNP i promena operatera :cool:

Malopre zaposleni u call centru rece prvo moze ali cete morati do poslovnice da bi posle toga proverio i rekao da ipak ne moze da se vraca na paket iz ugovora ili slican.

Sto se mene tice sutra do poslovnice kako red nalaze, a uskoro MNP i promena operatera :cool:
da možeš, ja sam sredinom novembra vraćen sa većeg paketa na manji za koji sam potpisao ugovor, samo sam morao do poslovnice da odem, i zadržao 50% popusta

Upravo se vratio iz poslovnice.

Kazu moze da se vrati na manju tarifu ali ce sistem da ukine popust od 50% i onda se placa puna cena.

Meni jako usporeno ali se otvara.

I meni je sada tako. Medjutim nekih sat vremena nije radila app uopste. Cak ni aplikacija Yettel banke nije radila.

Kako je to moguće da ti taj paket nude za taj novac kada je redovna cena sa ugovornom obavezom 1800din?
Tebi nude skuplje nego što je redovna cena sa UO? :D
Potpuno besmislena priča
Tako je! Skuplje nego redovna cena. Evo ponude, da ne bude da lažem. 100 din mesečno je skuplje nego cena na sajtu, bezobrazno, nema šta.
Inače sam odustao od prelaska na a1, testirao sam signal, i dalje je užas u mom kraju, po gradu jeste brži ali Yettel ima konstantno upotrebljivu brzinu bez obzira u kojoj vukojebini testirao dok VIP ima dosta rupa van Niša. Probao sam i MTS ali nestabilnih a konekcija, tako da sam podneo zahtev za prepaid, nadam se da ću uspeti da izvučem onaj Go Extra paket.

Prilozi

• Screenshot_20250104_235108_rs.telenor.mymenu.jpg
    Screenshot_20250104_235108_rs.telenor.mymenu.jpg
    79.2 KB · Pregleda: 85
Poslednja izmena:
Nisam probao pa da pitam: uzeo sam sestri postpaid broj u Y na moje ime. Tj prebacio moj neki prwpaid na post. Da li ona moze da aktivira Yetel aplikaciju (samo) za taj broj na svom telefonu?

Nisam probao pa da pitam: uzeo sam sestri postpaid broj u Y na moje ime. Tj prebacio moj neki prwpaid na post. Da li ona moze da aktivira Yetel aplikaciju (samo) za taj broj na svom telefonu?
Može ali videće i ostale brojeve u dropdown meniju.Napravi nalog na taj broj telefona i to je to.Taj broj joj je glavni za taj acc i on se prvi učitava pri logovanju
Pozdrav

Ako sam dobro skapirao start paket 1500din sa 50% / 750din minus 100din e racun izadje 650din paket? Da li moze da se izkuka i neki mesec po dinar?
Ako moze neko da odgovori, trebalo bi majci da uzmem ovaj paket.

Nazad
Vrh Dno