Ako Vam je taj paket potreban, uzmite ga.Imam GO DATA sa 50% popusta pod ugovornom obavezom jos godinu dana. Vec par puta me zovu i salju poruke za YETTEL 40 za 1699din. Zvuci pripamljivo, ali opet to je popust nesto preko 50% i nude dobrovoljno. Nudili jos nekom?
Koji je to paket? Na sajtu sam video Go Data, Go Start+ i Go Startovaj go extra plus nije los
ponudili mi u app i danas potpisan ugovor nesto ispod 1000 din
https://forum.benchmark.rs/members/sasa022.6110/report@smireni imas odgovor post iznad tvog...
Decko,vrati jedno 10 strana unazad i dobices odgovore na sva moguca pitanja i potpitanja..Lenj si,i takvima kao ti ne bi trebalo dati odgovora..Tebe sam sve razumeo.
Kada si već u kancelariji, ako može još jedno pitanje: Prilikom odlaska u Yettel da li tražim da me odmah prebace na prepaid ili da tražim da me prebace po isteku ugovora?
U principu to sam hteo da pitam - kako da prođem bez plaćanja penala?
Čak i opcija, ako daju ponudu za Extra Go Plus, je super. 🍻
Zanemari moje postove.Decko,vrati jedno 10 strana unazad i dobices odgovore na sva moguca pitanja i potpitanja..Lenj si,i takvima kao ti ne bi trebalo dati odgovora..
@smireni
Odgovor na 1270 strani je za Panosa.
A tebi sam napisao ponovo iako na temi postoji X puta ponovljeno - 15-20 dana pred istek UO
podneses zahtev za prelazak na pripejd i cenkas se dok ne daju 50%.
Krajnja opcija je da predjes na pripejd i da posle par dana u aplikaciji dobijes ponudu
50% za postpejd...
Sale ti je sve objasnio u ovom postu, sve je jasno kao dan, ne znam sta te jos buni oko ovoga!Tebe sam sve razumeo.
Kada si već u kancelariji, ako može još jedno pitanje: Prilikom odlaska u Yettel da li tražim da me odmah prebace na prepaid ili da tražim da me prebace po isteku ugovora?
U principu to sam hteo da pitam - kako da prođem bez plaćanja penala?
Čak i opcija, ako daju ponudu za Extra Go Plus
Podnet zahtev.15-20 dana pred istek UO , podnesete zahtev za prelazak na pripejd ali na dan isteka UO
Ne vidim nigde dal pise , Sta ako ne zovu i nedaju 50% na preplatu a preso si na pripejd15-20 dana pred istek UO , podnesete zahtev za prelazak na pripejd ali na dan isteka UO
( ili odmah po isteku UO )
Cekate 2-3 radna dana i zvace vas i poceti da nude prvo 20-30% , ali kada vide da znate fazon
i da ne odustajete ponudice 50%.
Ako bas ne ponude , predjete par dana na pripejd i dobijete opciju -50%
Posto je u principu na sva pitanja vec po nekoliko puta odgovoreno, ja mislim da treba ugasiti ovu temu pa mozda i ceo forum.Upravo jos jedna primer padobranaca-lenjivaca koji nece citati barem 5-6 postova unazad,nego upadnu i pitaju sta ih zanima..Skoro pisano nema 3 dana o takvim i evo ih opet na delu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari