Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

to je bio jedan yetell broj koji nije duze koristen taman mi je istekao ugovor na drugi broj u a1 i oni su nudili neo 5 ili neo surf u pola cene 24 meseca ali ovo mi je bilo primamljivije

Kako da registrujem uređaj za Yettel home internet (mobile verzija? Ne odgovaraju mi na podršci za ovo :/

Imam GO DATA sa 50% popusta pod ugovornom obavezom jos godinu dana. Vec par puta me zovu i salju poruke za YETTEL 40 za 1699din. Zvuci pripamljivo, ali opet to je popust nesto preko 50% i nude dobrovoljno. Nudili jos nekom?

Imam GO DATA sa 50% popusta pod ugovornom obavezom jos godinu dana. Vec par puta me zovu i salju poruke za YETTEL 40 za 1699din. Zvuci pripamljivo, ali opet to je popust nesto preko 50% i nude dobrovoljno. Nudili jos nekom?
Ako Vam je taj paket potreban, uzmite ga.

To samo nude za prelazak sa prepaida, nema na sajtu.

30.12. mi ističe UO kod Yettela.
Kada je najbolje podneti zahtev za prelazak na njihov prepaid? Da li čekati da istekne ugovor?
Želim da mi ponude 50% popusta na paket.

@smireni

Citajte malo temu , konstantim ponavljanjem istih pitanja , zatrpavate bitne informacije :(

Napisano je X puta - najbolje 15-ak dana pred istek UO.

I nemoj pristajati na ponude koje nisu 50% ( pod uslovom da ne kupujes uredjaj ) :)

( Pogledaj i pripejd ponude kod drugih operatera )

@smireni

Odgovor na 1270 strani je za Panosa.

A tebi sam napisao ponovo iako na temi postoji X puta ponovljeno - 15-20 dana pred istek UO
podneses zahtev za prelazak na pripejd i cenkas se dok ne daju 50%.
Krajnja opcija je da predjes na pripejd i da posle par dana u aplikaciji dobijes ponudu
50% za postpejd...

Tebe sam sve razumeo.

Kada si već u kancelariji, ako može još jedno pitanje: Prilikom odlaska u Yettel da li tražim da me odmah prebace na prepaid ili da tražim da me prebace po isteku ugovora?
U principu to sam hteo da pitam - kako da prođem bez plaćanja penala?

Čak i opcija, ako daju ponudu za Extra Go Plus, je super. 🍻

Tebe sam sve razumeo.

Kada si već u kancelariji, ako može još jedno pitanje: Prilikom odlaska u Yettel da li tražim da me odmah prebace na prepaid ili da tražim da me prebace po isteku ugovora?

Čak i opcija, ako daju ponudu za Extra Go Plus, je super. 🍻
Decko,vrati jedno 10 strana unazad i dobices odgovore na sva moguca pitanja i potpitanja..Lenj si,i takvima kao ti ne bi trebalo dati odgovora..

@Panos @smireni Svakome kome istekne ugovorna obaveza u Telenoru, ode u poslovnicu Telenora i potpiše zahtev za prelazak na dopunu meðutim kao i uvek zvaće Vas i ponudiće Vam 50% popusta na mesečnu pretplatu 24 meseca a ako stvarno ne želite pretplatu nego dopunu samo odbijete tu konačnu ponudu, prebace Vas na pripejd i to je to.

Osoba koja prenosi telefonski broj iz mt:s, Vip, Globaltel u Telenor, odlazi u poslovnicu operatora koje usluge želi koristiti ( ovaj slučaj Telenor ) i ako želite 50% popusta na mesečnu pretplatu ( 24 meseca ), morate prvo preći u Telenor kao pripejd korisnik, napraviti nalog na njihovoj aplikaciji i posle par dana se pojavljuje 50% popusta na mesečnu pretplatu u delu / sekciji : Telenor ti preporučuje. Onda odlazite u poslovnicu, potpišete ugovor i to je to.

Ako imate još neka pitanja, pitajte ih.

Srdačan pozdrav.

Najbrži način za dobijanje 50% popusta na mesečnu pretplatu ako Vam je istekla ugovorna obaveza kod Telenora je zahtev za prenos broja kod drugog konkurenta ( Vip, Globaltel, mt:s ). Tada zovu i nude taj ,,specijalni popust" na mesečnu pretplatu 24 meseca.

Decko,vrati jedno 10 strana unazad i dobices odgovore na sva moguca pitanja i potpitanja..Lenj si,i takvima kao ti ne bi trebalo dati odgovora..
Zanemari moje postove.
Umesto da daš neki odgovor procenjuješ ko je kakav i da li mu treba pomoći.
I nisam ti "decko", imam dete starije od tebe.
Produži dalje

15-20 dana pred istek UO , podnesete zahtev za prelazak na pripejd ali na dan isteka UO
( ili odmah po isteku UO )
Cekate 2-3 radna dana i zvace vas i poceti da nude prvo 20-30% , ali kada vide da znate fazon
i da ne odustajete ponudice 50%.
Ako bas ne ponude , predjete par dana na pripejd i dobijete opciju -50%

@smireni

Odgovor na 1270 strani je za Panosa.

A tebi sam napisao ponovo iako na temi postoji X puta ponovljeno - 15-20 dana pred istek UO
podneses zahtev za prelazak na pripejd i cenkas se dok ne daju 50%.
Krajnja opcija je da predjes na pripejd i da posle par dana u aplikaciji dobijes ponudu
50% za postpejd...

Tebe sam sve razumeo.

Čak i opcija, ako daju ponudu za Extra Go Plus
Sale ti je sve objasnio u ovom postu, sve je jasno kao dan, ne znam sta te jos buni oko ovoga!

15-20 dana pred istek UO , podnesete zahtev za prelazak na pripejd ali na dan isteka UO
( ili odmah po isteku UO )
Cekate 2-3 radna dana i zvace vas i poceti da nude prvo 20-30% , ali kada vide da znate fazon
i da ne odustajete ponudice 50%.
Ako bas ne ponude , predjete par dana na pripejd i dobijete opciju -50%
Ne vidim nigde dal pise , Sta ako ne zovu i nedaju 50% na preplatu a preso si na pripejd

Može i na upit da se dobije 50% i nakon prelaska na pripejd. Tako sam ukućanu obnovio ugovor.

Stanite malo. Pratim ovu temu konstantno ali tek sad mi ništa nije jasno. Zar nije bilo da se može podneti zahtev za pripejd 30 dana pre isteka UO? Naširoko se pisalo o tome da sada može 30 dana umesto 15 kao pre.
Otkud sad opet 15?

Dobro, da se ne lažemo, ni ja kada imam neku dilemu ili pitanje ne listam čitavu temu, naročito ako je neka koja traje godinama ali obavezno pročitam najmanje poslednje tri strane, a često i više ne bih li našao odgovor/rešenje i siguran sam da bar toliko ne bi trebalo da bude problem ni bilo kom drugom.

E sad što je pojedincima lakše da im drugi da instant odgovor samo za njih umesto što bi se malo pomučili i potražili koju stranu ranije, to je već nešto sasvim deseto...

Vrh Dno