Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Sad videh da mi uskoro istice ugovorna obaveza na Yettel broju... Da li je i dalje mail na koji se salje zahtev za popust [email protected] ? Sustinski mi taj broj mahom sluzi za izvestaje iz banaka i placanje parkinga/karti za bus kada zatreba, pa ako ne bude popust mogu komotno da ga prebacim i na prepaid.

Je li ima jos neko problem da kada zelim da povezem broj telefona za yettel nalog ne stize mi nikakva poruka? Ovako ne mogu da aktiviram aplikaciju, a ne znam koliko dugo stoji onaj popust 50%?

Je li ima jos neko problem da kada zelim da povezem broj telefona za yettel nalog ne stize mi nikakva poruka? Ovako ne mogu da aktiviram aplikaciju, a ne znam koliko dugo stoji onaj popust 50%?

ako si na jetel pripejdu duže od dva dana, već ti je učitano 50 % i stalno je dostupna ta opcija ako želiš Go ili Total pakete sa 50 % popusta

Sad videh da mi uskoro istice ugovorna obaveza na Yettel broju... Da li je i dalje mail na koji se salje zahtev za popust [email protected] ? Sustinski mi taj broj mahom sluzi za izvestaje iz banaka i placanje parkinga/karti za bus kada zatreba, pa ako ne bude popust mogu komotno da ga prebacim i na prepaid.
Dzabe saljes, nemoj ni da se trudis...

ako ga ne koristiš kao glavni broj i ako ti treba samo za poruke od banaka, parkinga i prevoza, onda kad ti istekne ugovorna obaveza, broj prebaci na START postpejd paket održavanja ( cena 275 din mesečno ). Moj ti je savet da u tom slučaju blokiraš internet na tom broju ( i za Srbiju i za roming ) i da ti na njemu ostanu aktivni samo pozivi i poruke.
Napomena da START paket ( 275 din ) daju samo u poslovnicama, tog paketa nema unutar aplikacije pa da ga sam izabereš.

• Like
Reagovanja: GSM
@machak99 - pa prethodnih vise godina je svaki put moglo bez nekih vecih problema da se dobije 50% popusta. Jel su to nesto drasticno promenili poslovnu politiku ili...i ima li jos neki nacin/mail za komunikaciju?

@jason13 Ma ne koristim ga kao glavni telefon, a imam pored njega i 2 MTS postpaid broja sa vecim paketima, pa mi zaista ni pod razno ne treba nista sem najmanjeg paketa. Sustinski mi je lakse da je postpaid pa da sve racune platim zajedno, da ne razmisljam da li sam dopunio karticu i sl. Ajde, videcemo bas da li cu nesto uspeti da uradim. Hvala za savet👍

Poslednja izmena:
pa prethodnih vise godina je svaki put moglo bez nekih vecih problema da se dobije 50% popusta. Jel su to nesto drasticno promenili poslovnu politiku ili...i ima li jos neki nacin/mail za komunikaciju?
Provrti poslednje strane teme, ne daju više 50% na molbe, jedino zovu posle zahteva za prelazak na prepaid ili prenosa broja u drugu mrežu i tad nude 50%.

• Like
Uzeta prepaid kartica da probam internet na vikendici posle 2 dana stigla ponuda 50 posto na total pakete i go pakete iz duplo vise interneta prve godine , preko Yattel aplikacije.

Znaci prepaid mi ne gine 😁 A i to je ok, ako se ne dogovorimo neka ga na prepaidu, pa cu nekada vec videti sta i kako sa tim brojem - mozda iskoci ta ponuda za 50%, mozda ga prebacim u drugu mrezu, mozda su u sumi... 😁

Znaci prepaid mi ne gine 😁 A i to je ok, ako se ne dogovorimo neka ga na prepaidu, pa cu nekada vec videti sta i kako sa tim brojem - mozda iskoci ta ponuda za 50%, mozda ga prebacim u drugu mrezu, mozda su u sumi... 😁
Čim budeš podneo zahtev za prelazak na pre paid, zvaće te i ponuditi 50% popusta 😉

• Like
Ako ti nije hitno prebaci ga ba prepaid i cekaj tu ponudi, sigurno ce se pojaviti 50%
Naravno, to sam i planirao. Da mi treba i treci post paid, ne treba mi realno... Al mi je zgodnije nekako, samo je to u pitanju,

@BoskeBG Pa ja se nadam da ce bar na mail da mi odgovore ili da me neko pozove...Ako ne, 25. odoh do poslovnice da prebacim na prepaid

Daj bože, tako je bilo do pre godinu dana, ali sad su zategli... na prelazak.na prepaid ili prebacivanje broja u drugu mrežu reaguju odmah 😉

• Like
Evo ja sam podneo zahtev za prelazak u A1 juče pa vam javljam jel su me zvali i šta su ponudili, u Yettel app nude 200din manje cene od regularnih

Do 16. Jan broj mi je bio u mt:s-u i istog dana podneo sam zahtev za prenos broja u Yettel prepaid. 17tog dobijem poruku da ce mi bro 18tog biti prenesen i tako i bese. danas mi se pojavila kampanja 50% popusta i odradicu Total 10 jer mi to najvise odgovara i kvantitativno i kvalitativno. No, poenta je sledeca. Manager poslovnice u mesti gde zivim mi je rekao sledecu pricu (kada sam isao da se raspitam o prenosu broja i pogodnostima): Moze da mi odradi Total 10 na 24M obaveze ali samo 10GB non-stop i samo 1na aplikacija po izboru. Toliko moze da mi ucini :D :D :D
P.S. Poenta je da je prenos broja odradjen ultra brzo. Ranije sam cekao po 7-10 dana :O

100 ljudi-100 cudi. . .

Da li neko zna za te aplikacije koje se dobijaju u total paketima, a za koje pise da su premium, da li se placa ona mesecna naknada (na primer za deezer 540din) ili su besplatne?

Presao sam na yettel postpaid upravo i za sad je sve super, samo ne znam jel ce morati onom ko me zove da se svaki put cuje broj je prenet u telenor mrezu sacekajte uspostavu veze, malo me iritira...

Nece uvek. To moze da se iskljici e sada kako bese da me ubijes, zaboravio sam.

Presao sam na yettel postpaid upravo i za sad je sve super, samo ne znam jel ce morati onom ko me zove da se svaki put cuje broj je prenet u telenor mrezu sacekajte uspostavu veze, malo me iritira...
Zoveš ih i tražiš da isključe.

Zar ne treba taj sto zove da isključi to?
Ne, to je kod njih, mada evo pisu da moze da se iskljuci tako da cu ih zvati u ponedeljak, nije da mi se zuri nesto. Inace za ove ponude koje imaju i pakete su stvarno najbolji, plus za sad su jako ljubazni i taj ljudski deo i podrska mi se cini neuporedivo bolji nego u mts. Radio sam malo testove brzine i mts ima malo brzi internet u proseku, ali je to neka minimalna razlika od po 10-ak Mbs za download i 5 Mbs za upload, sto se ne oseti pri regularnoj upotrebi, a i to jako varira od mesta do mesta. Sve u svemu mislim da vredi da se predje i da su u svakom bitnom delu korektniji od mts-a. Posebno mi znaci deezer koji imam u okviru paketa kao i vise interneta za zapadni balkan nego kod konkurenata za isti cenovni rang. Samo neka ostane tako 😅

Ako neko ima kod za popust za opremu, a da mu ne treba, neka prosledi. Hvala.

Pozdrav svima, sta bi sa celom diskusijom? Volim da čitam prepiske. Ali sad skontah da fali pola komentara... Jel to neka greška? Vidim da su ljudi pobrisani? Cemu svrha foruma ako je samo dopušteno da se Uzdiže Yettel?

Obrisano je preko 20 poruka. Bilo je i normalnih poruka, ali su sve nadovezane na onu gde čovek priča o izvršiteljima. Svako ko se nadje u situaciji da mu mobilni operater šalje izvršitelja, zaista nije zaslužio da trošimo vreme na njega.

Za manje od 20 eur postoji neograničen paket i neko se nadje u situaciji da priča o izvršiteljima.

Evo da javim zvali jutros i ponudili total 40 sa 50% popusta, neograničen net godinu dana i 1GB rominga svaki mesec plus 11.5GB za ZB isto svaki mesec, tako da sam ostao kod njih

Mora da se ide na prebacivanje broja ukoliko
hocete krsten popust. Nisu hteli da obnove 50% i nudili 100 dinara skuplje tarife nego za nove korisnike. Dopisivao se sa njima dva dana i rekli da nemaju bolju ponudu. Nakon zahteva za prenos broja u A1 odmah zvali i odjednom sve moze.

Mora da se ide na prebacivanje broja ukoliko
hocete krsten popust. Nisu hteli da obnove 50% i nudili 100 dinara skuplje tarife nego za nove korisnike. Dopisivao se sa njima dva dana i rekli da nemaju bolju ponudu. Nakon zahteva za prenos broja u A1 odmah zvali i odjednom sve moze.
Ili prenos u drugu mrezu ili prebacivanje na pripejd, apsolvirano vec

Evo jedan slučaj kada me je spasao Yettel. Na putu sam, imam roaming 1gb u paketu. Online sastanak i hotelski wifi počne da zeza, ja brzo palim hotspot na telefonu i prebacujem se sa laptopom na njega. Zaboravim da imam samo 1gb, zapravo i manje jer sam nešto već potrošio, mislim da mi je bilo preostalo nekih 750mb. Ugašene notifikacije na telefonu, počinje nešto da trokira net, pogledam telefon stiglo fazon 4 poruke od Yettel-a, preostalo 100mb u romingu, potrošen sav roming započet paket sa 20mb, potrošeno 80% iz tog paketa, i na kraju potrošeno sve, brzina je smanjena. Da sam bio na MTS ili a1, ne bi ni bilo tih notifikacija ili ih ja svakako ne bih ni video, a imao sam posle još 20 minuta sastanak, odvalili bi me koliko god požele.
Kakvi to,to je od klijenta do klijenta.Meni je Yettel ukrao 17.000 din jer sam potrosio ni manje ni vise nego 17mb u Bugarskoj.Iako nisam bio fizicki presao ili bio blizu granice vec se sama mreza prebacila.Nikakva obavestenja,nista.Na kraju nisu ni hteli da storniraju,pa naplacuju 17mb rominga po cenovniku iz 99’ otprilike pa to dodje 17.000.Najgora mreza od kad su se promenili sa Telenora na “Yetel”
Posto nisam najbolje razumeo ovo oko popusta. 20.12. mi istice ugovor u Yettelu, da bih imao 50% popusta odem u poslovnicu nakon isteka ugovora, zatrazim da predjem u prepaid i nakon prelaska u prepaid aplikacija posle 2 dana ponudi 50% popusta za postpaid?
Oni su prevaranti,nude cene ugovora od 6000-7000 kao u pola cene a na kraju to dodje 3500-4000 dinara koje inace vec nude A1 i MTS,maksimalni paketi su u tom cenovnom rangu.Nego ovi i Yettela idu logikom 50% kao da dobijas nesto sto ne mozes da propustis,a u stvari je kod MTS-a taj isti paket,neograniceni 6 meseci dzabe,6 meseci 2024 dinara i posle 12 meseci se placa puna cena ugovora od 3200 dinara.To je neogranicen paket,sa svim.A to Yettel nudi za 6000 ili 7000 ako ne uzmes kad je u pola cene.U A1 je 3999 Neo (neogranicen paket)

Nazad
Vrh Dno