Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Sve razumem. Kažem da popuste koje dobijamo ništa ne znače. U praksi potpuno neupotrebljivi. A te popuste dobijamo od yettela i ne treba da me zanima kakvi su uslovi itd. Ako dobijem 30% želim da iskoristim 30% a ne 5%.

Mislim da se džaba blamiraju sa takvim nazovi popustima. Izazvaće više negativnih nego pozitivnih reakcija. A to ko daje popuste, pa izvinite yetel daje popust kad ogrebete srećku petkom

^ to je dogovoreno, sve što valja u gigatronu uvek je u sok ceni gde ne može da se iskoristi popust. Ja sam od jedno 10 kodova iskoristio samo jedan za eksterno kućište na nvme m.2

Šta uraditi da Yettel prestane da šalje dosadne sms poruke sa promocijama, te zelene staze, te satić, te uštedi 50%, bla bla... U tim porukama ne piše nikakav kod za odjavu, a nisam se nigde prijavio za to smaranje. Da li moze preko call centra ili na neki drugi način?

^ jedino da pozoveš call centar ili pošalješ e-mail. Odjavni kod nema, stvarno si u pravu da smaraju sa tim glupostima

^ od yettela dobiješ kod koji ima dogovora sa određenim radnjama, ali pravila korišćenja određuju radnje a ne yettel. Šta je od robe već na nekoj akciji mislim da nije moguće iskoristiti kod.

Pa onda ne moras da koristis, ni popuste ni mrezu. A u Planeti ce te opet zavrnuti za iznos popusta ili rok trajanja (jos pre 10 godina su imali akcije tipa samo vikend 20-30% ono dodje ponedeljak veci popust nego sto je bio za vikend; ili popusti vazi za sve osim nove kolekcije a onda oznace modele od pre 4-5 godina kao "novu kolekciju"). Isto i sad online

Pa onda ne moras da koristis, ni popuste ni mrezu. A u Planeti ce te opet zavrnuti za iznos popusta ili rok trajanja (jos pre 10 godina su imali akcije tipa samo vikend 20-30% ono dodje ponedeljak veci popust nego sto je bio za vikend; ili popusti vazi za sve osim nove kolekcije a onda oznace modele od pre 4-5 godina kao "novu kolekciju"). Isto i sad online
Iskren da budem ovo je prvi put da sam iskoristio kod ali svaki put proveravam kodove ako slučajno ispadne nešto povoljno.
Za Planetu se slažemo

Šta uraditi da Yettel prestane da šalje dosadne sms poruke sa promocijama, te zelene staze, te satić, te uštedi 50%, bla bla... U tim porukama ne piše nikakav kod za odjavu, a nisam se nigde prijavio za to smaranje. Da li moze preko call centra ili na neki drugi način?
Mislim da može, treba u Yettel aplikaciji da se isključi dozvola za obradu podataka, tj. privatnost podataka.
Ili eventualno one 'push' notifikacije da se isključe, takođe u aplikaciji.

Vezano za "pouste". Ok za popuste kod trecih prodavaca, ali i popusti za dodatnu opremu kod jetela su "poskupeli". Ranije je bio popust 500 din za sve, i 1000 za originalnu opremu poznatih brendova. Sad sve to ali za opremu vrednosti preko 3000/6000 dinara.

Ne znam, meni nije u redu ni ovo sa "trečim" prodavcima. Kao ogrebete 30% popusta, a onda odete tamo i vidite da vam je isto kao da niste ogrebali.
Nije mi jasna ta politika yetela. Niko sigirno nije uzeo njihov postpaid zbog tih popusta, a sa druge strane mogu da izazovu bes korisnika, prave ih budalama

Koliko obično prođe vremena od kad se u aplikaciji prijavi za prelazak sa prepadi na postoaid sa 50% popusta pa do realizacije? Juče sam se prijavio i još uvek ništa.

trećeg dana posle 9h se učitava promo 50 % nakon što je broj puna dva dana na pripejd dopuni.

a ako ti se promo 50 % već pojavio u aplikaciji odeš u bilo koji jetel i potpišeš ugovor za 50 % na bilo koji Total paket.
Ako ga naručiš preko aplijacije biće sporo dok ti ugovor dođe poštom ( do 3 radna dana dok ti dođe i još bar 2 da im se vrati )

Pozdrav svima,
Da li prilikom obnove postpejd ugovora sa popustom 50% i dalje postoji ono da se poslednji mesec placa full pretplata ako se zakasni sa obnovom?

Ugovor i promocija isticu 10.maja, danas je 28.april.

Zavisi kako racunas. Mesec u kome si zapoceo koriscenje broja ti se racuna kao 1. Mesec u kome imas popust. Ugovornu obavezu mozes obnoviti i pre isteka 24. meseca. Ako zakasnis, pa je obnovis 25. smanjice se pretplata , bitno je da ne prodje ceo 25. Mesec. U tvom slucaju vec sada treba da trazis obnovu.

Znaci ovaj april mesec je 24. mesec i njegova pretplata je jos uvek na popustu. Maj je 25. mesec i ako ne obnovim u toku njega on se obracunava bez popusta.

Dakle, maj je u ovom slucaju "bezbedan" za obnovu. Ako dobro razmisljam.

Kada istekne ugovor 10. maja automatski ukidaju popust i tih prvih 10 dana maja iako su bili pod ugovorom računaju punu cenu pretplate. Nije kao kod, na primer, telekoma gde bi se obračunavala povlascena cena pod UO za tih prvih 10 dana, pa puna za ostatak meseca. Znaci bitno je samo obnoviti pre 10. maja, da racun za maj ne bi bio uvecan znacajno.

Znaci sve je na vreme :). Jos da vidim da li i dalje odobravaju.. mislim da ga koristim vec 10ak godina.

Znaci ovaj april mesec je 24. mesec i njegova pretplata je jos uvek na popustu. Maj je 25. mesec i ako ne obnovim u toku njega on se obracunava bez popusta.

Dakle, maj je u ovom slucaju "bezbedan" za obnovu. Ako dobro razmisljam.
Tako je..

Da li taj popust od 50% moze i za Go pakete? Meni bi najvise odgovarao Go data i za kevu verovatno start+ mozda cak i najmanji, start?

Pre mesec i po ćerka potpisala Go data sa 50% popusta (oko 900 dinara)

… Go Data je sasvim solidan paket za nešto manje od 900 dinara, naravno uz 50%… 15 redovnih GB i minuti se prenose, iskreno ne vidim ništa konkurentno kod drugih… sem onih 5o% na MTS O12, koju izgleda da nerado daju…

Od trenutka dobijanja ponude -50% na pretplatu za prelazak sa pripejda, koliko vremena sme da prodje do potpisivanja ugovora?

Nazad
Vrh Dno