Ocigledno ne razumesSve razumem.
A te popuste dobijamo od yettela i ne treba da me zanima kakvi su uslovi itd.
Koliko znam imam potpisan ugovor sa yetteleom a ne sa drugim radnjama. Yettel je taj koji daje popuste odnosno kodove.Ocigledno ne razumes
Pa ne znas, Yettel ti daje aplikaciju gde "grebes" tudje popuste i nista viseKoliko znam imam potpisan ugovor sa yetteleom a ne sa drugim radnjama. Yettel je taj koji daje popuste odnosno kodove.
I to predstavlja kao nešto svoje kao neku svoju pogodnost ili prednost a to baš i nije.Pa ne znas, Yettel ti daje aplikaciju gde "grebes" tudje popuste i nista vise
Iskren da budem ovo je prvi put da sam iskoristio kod ali svaki put proveravam kodove ako slučajno ispadne nešto povoljno.Pa onda ne moras da koristis, ni popuste ni mrezu. A u Planeti ce te opet zavrnuti za iznos popusta ili rok trajanja (jos pre 10 godina su imali akcije tipa samo vikend 20-30% ono dodje ponedeljak veci popust nego sto je bio za vikend; ili popusti vazi za sve osim nove kolekcije a onda oznace modele od pre 4-5 godina kao "novu kolekciju"). Isto i sad online
Mislim da može, treba u Yettel aplikaciji da se isključi dozvola za obradu podataka, tj. privatnost podataka.Šta uraditi da Yettel prestane da šalje dosadne sms poruke sa promocijama, te zelene staze, te satić, te uštedi 50%, bla bla... U tim porukama ne piše nikakav kod za odjavu, a nisam se nigde prijavio za to smaranje. Da li moze preko call centra ili na neki drugi način?
Tako je..Znaci ovaj april mesec je 24. mesec i njegova pretplata je jos uvek na popustu. Maj je 25. mesec i ako ne obnovim u toku njega on se obracunava bez popusta.
Dakle, maj je u ovom slucaju "bezbedan" za obnovu. Ako dobro razmisljam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari