pajica123
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2011
- Poena
- 345
davali su cak i malo veci popust na total data, a dobija se bas svasta.
hbo, deezer, bookmate i net za ostale aplikacije. net za zapadni balkan i 2gb za evropu
За 1600 дин мтс нуди неограничене позиве, поруке и 25ТВ интернета 24 месеци, макар је тренутно тако.Ovo je moglo samo da se sanja do pre godinu dana,da za ove pare imati pored free minuta i poruka 40gb neta..Ne moze da im prismrdi niko.. 😀
Jos samo da vrate kvalitet interneta,brzinu i top.
Meni na primer znaci HBO i Deezer, plus kod mene kad idem na vikendicu Yettel pun signal sa 4g dok ostali operateri su mrtvi ili jedva ima. Lepo spojim telefon na BT zvucnik i pustim Deezer i pecem roštilj 😀Dobra je ta mts ponuda kome ne treba hbo, deezer ili bookmate 😁
Bas te tri mi znace, ovo za drustvene mreze i ne koristimDobra je ta mts ponuda kome ne treba hbo, deezer ili bookmate 😁
a i to zavisi od lokacije.. bar mi je upload brzi od kucnog neta 😁 (mts vdsl, 50/4mbps(ne moze brze zbog lose linije))Negde bitter sweet osecaj,imam 100gb, sve te aplikacije i to za 1800din a internet nigde ne prelazi 20-30/xx . Bas jadno.
Vidi ovde, to su univerzalni kodovi https://supertechcity.com/how-to-activate-deactivate-call-forwarding-call/Da li neko zna koji su kodovi za (selektivno) divertovanje poziva u Yettel-u?
![]()
How To Forward Unanswered Calls on the iPhone
Usually, when you’re not in a position to answer a call, it is automatically forwarded to voicemail. That’s great if that setup works for you but what ifwww.alphr.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari