YG11932092Ako neki kolega ima kod za Gigatron bio bih zahvalan da podeli 🙃
Otkud ponuda? Isao u poslovnicu ili pokrenuo prenos broja?Pozdrav drustvo, zvali su me iz yettela,
Nude mi
Go Data
sa 10GB i 250 minuta za 800
Prenos Broja, odnosno napisao sam im da cu preci na mts onu ponudu putem vibera i poslao im putem kontakt forme. Ali za ovaj broj mi igra vise cena nego neki saobracaj pa i odgovara u sustini po ovim uslovima.Otkud ponuda? Isao u poslovnicu ili pokrenuo prenos broja?
Jel neko dobio telefon na Yettel svaki dan?
Nema, to su te "grebalice", ali ne nadaj se da ćeš dobiti telefon - to se desi jednoj od hiljadu (i više) osoba.Jel ima jos neko ove grebalice osim ovih?
Sve zavisi kakav model telefona želiš. Ima telefona da se uzmu i uz jeftnije pakete. Ako uzmeš neke od najjeftnijih telefona (ako ti ne treba neki dobar telefon, već samo za poruke i pozive), uz vaučer za reciklažu telefon izađe povoljno (tipa neki telefon od 14000 dinara može da se kupi za 4000 uz vaučer za reciklažu), ali problem je da su paketi u toj situaciji u Yettelu dosta siromašniji od sličnih paketa u ostalim mrežama za istu cenu.U dve poslovnice mi nude samo Total 12 i plus mob to mi dodje skupo skoro 3. Razmišljam da odem u MTS na O8.
Za mob u grebalici me ne zanima samo pitam onako. Moto već imam , nije loš, ali nussm bas odusevljen nekim stvarima. Drugi od iste marke mi ne treba.Nema, to su te "grebalice", ali ne nadaj se da ćeš dobiti telefon - to se desi jednoj od hiljadu (i više) osoba.
Sve zavisi kakav model telefona želiš. Ima telefona da se uzmu i uz jeftnije pakete. Ako uzmeš neke od najjeftnijih telefona (ako ti ne treba neki dobar telefon, već samo za poruke i pozive), uz vaučer za reciklažu telefon izađe povoljno (tipa neki telefon od 14000 dinara može da se kupi za 4000 uz vaučer za reciklažu), ali problem je da su paketi u toj situaciji u Yettelu dosta siromašniji od sličnih paketa u ostalim mrežama za istu cenu.
Druga situacija je ako želiš dobar telefon; tad im traži 50% na paket koji želiš, a telefon kupi negde sa strane u nekoj radnji, jer se u većini situacija to više isplati.
kod nje izbacuje samo taj paket i DATA paket i ništa višeZar nema opcije ispod da se prikazu ostale tarife? Kad se odabere ta opcija moguce je izabrati bilo koji paket sa 50% popusta
Gleda se naspram potrosnje. Sto se vise kredita i promocija uplacuje, veci je i eventualni paket za prelazak na postpaid.kod nje izbacuje samo taj paket i DATA paket i ništa više
Do sada niko nije prijavio da je dobio neke bitne, vanstandardne, pogodnosti za internet pakete.Jel se i za internet pakete podnosi zahtev za prelazak kod drugog operatera pa nude neke pogodnosti?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari