Ocigledno neki bag je bio radi grebanje malopre proverio.Sta je ovo plavi petak za tri dana???
Prosao sam pored poslovnice ima 50 ljudi mrzi me da cekam da pitam, kolko je ovo provereno?
Ja sam koristio u Junu, a mislim da imaš i na sajtu objašnjenje.Prosao sam pored poslovnice ima 50 ljudi mrzi me da cekam da pitam, kolko je ovo provereno?
Sad cekas kurira da donese pa da vrati . Budi sretan ako zavrsis do NG.Da li je neko preko Moj Telenor aplikacije prebacivao broj sa pre na postpaid? Juče sam sve popunio i mislio sam da automatski sve radi jer je broj registrovan na mene, da ide ona SMS sa potrebnim odgovorom DA i to je to. Sad imam kao da pratim neki status u njihovom web shopu, kolko to sve traje?
Sada sam zvao korisnicki servis, vauceri ne mogu da se sabiraju, 1 vaucer moze da se koristi samo za kupovinu 1 uredjaja 😞Ja sam koristio u Junu, a mislim da imaš i na sajtu objašnjenje.
Zato sto su lopovi koji krse zakon. Paketi koji imaju neogranicene pozive mogu da zovu bilo koji broj koji nije skuplji od standrardnog poziva pod istim uslovima. Apsurd je veci sto naplacaju i pozive prema besplatnim brojevima po nekim cenama za specijalne brojeve.Ja ne kontam sto i dalje ovako papreno naplacuju (zasto i uopste) pozivanje sbb-a korisnickog centra,3 poziva skoro 600rsd
Mislis Ta iz call centra XD, ona je rekla moram da pitam sacekao sam 20 sekundi ,dosla je i rekla ne mozeTi si lepo pitao vaučer iz plavog petka i vaučer za reciklažu . To može da se sabira. Ne mogu dva iz reciklaže. Pročitaj post iznad tvog. Nije te dobro razumeo taj iz kol centra. Uostalom, pitaj u poslovnici
Uvek je bolje uzimati bez telefona. Tako možeš da ostvariš 50% popusta na paket ili pozivom call centra ili, ako neće da ti tako daju, prelaskom na pripejd. Sa tim popustom, najjeftiniji paketi sa neograničenim minutima su:Postoji li trenutno neka dobra ponuda u Telenor u za neki postpaid paket sa neograničeno minuta sa ili bez telefona? Upravo mi je istekao ugovor kod njih, ne znam da li da produžujem ili da vidim nesto kod A1, čini mise da su nešto povoljniji od Telenora.
Hvala 😊
Nekim čudom, danas (subota!) mi je stigo ugovor brzom poštom i potpisao. Sad čekam prebacivanje.Sad cekas kurira da donese pa da vrati . Budi sretan ako zavrsis do NG.
Hvala.Jeste izvodljivo…
Nudi, ALI ne kao pre, isto me trenutno izlazi kao i ponuda na sajtu, kao i da nemam 50% jer je paket već spušten.Drugaru istice ugovor u mts-u sredinom januara.Razmislja da prebaci broj u telenor.
Da li jos uvek vazi ona varijanta da podnese zahtev da iz mts-a gde je postpaid prebaci broj u telenor na prepaid pa mu se onda posle par dana pojavi u sistemu 50 posto popusta na paket?
I onda izabere neki total 5 ili total 12 paket sa 50 posto popusta.
Da li je to jos uvek izvodljivo ili ne?
Ako ima neko proverenu informaciju zamolio bih za detalje da li moze ili ne.
Neko možda?Pozdrav, da li neko od vas ima kupon plavi petak za planetu sport a da mu ne treba? Može i na PM
I ja sam za tu varijantu.Uvek je bolje uzimati bez telefona. Tako možeš da ostvariš 50% popusta na paket ili pozivom call centra ili, ako neće da ti tako daju, prelaskom na pripejd. Sa tim popustom, najjeftiniji paketi sa neograničenim minutima su:
Cene su sa e-računom date. Bez e-računa su 50 dinara veće
- 1025 dinara - Total 2 (2GB, neograničeni minuti i poruke i jedna aplikacija),
- 1125 dinara - Total 5 (5GB, neograničeni minuti i poruke i dve aplikacije, novogodišnja promocija: u prvih 6 meseci - umesto 5GB dobija se 35GB po punoj brzini, mesečno, a nakon toga pretplatnik može nastaviti korišćenje interneta po smanjenoj brzini do 2Mbps).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari