Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Da li se vaucer iz moj telenor aplikacije( plavi petak) i vaucer za reciklazu mogu sabirati?

Da li je neko preko Moj Telenor aplikacije prebacivao broj sa pre na postpaid? Juče sam sve popunio i mislio sam da automatski sve radi jer je broj registrovan na mene, da ide ona SMS sa potrebnim odgovorom DA i to je to. Sad imam kao da pratim neki status u njihovom web shopu, kolko to sve traje?

Da li je neko preko Moj Telenor aplikacije prebacivao broj sa pre na postpaid? Juče sam sve popunio i mislio sam da automatski sve radi jer je broj registrovan na mene, da ide ona SMS sa potrebnim odgovorom DA i to je to. Sad imam kao da pratim neki status u njihovom web shopu, kolko to sve traje?
Sad cekas kurira da donese pa da vrati . Budi sretan ako zavrsis do NG.

Postoji li trenutno neka dobra ponuda u Telenor u za neki postpaid paket sa neograničeno minuta sa ili bez telefona? Upravo mi je istekao ugovor kod njih, ne znam da li da produžujem ili da vidim nesto kod A1, čini mise da su nešto povoljniji od Telenora.
Hvala 😊

Ne znam da li ste videli, ali u Telenoru do nove godine veliko snizenje na uredjaje za reciklazu, ja imam neki calov wiko smartphone i dobio sam 20 HILJADA dinara popusta na telefon i jos sam imao srece dobio sam 10 hiljada popusta na plavi petak, 30 hiljada dinara popusta na uredjaj stim sto mora Total ili jaci paket. Pozdrav.

Ti si lepo pitao vaučer iz plavog petka i vaučer za reciklažu . To može da se sabira. Ne mogu dva iz reciklaže. Pročitaj post iznad tvog. Nije te dobro razumeo taj iz kol centra. Uostalom, pitaj u poslovnici

Ja ne kontam sto i dalje ovako papreno naplacuju (zasto i uopste) pozivanje sbb-a korisnickog centra,3 poziva skoro 600rsd
Zato sto su lopovi koji krse zakon. Paketi koji imaju neogranicene pozive mogu da zovu bilo koji broj koji nije skuplji od standrardnog poziva pod istim uslovima. Apsurd je veci sto naplacaju i pozive prema besplatnim brojevima po nekim cenama za specijalne brojeve.

TELENOR NAS DERE NA TAKSI POZIVIMA

Ti si lepo pitao vaučer iz plavog petka i vaučer za reciklažu . To može da se sabira. Ne mogu dva iz reciklaže. Pročitaj post iznad tvog. Nije te dobro razumeo taj iz kol centra. Uostalom, pitaj u poslovnici
Mislis Ta iz call centra XD, ona je rekla moram da pitam sacekao sam 20 sekundi ,dosla je i rekla ne moze

Postoji li trenutno neka dobra ponuda u Telenor u za neki postpaid paket sa neograničeno minuta sa ili bez telefona? Upravo mi je istekao ugovor kod njih, ne znam da li da produžujem ili da vidim nesto kod A1, čini mise da su nešto povoljniji od Telenora.
Hvala 😊
Uvek je bolje uzimati bez telefona. Tako možeš da ostvariš 50% popusta na paket ili pozivom call centra ili, ako neće da ti tako daju, prelaskom na pripejd. Sa tim popustom, najjeftiniji paketi sa neograničenim minutima su:
  • 1025 dinara - Total 2 (2GB, neograničeni minuti i poruke i jedna aplikacija),
  • 1125 dinara - Total 5 (5GB, neograničeni minuti i poruke i dve aplikacije, novogodišnja promocija: u prvih 6 meseci - umesto 5GB dobija se 35GB po punoj brzini, mesečno, a nakon toga pretplatnik može nastaviti korišćenje interneta po smanjenoj brzini do 2Mbps).
Cene su sa e-računom date. Bez e-računa su 50 dinara veće.

Drugaru istice ugovor u mts-u sredinom januara.Razmislja da prebaci broj u telenor.
Da li jos uvek vazi ona varijanta da podnese zahtev da iz mts-a gde je postpaid prebaci broj u telenor na prepaid pa mu se onda posle par dana pojavi u sistemu 50 posto popusta na paket?
I onda izabere neki total 5 ili total 12 paket sa 50 posto popusta.
Da li je to jos uvek izvodljivo ili ne?
Ako ima neko proverenu informaciju zamolio bih za detalje da li moze ili ne.

Jeste izvodljivo…

Cekas da kurir vrati u telenor prvo . Racunaj pre utorka nista, verovatno.

23eg istekao ugovor i tog dana sam presao na prepaid. 24og poziv od Telenora i na keca dali 5p%

Trebalo bi da im stigne obaveštenje da si preuzeo pošiljku i tad aktiviraju paket pod uslovom da neko iz te službe radi danas

Drugaru istice ugovor u mts-u sredinom januara.Razmislja da prebaci broj u telenor.
Da li jos uvek vazi ona varijanta da podnese zahtev da iz mts-a gde je postpaid prebaci broj u telenor na prepaid pa mu se onda posle par dana pojavi u sistemu 50 posto popusta na paket?
I onda izabere neki total 5 ili total 12 paket sa 50 posto popusta.
Da li je to jos uvek izvodljivo ili ne?
Ako ima neko proverenu informaciju zamolio bih za detalje da li moze ili ne.
Nudi, ALI ne kao pre, isto me trenutno izlazi kao i ponuda na sajtu, kao i da nemam 50% jer je paket već spušten.
Sada je ponuda ograničena samo na jedan paket koji možeš da izabereš a ne koji ti želiš, moguće da nudi po principu uplate kredita (ako su veće uplate nudi i skuplji paket). Konkretno imam opciju samo za Total Data i košta 3000 din sa 50% popusta (isto kao što je i na sajtu gde je takođe snižen 50%). Ne postoji opcija za Total 2 ili neki drugi paket, samo za onaj koji ti nudi app i to i oni vide u sistemu.

Uvek je bolje uzimati bez telefona. Tako možeš da ostvariš 50% popusta na paket ili pozivom call centra ili, ako neće da ti tako daju, prelaskom na pripejd. Sa tim popustom, najjeftiniji paketi sa neograničenim minutima su:
  • 1025 dinara - Total 2 (2GB, neograničeni minuti i poruke i jedna aplikacija),
  • 1125 dinara - Total 5 (5GB, neograničeni minuti i poruke i dve aplikacije, novogodišnja promocija: u prvih 6 meseci - umesto 5GB dobija se 35GB po punoj brzini, mesečno, a nakon toga pretplatnik može nastaviti korišćenje interneta po smanjenoj brzini do 2Mbps).
Cene su sa e-računom date. Bez e-računa su 50 dinara veće
I ja sam za tu varijantu.
Ali u trenutnoj situaciji je bolje uzeti telefon u Telenoru (ako ti treba tel) sa popustom uz paket Total 12 + reciklaža izađe tel dosta jeftinije ili isto kao da ga kupiš u radnji (oglase, kp ne računam).
Dakle ako ti telefon ne treba, bolje je uzeti sa 50% na pretplatu.
To za pripejd može da bude ali ne mora da znači. Uvek ćeš dobiti ponudu ( nakon 48h) ako prebaciš broj iz druge mreže, sve ostalo je lutrija.

Poslednja izmena:
Iz call centra su rekli da imaju neke radove na sistemu do 18.-og januara i da nisu u stanju da ponude 50%. Kapiram da nemaju blagu predstavu o cemu pricaju. Cimao sam ih i preko Instagrama pre 5 dana ali me jos uvek nisu kontaktirali.

Nazad
Vrh Dno