Zato sam te i pitao šta ti piše u ugovoru. Ako stoji (kao kod mene) da imaš 50% popusta i da se to ne menja ukoliko promeniš paket, zabole te za njihove greške. Sa tim pred njih i ćao. Da li je nešto moglo u sistemu ili nije, to nije tvoja stvar. Bitno je da bilo koji paket da si uzeo, mora da se obračuna 50% popusta.Poenta priče je da sam sa tarifnog paketa koji je imao servisnu promociju prešao na drugi paket tj. prodavac je to odradio na kompu u poslovnici dok smo pričali da bi odmah nakon što smo skontali da će novi paket biti skuplji i bez dodatnih aplikacija koje koristim, uradio vraćanje na taj paket sa servisnom promocijom, i taj trenutak stručnjaci u telenoru video kao ključan jer nije smeo da me vrati na stari servisni paket jer on nije više bio aktuelan. To se sve dešava 2019. godine da bi posle više od godinu ipo dana sistem prepoznao grešku i ukinuo mi tu servisnu promociju. Prodavac me ubeđuje da sam greškom sve ovo vreme imao taj popust, ako bih dalje insistirao doveo bi u problem tog prodavca sa kojim imam korektnu saradnju. Svakako za 3 meseca mi ističe ugovorena obaveza pa ću razmisliti da li ću i dalje biti u Telenoru posle ove svinjarije. Ukoliko mi budu ponudili neku ozbiljnu servisnu promociju i kompenzuju ovo nezadovoljstvo možda i ostanem kod njih.
Da, ovo je trenutno aktuelna promocija za sve koji obnove ugovor ili sklope novi: dodatni popust na Total Data i Total Data+ pakete.Da li su ovo redovne cene paketa sa telefonom?Izlazi mi u aplikaciji ponuda za obnovu ugovora.Pogledajte prilog 308989Pogledajte prilog 308990
15 dana pre isteka UO, kontaktiraj ih (najbolje preko Twittera) i pitaj za novu UO sa 50% popusta.Pozdrav, ugovor za Total 2 paket mi ističe krajem jula. Trenutno imam 50% popusta na račun. Da li daju 50% popusta na total 5 (ili go data+) produzavanjem ugovora ili mora nekakva gimnastika sa njima (tipa prelazak na pripejd, odlazak kod drugog provajdera) itd...Molim za savet
Uj, pa to nikako nije dobro, jer taj broj koristi tinejdžer kog baš briga da svaki čas proverava stanje preostalih minuta. Izgleda sam se za**bo što sam ga prebacio na postpaid. Videćemo.@omtw
Naravno da ne, nakon potrošenih minuta ide naplata po cenovniku.
Cenovnik:
Pogledajte prilog 309070
Za tinejdzere A1 prepaid ili Globaltel. Za pristojne novce pristojno saobracaja dobiju.Uj, pa to nikako nije dobro, jer taj broj koristi tinejdžer kog baš briga da svaki čas proverava stanje preostalih minuta. Izgleda sam se za**bo što sam ga prebacio na postpaid. Videćemo.
Hava u svakom slučaju.
Deluje da jeste sa Snapdragon-om. https://www.sammobile.com/news/samsung-galaxy-s20-fe-4g-snapdragon-865-launched-website/Jel su ovo dobili Snapdragon verziju u Telenor-u ili?
Pogledajte prilog 309079
Na toj tarifi ne važi popust od 50%.Imao si GoSmart tarifu, gde se sve blokira kad se potrosi, nema prekoracenja racuna, jedino sto ima samo 50min, neograniceno u Telenoru i 5gb interneta mesecno..
Ovde A1 (samim tim i Globaltel) nisu bili opcija zbog lošeg signala na nekim ključnim lokacijama na kojima dete boravi.Za tinejdzere A1 prepaid ili Globaltel. Za pristojne novce pristojno saobracaja dobiju.
A1 prepaid je dobar sto imaju za chat aplikacije dodatan net (lose je sto to ne ukljucuje tiktok), ali za 600 dinara imaju 200 minuta ili sms, neogranicene pozive u A1 (paralelno), 10GB za chat i facebook, dodatno 10GB za instagram i 3GB za ostali internet, a za 100 dinara dodatno se moze dokupiti jos 3GB tako da za 700 dinara imas 6+10+10GB i 200 minuta/sms bez bojazni da ce da potrosi vise.
Za tinejdžere i starije osobe najbolji paket je A1 sigurica (hibridni paket). Problem je samo što A1 mreža nema svuda dobar signal.Za tinejdzere A1 prepaid ili Globaltel. Za pristojne novce pristojno saobracaja dobiju.
A1 prepaid je dobar sto imaju za chat aplikacije dodatan net (lose je sto to ne ukljucuje tiktok), ali za 600 dinara imaju 200 minuta ili sms, neogranicene pozive u A1 (paralelno), 10GB za chat i facebook, dodatno 10GB za instagram i 3GB za ostali internet, a za 100 dinara dodatno se moze dokupiti jos 3GB tako da za 700 dinara imas 6+10+10GB i 200 minuta/sms bez bojazni da ce da potrosi vise.
Za starije možda i sa roditeljske i ekonomske strane, ali ja kao tinejdžer tvrdim da 400 mb i 2000 dinara kredita apsolutno nije dovoljno za potrebe prosečnog tinejdžera. In tarifa je taman, jos da ima smsove i bila bi savrsena tarifa za tinejdzere i mlađe generalno, samo se zabrani prekoračenje saobraćaja ako je do toga... Ali da ne skrećemo temu pošto nije tema za A1Za tinejdžere i starije osobe najbolji paket je A1 sigurica (hibridni paket). Problem je samo što A1 mreža nema svuda dobar signal.
Vidim, ranije nije bilo pa sam zato i rekao ne moraš odmah da se ljutiš. Moja greška.Ne kontam dal' se sprdaš sa nama ili si samo neinformisan...
Pogledajte prilog 310062
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari