Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Dok se oni ne odreknu nas[emoji23][emoji23][emoji23]. Taman sam investirao u Chromecast ultra tako da bi me bas sjebali da ga ukinu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koliko otprilike MB se potroši na gledanje 1 epizode od ~40min putem HBO Go dodatka?
Čisto da vidim za mesec dana i onih 10GB koliko mogu da pogledam.
Ako si na WiFi-ju možeš da gledaš koliko god hoćeš. Ja sam Telenor HBO Go aktivirao i na telefonu i na Android TV boxu. 99% gledam HBO Go preko boxa koji je na Sbb internetu.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Kako misliš koliko god? Uz aktiviran HBO GO na Telenor postoejd, nisam ograničen na 10gb mesečno? Ja sam mislio da i kada pristupim putem wifi, oni prate potrošnju naloga i posle 10gb blokiraju. Znači tih 10gb se odnosi samo na taj dodatni mobilni internet, a ja putem wifi na mesečnom nivou mogu koliko hoću preko istog tog naloga?

Naravno,gledas do mile volje preko WiFi.

Super, hvala za info. Nisam do sada koristio pa ne znam kako ide. Definitivno jedan od najboljih dodataka kod Telenora.

Obnovio danas na -50% total 4 bez ikakvoh problema, poslao poruku na tviter, zvali i to je to. Treci ugovor na -50 zaredom.

Pozitivna stvar je sto je samo prakticno aneks ugovora od pre 6 godina a u njemu stoji da mogu da menjam paket bez gubitka promocije :) ako zatreba nekad...

Kako misliš koliko god? Uz aktiviran HBO GO na Telenor postoejd, nisam ograničen na 10gb mesečno? Ja sam mislio da i kada pristupim putem wifi, oni prate potrošnju naloga i posle 10gb blokiraju. Znači tih 10gb se odnosi samo na taj dodatni mobilni internet, a ja putem wifi na mesečnom nivou mogu koliko hoću preko istog tog naloga?
Nisi ograničen, preko wifi-ja možeš da gledaš koliko ti duša ište.
Tih 10 giga je samo ako gledaš preko mobilnog interneta, prvo ti skida internet sa dodatka pa kada potrošiš tih 10 giga onda nastavlja da ti troši standardne gigabajte. Definitivno najbolji dodatak.

Obnovio danas na -50% total 4 bez ikakvoh problema, poslao poruku na tviter, zvali i to je to. Treci ugovor na -50 zaredom.

Pozitivna stvar je sto je samo prakticno aneks ugovora od pre 6 godina a u njemu stoji da mogu da menjam paket bez gubitka promocije :) ako zatreba nekad...

Da li je uslov bio da pređeš na total 4 sa paketa koji si imao?

Da, nema zadrzavanja starog paketa sem ukoliko mi ne odgovara da mi istekne ugovor i da nastavim stari paket po full ceni

Radi li uopšte nekom NBA league pass? Gledao sam par utakmica ranije, evo sad probao, neće. Jel važi uopšte ovo u plejofu?

Capture još uvek radi, koliko vidim? I dalje imam 102 GB.

Radi li uopšte nekom NBA league pass? Gledao sam par utakmica ranije, evo sad probao, neće. Jel važi uopšte ovo u plejofu?
Radi. Ako ti ne radi, izloguj se iz aplikacije, pa je uninstaliraj. Resetuj telefon pa instaliraj NBA iz playstore-a, kopiraj kod iz Moj Telenor aplikacije pa u NBA idi na login preko Telenora, upiši svoj broj telefona i kod, a email ideš isti sa kojim si se i prvi put logovao.

Radi. Ako ti ne radi, izloguj se iz aplikacije, pa je uninstaliraj. Resetuj telefon pa instaliraj NBA iz playstore-a, kopiraj kod iz Moj Telenor aplikacije pa u NBA idi na login preko Telenora, upiši svoj broj telefona i kod, a email ideš isti sa kojim si se i prvi put logovao.

Probaću hvala.

Meni posle pretnje odlaska ponudili isto 50%. Da li je i tebi cena 1275 ili 1000? Meni nije jasno zasto mi je 1275 kad nisam uzeo telefon.

Za mesec dana mi istice ugovor imam Prenesi Play+S paket i plus sam imao popust neki 200 dinara kao ta promocija ide samo kod odredjenih koji sklope ugovor...inace zvali su me preko telefona itd. mozda su me i zeznuli al nije bitno...na kraju dobro me je sluzio ovaj paket (700 kinte racun). Medjutim sada planiram da uzmem i telefon uz ugovor, e sada sve sam pregledao ponude i dosao sam do zakljucka da nisu normalni koliko skupe pakete imaju a da pritom mozes da uzmes neku ciglu od telefona i da placas 2000/2500 dinara mesecno.

Merkam honor 10 lite, gledao sam u Vipu oko 2000 bi mi bilo mesecno sto mi je super(Intarifa), jer mi najvise trebaju mb zbog posla. E sada malo mi je cimanje to prenos broja itd. mada ovi u telenoru i nemaju taj telefon u ponudi sto je glupost nevidjena.

Šta mislite, da li bi mi se isplatilo u ovom slučaju prelazak u vip...jedino ako ovi u telenoru ne daju opet nešto dodatno?

Pogledaj pocophone uz in tarifu u vipu. Oko 2500 je al dobijes mnogo bolji telefon.
Ili eventualno mi a2 koji uz in tarifu izadje 1950 mesecno.

Poslednja izmena:
Da li ce telenor imati neku prolecnu promociju (ako se ne varam, bilo je prethodnih godina) za nove korisinike/obnovu ugovora? Nesto poput ove poslednje, sa dodatnim netom i popustom na telefone.

Danas mi je stigao racun i iznosi 1799 dinara???
Do sada je bio 1399...total 2 je u pitanju. Ugovor uz telefon... U cenu je caka?
Propustio sam neko poskupljenje ili sta vec

Poslato sa EML-L29 uz pomoć Tapatoka

Mozes da im zapretis da ces da ih tuzis ako te nisu obavestili.

I obavezno im poruci da menjas operatera, cuces drugu pricu...

Opet se ne uklapa.
Uz telefon na rate je bila pretplata 1399... Valjda sa nekim popustom... I tako je bilo od petka ugovora pa do ovog sada aprilskog racuna... Nekih 5 meseci znaci
Niko me nigde nije upoznao niti obavestio.
Nije mi ovo prvi ugovor kod njih... Ali ranije je bilo kada potpise ugovor sa jednom cenom to vazi do kraja ugovora...
Kako misle sada prvih par meseci po jednoj ceni. Onda poskupljenje i nova cena i tako svaki put.
Kod sbb-a je bio rok 30 dana od promene cene moze da se raskine ugovor bez penala...
Kako stoje stvari ovde?
Plus imam jos jedan paket play 5...pa samo na toj njihovoj promeni moram da placam 2*400 dinara vise. Nismo se tako dogovorili...

Poslato sa EML-L29 uz pomoć Tapatoka

Izvinjavam se ako je o ovome bilo reči ranije, ali pretragom nisam uspeo da pronađem.
Vratih se na Telenor postpaid posle 10 godina. Total 2, 50%. ponudili sa prepaida, ja pristao. Odmah aktiviran E-Račun, dobio 10 gb neta promo dodatka zbog toga. E sad, u tim promocijama piše da ću dobiti još 10 gb u trajanju od 30 dana, ako platim račun na portalu i sačuvam platnu karticu. Od trećeg vidim račun na portalu. Sve podatke za običnu uplatu na račun i da račun nije plaćen. Međutim, opciju za plaćanje još uvek ne vidim. Da li je problem u meni, ili će se to pojaviti nekad u toku meseca. Tamo piše, parafraziram, kad račun stigne u aplikaciju ili portal moj Telenor. Ne znam gde to tačno treba da stigne i kada?

Izvinjavam se ako je o ovome bilo reči ranije, ali pretragom nisam uspeo da pronađem.
Vratih se na Telenor postpaid posle 10 godina. Total 2, 50%. ponudili sa prepaida, ja pristao. Odmah aktiviran E-Račun, dobio 10 gb neta promo dodatka zbog toga. E sad, u tim promocijama piše da ću dobiti još 10 gb u trajanju od 30 dana, ako platim račun na portalu i sačuvam platnu karticu. Od trećeg vidim račun na portalu. Sve podatke za običnu uplatu na račun i da račun nije plaćen. Međutim, opciju za plaćanje još uvek ne vidim. Da li je problem u meni, ili će se to pojaviti nekad u toku meseca. Tamo piše, parafraziram, kad račun stigne u aplikaciju ili portal moj Telenor. Ne znam gde to tačno treba da stigne i kada?

Pa na moj Telenor imas , opciju za plaćanje . ja bar tako platim

Da li ti je već sada ta opcija dostupna? Ja je stvarno nigde ne vidim. Ili gledam na pogrešno mesto. :) Koristim više portal Moj Telenor, ali to je valjda isto kao i aplikacija. Bar po svim ostalim mogućnostima.

Vveć imam aplikaciju od prvog dana i nemam tu opciju. Ono, plaćam online račune i na Vipu i MTS-u, nije baš da toliko nemam pojma, ali jednostavno nemam opcije za plaćanje. Da li moram da čekam neko vreme pošto se radi o prvom računu ili je nešto drugo u pitanju, stvarno ne znam. zato sam na početku i pitao kada se plaćanje pojavljuje.

Na dnu aplikacije je opcija za plaćanje računa. Obično se pojavi drugog ili trećeg u mesecu.

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Trebalo bi da bude kad uđeš u aplikaciju pa skroluješ na dole na samom dnu. Meni se pojavilo plaćanje još u subotu.

Sent from my SM-A505FN using Tapatalk

Imaš na dnu aplikacije i u meniju Račun.
778071a1458b98a578f40555c96f7e5c.jpg
2ae267b435b5d9398991e61429047eb9.jpg

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno