Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Odobravaju popust od 50% onim korisnicima koji pretežno zovu Telenor mrežu, a primaju pozive iz drugih mreža. Gledaju istoriju poziva i načina korišćenja, i prema tome dodeljuju popust.

Imam stari paket prenesi od 1695 dinara sa 25% popusta + telefon, pa plaćam 1200inešto.
Ističe mi ugovor i uzeo bih sad paket bez telefona. Imam u vidu Play + 20 od 1795 dinara.

Želim taj paket sa 50%, ima li iskustava da je neko dobio i mojoj situaciji, dakle ne da produži stari ugovor na stari paket već popust na drugi, novi paket?
Trenutni paket sam dobio na oooooruk, tako što sam zatražio prelaz u VIP :)

Ako ne može nije problem, tu je VIP, isto za 999 dinara :)

Mislim da je još lakše izboksovati 50% na aktuelne pakete...

Sent from my iPhone using Tapatalk

^Znaš kako se kaže: dok jednom ne smrkne, drugom ne osvane... ;-)
Pozdrav

U nasem slucaju nama Telenor korisnica jel ce da smrkne ili svane za tih par dana? ;)
Bar to reci ;)

Poslato sa KIW-L21 uz pomoć Tapatoka

Pa po obicaju ce smrci onima koji ne trose mnogo i hoce najjeftiniji paket, a bice bolje za one koji puno trose, jer ce ih subvencionisati ovi sto sada moraju skuplje da plate...
Mislim... to je mantra svake godine :(

Smrknu ih VIP sa roamingom u paketima :)
Sta reci sem da je kod za stare korisnike VIP neogranicheni pozivi/ sms+ mms i 6GB neta i 1 GB u roamingu = 999 dinara....
A za 20 godina u 063 sam se nervirao da li cje mi dati 50% ili cu morati da pretim raskidom....

Kako ja da dođem do tih 1 GB u romingu, korisnik sam Neo 2 paketa od pre 3 meseca?

Poslato sa RNE-L21 uz pomoć Tapatoka

Nema potrebe, znam odgovor. Bio sam sarkastičan jer nije baš kao što neko ovde napisa da stari korisnici imaju i 6GB neta i 1GB u romingu. To će moći da ostvari možda 4-5 % starih korisnika koji imaju sreće da im baš ovih dana ističu UO.

Nema potrebe, znam odgovor. Bio sam sarkastičan jer nije baš kao što neko ovde napisa da stari korisnici imaju i 6GB neta i 1GB u romingu. To će moći da ostvari možda 4-5 % starih korisnika koji imaju sreće da im baš ovih dana ističu UO.

Ta akcija 3GB zauvek je bila u junu 2016, tako da svima koji su to uzeli sad bas istice ugovor i taman ce iskoristiti i ovih 1GB za roming.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tih 3 GB mi nisu zanimljivi uopšte, s obzirom kako mi radi Vipov internet. Srećom imam službeni broj u Telenoru sa dosta neta pa njega koristim za data saobraćaj. E, ovih 1GB u romingu bi mi bilo interesantno, ali to je samo za nove ugovore, a mi koji smo ranije potpisali - 800 dinara. Toliko o Vipu i njegovoj brizi o starim korisnicima. Što se mene tiče ja ću ovaj jedan ugovor da odrobijam i posle toga pa pa.

Ja tako gledam na telenor samo kad sam otisao od derikoza, da nije bilo vip jos biste imali 500mb neta na osnovnom paketu, a za neogranicene pozive i poruke ne biste culi za vreme svog zivota. :) Pre 2 godine je kod telenora bilo...moras da podnesesh zahtev za prenos broja da ti daju 50% posle 18 godina tada na 063 mrezi ...Reko "vazi". Sada poredim vip i telenor paket...pa ja ne znam sta oni misle....Btw ja ne znam gde ti zivis, ali meni net bolje radi na vip nego telenoru. Vip posle 2 godine je prema meni bolji nego telenor posle 20, Pogledajte vip temu kakve poruke ljudi dobijaju i kakve ponude. btw poslao sam telenoru mail, nesto tipa pre dve godine sam otisao od vas na vip, kakvi su uslovi za povratak, vip mi nudi ovo ovo i ovo...odgovor telenora genericki link ka paketima.

Javite kad bilo kom korisniku daju ono sto sam rekao neogranicheni POZIVI/SMS/MMS 6GB neta u Srbiji i 1 GB u romingu (USA, RUSIJA , TURSKA ukljucene) za 999 dinara

Poslednja izmena:
Tih 3 GB mi nisu zanimljivi uopšte, s obzirom kako mi radi Vipov internet. Srećom imam službeni broj u Telenoru sa dosta neta pa njega koristim za data saobraćaj. E, ovih 1GB u romingu bi mi bilo interesantno, ali to je samo za nove ugovore, a mi koji smo ranije potpisali - 800 dinara. Toliko o Vipu i njegovoj brizi o starim korisnicima. Što se mene tiče ja ću ovaj jedan ugovor da odrobijam i posle toga pa pa.

Bas tako od reci do reci.
Telenorov net je savrsen i radi u bilo kom delu grada uvek je 4 ili 4+ G, dok Vipov ne valja nista stalono ide E, 3G, 4G zavisi gde si, kod Telenorov gde god da si radi kako sam opisao gore.
Ja imam 3GB i ne mogu da ih potrosim nazalost jer im net uzasno radi.
Evo stanje od ovog trenutka a sutra mi je presek stanja, dok na sluzbenoj telenor kartici potrosim 10GB bez problema.
Krenem ja uvek da koristim vip internet ali se posle minut iznerviram jer mi vrati sa 3G na E i ne mozes nista ni da procitas kamo li da pogledas neki video.
Onda ukljucim telenor karticu i uzivam.
6.05.2019 mi istice UO kod Vipa i definitivno i svoj privatni broj prebacujem u Telenor.
Vip jeste da probija granice i spusta standarde, sve je to ok, ali kvalitet im je los, los.
To je moje iskustvo a poklapa se koliko vidim sa tvojim.

Ja iskreno na Vipu nemam toliko problema sa roll-overom koliko mi je download osakaćen. A to nije vezano za lokaciju jer gde god da odem dl mi je slab na Vipu. A često idem u druge gradove, svakodnevno, znaju to neki članovi ovde na forumu.

Dajte budite ozbiljni. Ne znam kakav je generalno 4g na Telenoru (otišao sam pre dve godine posle 15 godina kod njih jer ništa osim 25% pretplate nisam mogao da dobijem a trebao mi je i neki telefon koji je na kraju u vipu bio 100eur jeftiniji + sam dobio 2gb u paketu i 3gb zauvek) ali 4g po Beogradu (a i šire) mi radi odlično. Krećem se uglavnom na relaciji Lion-Banjica-Dorćol-Konjarnik. Nikad nisam video bilo kakav problem. Slao sam svojevremeno i screenshot iz speedtesta.
Da ne grešim dušu, žena ima službeni telenor broj sa dosta neta i ne žali se ali nemojte pričati da vip 4g ne valja ništa.

Niko ne kaze da ne radi nikako, ja moje iskustvo prenosim i to je nazalost tako.
Vip ima ok net van ali u zatvorenom prostoru naprosto ga spusta sa 4g na 3g pa na edge.
Telenor i unutra i napolji drzi 4G ili 4+G, 3G kao da ne postoji u BG bilo koji deo grada, unutra napolje.

Al su se isprsili, svaka čast - digli sa 1,5 na 2 GB za istu cenu.

I ipak su na kraju morali da ponude flat paket za 1000 dinara - rekoh ja da to uvaljivanje aplikacija odbija dosta korisnika.

Poslednja izmena:
I opet nista,jebali ih neograniceni minuti. Ocekivao sam vise neta a ono mucak...

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Imas sad za 3500 din 100GB :)

btw. ovi oprskali Omoriku Totalom :D

Da li će biti moguć prelazak sa play+ paketa na ove nove total? Ja plaćam 1500 play+30 sa 3gb neta a na totalu bih imao 5gb... Nisam uzimao telefon uz ugovor.

Sent from my LG-D838 using Tapatalk

Hahahaha... Da sad vidim da su i Play pakete izmenili...

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Meni su recimo deezer i HBO go odlična stvar, i nešto što mi pravi razliku između ostalih provajdera. Nikad nisam imao problem sa doemtom Telenorovog signala, osim na tastovoj vikendici :D

Nazad
Vrh Dno