balsa
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.02.2003
- Poena
- 645
Kakav ti je net?
100 mbps. Tv na ethernetu. Mislim da nije do toga.
Kakav ti je net?
Imas onaj test u aplikaciji pa proveri100 mbps. Tv na ethernetu. Mislim da nije do toga.![]()
Kakav ti je ovaj coolpad max? Jesi ga uzeo preko telenora?Ja živim u jednom selu kod Lapova i kod mene je telenor od uvek bio i ostao najbolji što se tiče mreže
Послато са Coolpad A8
Uzeo sam ga preko telenora u julu. Za sada sam zadovoljan radi lepoKakav ti je ovaj coolpad max? Jesi ga uzeo preko telenora?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
A jel jedna sim zaključana na telenor ili su obe otkljucane? Uzeo bih preko telenora samo ne znam kakva mu je baterija... Deluje mi slabaUzeo sam ga preko telenora u julu. Za sada sam zadovoljan radi lepo
Послато са Coolpad A8
Izvanjavam se ako mašim temu, ali moram ovde da pitam. Hoću da u telenoru uzmem telefon Lenovo k5. E sad, buni me da li je taj lenovo k5 u telenoru ovaj telefon:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/5315/Lenovo/Vibe-K5-A6020a40?
Na telenorovom sajtu piše da nema dual sim, a ovde i na drugim mestima da ima, to me buni.
Otključane su obe ja koristim telenor i mts na njemu.A jel jedna sim zaključana na telenor ili su obe otkljucane? Uzeo bih preko telenora samo ne znam kakva mu je baterija... Deluje mi slaba
Да, у Подрињу, у брдима око Звориничког језера. Рођаци тамо сви имају редом МТС и кажу да је са њим добра покривеност. До пре пар година једино је МТС и радио и то само са неког брда, па су људи из села ишли дотле како би разговарли. Сад је пак боље доста.
Пре скоро две године кад сам ишао стварно јесте радио боље МТС од Теленора (тад сам имао МТС и Теленор картице), а за нет се искрено не сећам. Али ја свакако нисам меродован да кажем како је тамо. Ем ретко идем тамо (чешће идем у Грчку нажалост) ем кад идем, гледам да се искључим.
Сакар, Будишић, Амајић, Доња Трешњица, Читлук, Цулине?
Уз Дринску магистралу и брда окренута према Дрини нема (скоро) никаквих проблема ни код Теленора, ни код Мтс-а 2Г. БС су им углавном идентичне, а и у Трешњици би требало да имају оба БС на предајнику РТС. А даље у унутрашњости Телнор нема других БС, можда Мтс има једну „вишка".
Sad sam se prijavio na probni preko telenora. Povezao sam smart tv aplikaciju. Defininitivno je slika full hd, odnosno prilagodjava se brzini interneta. Odlicna slika
Цулине и Читлук и Велика река. У Читлуку има нека велики предајник на том брду где је раније радио само МТС, ал не знам за шта је (не знам да ли је то БС или нешто друго). А то брдо (Покржиште) је на око 2-3 км од Трешњице.
Мислим да је тај предајник овде:
https://www.google.rs/maps/place/44...m4!1s0x0:0x0!8m2!3d44.30864!4d19.171058?hl=en
Значи ипак ТрешњицаЦулине и Читлук и Велика река. У Читлуку има нека велики предајник на том брду где је раније радио само МТС, ал не знам за шта је (не знам да ли је то БС или нешто друго). А то брдо (Покржиште) је на око 2-3 км од Трешњице.
Мислим да је тај предајник овде:
https://www.google.rs/maps/place/44...m4!1s0x0:0x0!8m2!3d44.30864!4d19.171058?hl=en
Значи ипак Трешњицаоколина, хтедох написати прво, пошто је она једина познатија а да није уз Дрину (имам рођаке тамо, али нисам био никад)
А то у Читлуку је базна станица Мтс-а и Теленора задњих 10-15 година (можда Мтс-а коју годину дуже; а и РТС репетитор), пре 5 дана сам пролазио поред Дрине и ради одлично као и увек. А Покржиште је вероватно заклоњено... А да ли је и од Трешњице заклоњено, или можда тамо Теленор ипак нема БС, не знам...
То је на кривини између Бање Ковиљаче и Горње Ковиљаче, али само за тренутак ако нестане сигнала, после одмах се враћа, да идеш пешке, можда не би ни испадаоТачно тако - око 2000-2005 године кад је кренула мобилна телефонија, прво је био МТС само (теленор је био мобтел тад) и тад је радило само тако, на узвисинама (а то брдо је најближе). Драго ми је да је ситуација боља сад. Ја сам пре скоро 2 године био последњи пут (јан. 2015) тамо и већ кад прођем Лозницу (обилазницу) би добијао СМС да сам прешао на неки босански роаминг.
То је на кривини између Бање Ковиљаче и Горње Ковиљаче, али само за тренутак ако нестане сигнала, после одмах се враћа, да идеш пешке, можда не би ни испадаоТачно тако - око 2000-2005 године кад је кренула мобилна телефонија, прво је био МТС само (теленор је био мобтел тад) и тад је радило само тако, на узвисинама (а то брдо је најближе). Драго ми је да је ситуација боља сад. Ја сам пре скоро 2 године био последњи пут (јан. 2015) тамо и већ кад прођем Лозницу (обилазницу) би добијао СМС да сам прешао на неки босански роаминг.
Izvanjavam se ako mašim temu, ali moram ovde da pitam. Hoću da u telenoru uzmem telefon Lenovo k5. E sad, buni me da li je taj lenovo k5 u telenoru ovaj telefon:
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/5315/Lenovo/Vibe-K5-A6020a40?
Na telenorovom sajtu piše da nema dual sim, a ovde i na drugim mestima da ima, to me buni.
Za besplatnu probu, ne moraš, jer svakako ne može da ti uđe u free slot u tvom paketu.
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Upravo sam probno aktivirao HBOTaman ga testiram ovih 30 dana i ako mi se bas,bas svidi (za sad mi se samo svidja)
Onda 31. decembra prelazim na Play L
sa ovog starog duo paketa
![]()
Ukoliko imam Prenesi Play+ L paket i uzmem HBO GO kao jedan od servisa, da li je aktivacija besplatna? Takođe da li mi upotreba ovog servisa troši protok u okviru paketa ili ne?
Sent from my iPhone using Tapatalk
U sklopu tog paketa ti je ovaj servis stalno free.
AKo ga aktiviras imas dodatnih 5gb samo za Hbo gledanje,a ako to potrosis verovatno onda nastavlja skidati onaj regularan saobracaj za surf
Ma ne zna cale to da radi,a ne znam ni ja ovako napamet gde mu se ta opcija nalazi pa da bi mu rekao,a tamo su svi od preko 60+ god.,tako da niko ne zna to da uradiAko je Android Vol- + power dugme u isto vreme, nista lakse to moze i deda od 80 god da odradi.
Aj kazi caletu pa da vide te neverne Tome kako je tamo full 4G
Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk
Ukoliko imam Prenesi Play+ L paket i uzmem HBO GO kao jedan od servisa, da li je aktivacija besplatna? Takođe da li mi upotreba ovog servisa troši protok u okviru paketa ili ne?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari