Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ne znam al tako je ispalo. Proverila sam i na telefonu i na kompu,nije bilo datuma isteka sve do danas popodne kad mi je krenuo novi ugovor. E sad, moguće je da je neki bag u pitanju.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Da, ali on im je 3-4 meseca pre isteka ugovorne obaveze tražio popuste. Zato su ga tako otkačili.

Jesi uzeo mesec pre isteka? Ili si cekao da istekne? P.s.koliko dugo si se cenjkao? Jesi li ti trazio popust ili se sami nudili :)? Izbombardovah te pitanjima :)
Poslao im mejl sa pitanjem kakve uslove nude za stare korisnike, pre par dana (ponedeljak ili utorak recimo) Oni odmah javili da će me kontaktirati uskoro. Juče me zvali al ja nisam imao kad da pričam, pa im rekoh da me zovu ujutru.

Jutros zove Tamara :) i pita hoću li telefon i 25% ili 50% na pretplatu. Ja uzeo 50% uz play+L (razmišljao sam o XL, al ne znam koji bi 4i servis bio).

875 rsd mesečno (mislim da od kad imam postpaid nikad nije bio tako jeftin) i mogu da raskinem ako se odlučim za telefon (što je vrlo nerealno).

Inače mi ugovor ističe sad u decembru valjda, ali od novembra imam pravo da pređem na novi. Tako mi rekao lik u nj poslovnici

Za minut se dogovorili

Sent from my SM-A300FU using Tapatalk

Poslao im mejl sa pitanjem kakve uslove nude za stare korisnike, pre par dana (ponedeljak ili utorak recimo) Oni odmah javili da će me kontaktirati uskoro. Juče me zvali al ja nisam imao kad da pričam, pa im rekoh da me zovu ujutru.

Jutros zove Tamara :) i pita hoću li telefon i 25% ili 50% na pretplatu. Ja uzeo 50% uz play+L (razmišljao sam o XL, al ne znam koji bi 4i servis bio).

875 rsd mesečno (mislim da od kad imam postpaid nikad nije bio tako jeftin) i mogu da raskinem ako se odlučim za telefon (što je vrlo nerealno).

Inače mi ugovor ističe sad u decembru valjda, ali od novembra imam pravo da pređem na novi. Tako mi rekao lik u nj poslovnici

Za minut se dogovorili

Sent from my SM-A300FU using Tapatalk

E hvala ti na odgovoru. I meni uskoro istice, pa se sve raspitujem okolo za iskustva. Nadam se tom rezultatu

Ček, ček - oni su ti ladno ponudili servis koji je besplatan do kraja 2017. godine (nije pogrešna godina) da bi te zadržali!? Ovim su prosto prevazišli sami sebe!
Hm, Capture se sigurno ne nudi u okviru retention procesa. Moguće je da su ga iz tima koji promoviše Capture slučajno ga pozvali, ne znajući da želi da raskine ugovor.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Mene su zvali pre mesec dana i pitali me znam li za capture i bla bla, valjda ga imam besplatno. Rekoh koristim Google slike a i ne slikam se a znam šta je.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Ček, ček - oni su ti ladno ponudili servis koji je besplatan do kraja 2017. godine (nije pogrešna godina) da bi te zadržali!? Ovim su prosto prevazišli sami sebe!

Da, to su mi ponudili.
Da, ali on im je 3-4 meseca pre isteka ugovorne obaveze tražio popuste. Zato su ga tako otkačili.

Otkacili su me za popust, ali nije to bas slucajno da su me pozvali dan kasnije nakon sto sam ih pitao da li imam pravo da prebacim broj u drugu mrezu pre isteka ugovora. Ja im nisam eksplicitno trazio popust, ovo im je svakako bio pokusaj da me "pridobiju" tim nekim servisom za koji misle da ja ne znam da postoji. Doduse u trenutku razgovora nisam znao koliko gb dobijam aktivacijom tog servisa, ne znam da li je 25gb standardno, plus 2gb za surfovanje. I jos manja je slucajnost sto me je zvala ista devojka sa kojom sam caskao o tom mogucem prebacivanju broja.
Isto tako sam pre par meseci nonsalantno mensnovao i Vip i Telenor u isti tvit i pohvalio Vip za cene i rekao da bi svakako bilo lepo preci u tu mrezu. Prvo mi Vip salje privatnu poruku sa ponudom, a par sati kasnije Telenor.
Naravno, ni tad ni sada nisam bio ozbiljan sa tim prelaskom, svakako razmatram tu mogucnost, ali daleko je to jos. Cekam prvo da vidim kakvu Vip ima promociju, pa onda treba obezbediti budzet.

Samo da javim da sam isprobao HBO GO na mrezama van Telenor/mts/VIP/SBB - radi... Jedini problem koji sam video je HBO GO na Chromecast (nisam gledao na mobu) nije ni blizu HD (dakle ni HD ready, vec mi se cini da je SD i to neki bitrate da pri brzim scenama ima raspadanja slike).

A zato tebi treba 500gb mesecno :p

Jeli može da se taj hbo dodatak koristi i u inostranstvu?

RN3Pro SE

Ja sam probao HBO GO na smart televizoru. Slika je dosta lošija nego preko Netflixa. Nemam načina da vidim koja je rezolucija, ali po mutnjikavosti slike reklo bi se da je nešto što liči na 720p, ali sa značajno slabijim bitrejtom od optimalnog.

S druge strane, kvalitet i izbor naslova daleko nadmašuje srpski Netflix.

Poslednja izmena:
Jeli može da se taj hbo dodatak koristi i u inostranstvu?

RN3Pro SE

Bilo bi dobro da moze,mada ne verujem. Isto kao i d3go verovatno ima da bude,njega nisam mogao u Rep.Srpskoj koristiti. U svakom slucaju bi trebao u decembru opet ici tamo,pa ako niko do tad ne javi ja cu proveriti jel sljaka HBO van Srbije ;)

Na telefonu (5.5") izgleda dobro, ali na TV je loše. Recimo da je 480p. Ne mogu da budem siguran, ali mi tako izgleda.

RN3Pro SE

Рачун је био доступан око 5 поподне (или мало раније), исто као и прошли месец.

Instalirajte Kodi, ubaciti addon Exodus, i imaćete u full HD sve naslove koje imate u HBOGO, Netflix i još mnogo toga. I to sve besplatno. I radi svuda po Evropi, čak i u jednoj Holandiji u kojoj ni torenti ne rade. Sa sve prevodom.

Čekaj treba prvo da se prijavi preko moj telenor aplikacije servis hbo go pa onda da se ode na hbo go sajt i tamo otvori nalog ?

Da. Možeš i u android app da se prijaviš.

RN3Pro SE

Jel zna neko kakva je slika ako se ide preko aplikacije hbo za smart tv? Konkretno za LG web os 3.0

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Registrovao sam se brzo , pokušao da pustim Westworld epizodu i neće . Ne obećava za sada :) U pitanju je zadnja epizoda, ostalo funkcioniše ok koliko vidim.

Imam Kodi instaliran ali ga skoro uopšte ne koristim, jednostavno mi nije ugodan. Ipak preferiram da skinem film pa pogledam. Ovde ima solidan izbor filmova i serija tako da vredi. Verovatno ga ostavim posle probnog perioda pretežno za gledanje na compu, sumnjam da ću gledati na telefonu.

Izbaciću društvene mreže ili instagram i ubaciti hbo go .

Poslednja izmena:
Kao sto sam i pretpostavio

Послато са KIW-L21 уз помоћ Тапатока

Samo da javim da sam isprobao HBO GO na mrezama van Telenor/mts/VIP/SBB - radi... Jedini problem koji sam video je HBO GO na Chromecast (nisam gledao na mobu) nije ni blizu HD (dakle ni HD ready, vec mi se cini da je SD i to neki bitrate da pri brzim scenama ima raspadanja slike).

Možda ti je bio sporiji net. Meni je radio po slobodnoj proceni, negde između HD ready i Full HD. Preciznije, malo slabije od Full HD, kao da je neka kompresija primenjena. Inače aplikacija ima odličnu podršku za Chromecast.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sitno al dinamitno :D

Kako samo nanjuše da nam izvuku i poslednji dinar iz džepa pa to je čudo jedno

Džabe se alfa ljuti ovi uvek imaju keca u rukavu ;)

Alfa ih je pohvalio za HBO GO, a i ja mogu da ih pohvalim i stvarno su Deezer i HBO GO super stvar (na stranu low quality na streamovima), ali to i dalje ne resava probleme sa protokom i nedostupnost na 4G sto je po meni bitnija stvar za mobilnog operatera. Po meni ko to ima, ima keca u rukavu, a jos ako su povoljniji paketi i telefoni, onda nema dileme, a meni se cini da je to VIP u ovom trenutku...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sad dok sam putovao odgledao sam jednu ep. serije preko Hbo i skinuo mi je za 20 min oko 200 mb,tako da ovih 5 gb i nije toliko malo,solidno je. Kvalilet snimka je odlican,ne znam u kom formatu je bio,a meni mob ima full hd.

Послато са KIW-L21 уз помоћ Тапатока

Sitno al dinamitno :D

Kako samo nanjuše da nam izvuku i poslednji dinar iz džepa pa to je čudo jedno

Džabe se alfa ljuti ovi uvek imaju keca u rukavu ;)

Alfa ih je pohvalio za HBO GO, a i ja mogu da ih pohvalim i stvarno su Deezer i HBO GO super stvar (na stranu low quality na streamovima), ali to i dalje ne resava probleme sa protokom i nedostupnost na 4G sto je po meni bitnija stvar za mobilnog operatera. Po meni ko to ima, ima keca u rukavu, a jos ako su povoljniji paketi i telefoni, onda nema dileme, a meni se cini da je to VIP u ovom trenutku...

Slažem se sa tobom mada ova dva operatera imaju drugačiju tržišnu strategiju. Vip se iz petnih žila trudi da dovuče što veći broj korisnika jer su po tržišnom udelu i dalje treći, a znajući koliki broj korisnika ih je zaobišao ranije zbog loše pokrivenosti trude se sada da novom tehnologijom to anuliraju. Telenor bez premca ima najkvalitetniju i najoptimizovaniju mrežu pa igraju na kartu ekskluzivnosti pružajući nove usluge i servise. Pokrivanje novom tehnologijom ide sporije al se nadam da je sve u cilju zadržavanja visokog kvaliteta i optimizacije mreže (svi znamo koliko testiranja novih baznih stanica u realnom vremenu mogu da se oduže).

A ja bih se slozio sa tobom, def Telenor ima bolju optimizovaniju mrezu u odnosu na Vip.
Srazmerno kvalitetu je i cena pretplate visa sa razlogom jer je i kvalitetnija mreza.

Sent from my Ericsson 628 using Tapatalk

Bilo bi dobro da nam Pantam kaže, ako može, da li HBOGO kod Telenora ima HD ili ne?

Nazad
Vrh Dno