... zato su mi ponudili Capture servis.
Poslao im mejl sa pitanjem kakve uslove nude za stare korisnike, pre par dana (ponedeljak ili utorak recimo) Oni odmah javili da će me kontaktirati uskoro. Juče me zvali al ja nisam imao kad da pričam, pa im rekoh da me zovu ujutru.Jesi uzeo mesec pre isteka? Ili si cekao da istekne? P.s.koliko dugo si se cenjkao? Jesi li ti trazio popust ili se sami nudili? Izbombardovah te pitanjima
![]()
Poslao im mejl sa pitanjem kakve uslove nude za stare korisnike, pre par dana (ponedeljak ili utorak recimo) Oni odmah javili da će me kontaktirati uskoro. Juče me zvali al ja nisam imao kad da pričam, pa im rekoh da me zovu ujutru.
Jutros zove Tamarai pita hoću li telefon i 25% ili 50% na pretplatu. Ja uzeo 50% uz play+L (razmišljao sam o XL, al ne znam koji bi 4i servis bio).
875 rsd mesečno (mislim da od kad imam postpaid nikad nije bio tako jeftin) i mogu da raskinem ako se odlučim za telefon (što je vrlo nerealno).
Inače mi ugovor ističe sad u decembru valjda, ali od novembra imam pravo da pređem na novi. Tako mi rekao lik u nj poslovnici
Za minut se dogovorili
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Hm, Capture se sigurno ne nudi u okviru retention procesa. Moguće je da su ga iz tima koji promoviše Capture slučajno ga pozvali, ne znajući da želi da raskine ugovor.Ček, ček - oni su ti ladno ponudili servis koji je besplatan do kraja 2017. godine (nije pogrešna godina) da bi te zadržali!? Ovim su prosto prevazišli sami sebe!
Ček, ček - oni su ti ladno ponudili servis koji je besplatan do kraja 2017. godine (nije pogrešna godina) da bi te zadržali!? Ovim su prosto prevazišli sami sebe!
Da, ali on im je 3-4 meseca pre isteka ugovorne obaveze tražio popuste. Zato su ga tako otkačili.
Jeli može da se taj hbo dodatak koristi i u inostranstvu?
RN3Pro SE
Da odgovorim sebiJeli može da se taj hbo dodatak koristi i u inostranstvu?
RN3Pro SE
Telenor sa HBO Go opet digao prasinu na forumu.
Samo da javim da sam isprobao HBO GO na mrezama van Telenor/mts/VIP/SBB - radi... Jedini problem koji sam video je HBO GO na Chromecast (nisam gledao na mobu) nije ni blizu HD (dakle ni HD ready, vec mi se cini da je SD i to neki bitrate da pri brzim scenama ima raspadanja slike).
Sitno al dinamitno
Kako samo nanjuše da nam izvuku i poslednji dinar iz džepa pa to je čudo jedno
Džabe se alfa ljuti ovi uvek imaju keca u rukavu![]()
Sitno al dinamitno
Kako samo nanjuše da nam izvuku i poslednji dinar iz džepa pa to je čudo jedno
Džabe se alfa ljuti ovi uvek imaju keca u rukavu![]()
Alfa ih je pohvalio za HBO GO, a i ja mogu da ih pohvalim i stvarno su Deezer i HBO GO super stvar (na stranu low quality na streamovima), ali to i dalje ne resava probleme sa protokom i nedostupnost na 4G sto je po meni bitnija stvar za mobilnog operatera. Po meni ko to ima, ima keca u rukavu, a jos ako su povoljniji paketi i telefoni, onda nema dileme, a meni se cini da je to VIP u ovom trenutku...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari