Uuu bree al' ga ti rokas sa romingom,sto onda ne uzmes premium paket i jos ako nemas mob udaris popust upola i za 3500 imas svegaMnogo dolaznih poziva (radim support), barem 1 ili 2 dodatka od po 100MB (svaki je 1600 din). Nakupi se
Osnovni Telenor paket ne uspem da iskoristim, prošle godine sam proveo 150 dana u inostranstvu.
Koliko znam ima minuta u romingu,zvanje 25 drzava iz Srb uracunate u min. iz paketa,fali samo net.Ti znaš šta sadrži Premium paket, ili kucaš tek onako?
Jel ovo sad treba da bude fora da me nasmeje ili sta?Telenor ima jeftiniji roming saobraćaj, u poređenju sa VIPom:
Telenor: Dolazni voice, 9.90/min, uspostava veze 39,90, travel sure MB plus 100MB za (skoro) celu Evropu za 1600din, važi kalendarski mesec
VIP: Dolazni voice, 99/min, uspostava veze 0, Surf2Go dodatak 500MB (za mali broj zemalja) za 990din, važi samo 7 dana
@DZOSUA vidim da dobro računaš, svaka čast.
Desp ti je pomenuo Biz Out of Office tarife (za firme), gde imas i besplatne dolazne pozive SKROZ.Telenor ima jeftiniji roming saobraćaj, u poređenju sa VIPom:
Telenor: Dolazni voice, 9.90/min, uspostava veze 39,90, travel sure MB plus 100MB za (skoro) celu Evropu za 1600din, važi kalendarski mesec
VIP: Dolazni voice, 99/min, uspostava veze 0, Surf2Go dodatak 500MB (za mali broj zemalja) za 990din, važi samo 7 dana
Telenor, skoro sigurno, jer je data besplatan, a pozivi nisu. Ovaj plan sam jos pre 3 godine predlozio ljudima. Ko ima mogucnost barem, najbolja opcija za roming u svetu, ubedljivo.Koji to provajder kod nas radi net roming bez dodatnih troškova sa T-Mobile mrežom? Sad gledam pa sam se iznenadio: http://www.t-mobile.com/optional-services/roaming.html?icid=WMM_TM_SMMRINTRNT_TVB5C1LRTMC5323
Ovako nešto sam ja koristio više puta, odlična opcija.A u tvom slucaju, za dolazne pozive imas i drugu opciju: preusmeris sve pozive sa tvog broja (preko Dodaj medjunarodni pozivi ili slicni dodatak) na neku EU karticu, i dolazni su sigurno jeftiniji onda.
Prvi put sam to koristio pre mislim 4-5 godina, i to za forward ka DID broju u Austriji kome sam pristupao preko SIP-a iz Australije***, treba vremena, ali shvatite svi vremenom da ne pricam napamet, pa i potvrdite nekada![]()
Jes, ja napisao. Šta, ima još neka kolona? Pazi stvarno.[emoji19]Izvini, u pravu si. U drugoj temi je nekao rekao 4.9rsd poziv ka swiss mrezama a tako i izgleda kada pogledam sa kompa (ne vide mi se uopste dve zadnje kolone niti ima indikacije da ih ima)
***Onda forward na svoj voip pa 1gb ce ti znaciti
![]()
Kakvim promo porukama,ja nista ne dobijam?Da li je moguce da ovaj Telenor toliko smara sa promo porukama na postpejdu?
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Kraj je godine, treba stići razne targete.Da li je moguce da ovaj Telenor toliko smara sa promo porukama na postpejdu?
Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari